- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.521
Mucizem4564 canım resmen kadın bilerek yaptırmış ya ayıp ya ne biçim insanlar
Allahım korusun bebişi inşallah geçmez
Allahım korusun bebişi inşallah geçmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl açıyorsunuz burnunu benim kızımda hasta öksürüyor bizde şırınga ile serum fizyolojik sıkıyorum ama yine hır hır nefes alıyor. Uyurken nefessiz kalıyorum
Sıkma canını kuzum bir aydır emiyorlar di zaten vitamin kısmını aldılar..hic emmeye bebişlerde oluyor sadece mama alıyorlar ve inan hiç bir farkı yok.Buraya da yazmak istedim Kızlar sütüm kesildi eşim üzülme nasipleri o kadardır dedi. Sağım yapamıyorum yumuşacıklar zorla günde 1-2 sağıyorum ama bomboş 2 cc su çıkıyor sadece. Tekrar gelir mi bilmiyorum. Uyuyorum dinleniyorum su içiyorum takviye alıyorum süt yapıcı şeyler tüketiyorum boş boş emzirşyırum ama yok 5 gündür yok mama veriyorum sadece mecbur aslında takmıyordum ama sadece mama bilemedim gerçi 1 ay ful anne sütü içtiler kolostrum aldılar. Dr demişti ikizlerde bir anda bitebilir sütün diye gerçekten öyle oldu sanırım umarım bir şey olmaz gerçi ne olacak çok şükür sağlıklılar anne sütü almayınca sağlıklınolmayacakkar mı ne alaka diyorum ama bilmiyorum
Biz de aynıyız gece 40 cc zor içiyor 2 kere ama 9 12 arası uyumuyor sürekli meme biberon meme biberon en son uyuyor 4 saate yakınAkşamları saat 9 ile gece 1 arasında çocuğa bir şey oluyor asla doymuyor, diğer zamanlarda tek memeyi zor bitiren çocuk iki memeyi boşaltıp üzerine sağdığım sütten biberonla içiyor ve hala aranıyor zor bela doyuruyoruz sonrasında yorgunluktan 4 saat uyuyor böyle olan var mı?
Canım benim biri 12 diğeri 6.5 yaşında, büyüğü anlıyor arada isyan etse de küçüğü de gündüz okul, akşamda babaanne oyalıyor sağolsun. Birde bizim şansımız doğum yaptığım hafta küçük hastalıktan yeni çıkmış nekahat dönemiydi evdeydi, büyüğü içinde ben perşembe doğum yaptım cuma karne aldı. Eşimde evden çalışıyor. Koloni halinde evde izoleydik 15 20 gün, hoş ben hala izoleyim, en fazla oğlanı servise bırakıyorum o da her zaman değil bebiş müsaade ettiği zamanlarBravo nasıl başardınız valla bende kızımı çok yaklaşma hasta olur dedikçe kıskançlıktan gidip ağzından öpüp durdu sonunda onuda hasta yaptı
Bizde de hep geceleri yaşanıyor bu durum sabaha kadar ıkınıyor ve sürekli elini yüzüne götürüp kaşıyor .Yüzü yara oldu artık.Napacağımızı şaşırdıkÖyle gerçekten de. Benim kızımda sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ağlıyor bu durum ne hikmetse hep akşamları oluyor
Ay benimki de öyle aynısı yaBiz de aynıyız gece 40 cc zor içiyor 2 kere ama 9 12 arası uyumuyor sürekli meme biberon meme biberon en son uyuyor 4 saate yakın
Ne güzel sizinkiler büyükmüş benim kızım 3 buçuk yaşında anaokuluna gidiyor doğum yaptığımda 1 ay gitmedi ama bu seferde evde tekim zor oluyor ilgilenemiyorum sıkılıyor. Babaannede alt katımızda ama onada gitmek istemiyor. Okula yolladık ama bu seferde hastalık eksik olmuyor. Huyları çok değişti bebeği gördüğü an atlıyor üstüne. Biri bebeği alsın çekiştirip almak istiyor. Bebekten çok büyük kızım zorluyor beniCanım benim biri 12 diğeri 6.5 yaşında, büyüğü anlıyor arada isyan etse de küçüğü de gündüz okul, akşamda babaanne oyalıyor sağolsun. Birde bizim şansımız doğum yaptığım hafta küçük hastalıktan yeni çıkmış nekahat dönemiydi evdeydi, büyüğü içinde ben perşembe doğum yaptım cuma karne aldı. Eşimde evden çalışıyor. Koloni halinde evde izoleydik 15 20 gün, hoş ben hala izoleyim, en fazla oğlanı servise bırakıyorum o da her zaman değil bebiş müsaade ettiği zamanlar
Smear de çok canınız yandı mı ben de haftaya yaptırmayı planlıyorumŞuan ne yapacağımı pek bilmiyorum
Benimki de bir haftadır dediğin gibi iki çekip bırakıyor o da çok huzursuz emiyor ağlayarak ikinarak30 günden sonra emme süresi belirgin kısalan var mı? Birkaç gündür kısa emmeye başladı sizin de öyle mi oldu???? Yeterli beslenmezse diye korkuyorum
Çok gazlı bebek biz 3 ay çekeceğiz sanırım yapacak birşey yok sab simplex de rahatlatmadı 10 damlaya çıktım, 15 deneyeceğimBenimki de bir haftadır dediğin gibi iki çekip bırakıyor o da çok huzursuz emiyor ağlayarak ikinarak
Pentinin giyilebilir kilot korsesi ben şuan onu kullanıyorum günde 2 saat normal korselerden daha rahat ediyorum doktoeum önermiştiMerhaba dogum sonrasi korse tavsiyesinde bulunabilecek bir var mi
Tesekkur ederimPentinin giyilebilir kilot korsesi ben şuan onu kullanıyorum günde 2 saat normal korselerden daha rahat ediyorum doktoeum önermişti