- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.801
Ben sağım yapınca o kadar gelmiyor
Ama çişli bez iyi
Siz emzirdikten sonra mı bu kadar geliyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sağım yapınca o kadar gelmiyor
Sağımı birden bırakmayın.Bir de sağımla gelen süt miktarına takılmayın bence
Biz Kraft kabin boy aldık kullanışlı çok ağır da değilArkadaşlar bebek arabası almayı düşünüyoruz, ama bu konuda hiçbir bilgimiz yok, yenidoğan için alıp ağırlaşınca kullanım zorluğu olmasın istiyoruz sizce hafif ve pratik tek elle kapanan, yenidoğandan bir kaç yaşa kadar kullanılabilecek bir ürün var mı ? Ya da sizler ne aldınız
Bu miktarları okuyunca benim moralim bozuluyor 20 cc 30 cc en fazlaSağımda çıkan miktarlara takılmamak lazım bebeğin kilo alımı normalse emince rahatlayıp ağlamıyorsa sıkıntı yoktur ben sırf moral bozmamak için sağmıyorum gerçi sağmaya vakit de yok bebeğim uyumuyor.Bebeğin emdiği miktarlar çok daha fazla çünkü o sırada anlık salgılanıyor, sağmazsam azalır gibi bir düşünceye girmeyin bebek emdiği sürece azalmaz merak etmeyin
Valla bende biogaia birakinca çocuk rahatladı..Yine sabahtan beri uyumadı çok yoruldum ben bırakacağım sab simplexi onu vermeye başladıktan sonra daha beter oldu
Ben kendimi buldum valla. Moralim biraz yerine geldi
Bende sürekli buraya falan bakıyorum arada yeni Doğum yapan arkadaşıma yaziyorum nöbette tek olmadığımı bilmek. İyi geliyorBanyodan sonra cin gibi olan çocuğum bugün banyo yapınca 4 saatlik uykuyu banyo sonrası yaptı ve şuan uyandı bu gece şenlik var geceyi nasıl geçiriyorsunuz telefona falan bakmasam ayakta uyuyorum gece
Çocuk ağlıyor ve uyumuyorsa doymuyor manasına mı geliyor yani çünkü bizde de durum bu ve ben mama vermiyorum. Sürekli gazı var diye düşünüyorumBugün oğlumu parka çıkardık hava guzeldi. Saat 3 te orda mama verdim neyse 5te eve geldik Kıyameti kopardı nasıl ağlıyor..
Neyse emzirdim iki meme,. Sonra uyudu bende yatırdım 5dk.olmadi yine bağırıyor gazini vs çıkardım hiç aç olduğu aklıma gelmiyor nedense emip uyuyor ya sütum yetiyor sanıyordum.
Neyse 60cc mama yaptım hemen birde iki meme yine Emdi uyudu çocuk.
Kendime çok. Kızdım
2saat uyudu..
Şimdi sahuru bekliyor
Yok emzirmediğim öğünBen sağım yapınca o kadar gelmiyor
Ama çişli bez iyi
Siz emzirdikten sonra mı bu kadar geliyor ?
Tabii tabii, aşı takvimine ek olarak meningokok ve rota da yaptıracağım inşallah şifa olsun inşallah tüm bebişlereTüm aşıları yaptıracak mısın canım sen ne kadar çok aşı yapılıyor bir sürü de dozu var
Tamam günde 4 se kademeli düşüreyimSağımı birden bırakmayın.Bir de sağımla gelen süt miktarına takılmayın bence
Benimki de 2 gündür günde 5 kere falan öksürüyorKızlar eyvah oğlum öksürmeye başladı korkmalı mıyım
İlla grip vs olmayabilir korkmayın, bizimkinin reflü ve kusmaları sebebiyle oluyor mesela.Benimki de 2 gündür günde 5 kere falan öksürüyor
Bence süt azalmıyor buradamkızların dediği gibivğcut bebek emziğinde o ten temasından bebeğe yeteri kadarını da üretiyor olabilirBenim de öyle sağım yaparken ikisi toplam 160 geliyordu sadece emzirmeye döndüm süt de azaldı gibi geldi o yüzden şimdi tekrar bi sağacağım çok azalırsa diye de korkuyorum
Sürekli bi öksürük müKızlar eyvah oğlum öksürmeye başladı korkmalı mıyım