- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.081
Bu normal miNormali cıvık olan zaten kızlar ishal diyebilmeniz için kaka sayısında bariz bir artışın olması gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu normal miNormali cıvık olan zaten kızlar ishal diyebilmeniz için kaka sayısında bariz bir artışın olması gerekir
Bende aynısını gostermistim doktora süt kakası dedi normalmiş.Benimki hep böyle yapıyor.Bu normal mi
Ben bazen öyle uyuyakalıyorum beni görse fenalık geçirir ki demek kiBen de bunu yapiyim dedim kayınvalidem gördü elin ağırlık yapar çocuğu rahatsız etmesin dedi
60 cc içiyordu benimkiiyi geceler canım anneler
10 günlük bebeğe kaç ml süt vermeliyiz ??
Öyle mi bizim doktor pek normal karşılamadı inşallah öyledir ya içim rahatlarBende aynısını gostermistim doktora süt kakası dedi normalmiş.Benimki hep böyle yapıyor.
Ödemi atmıştır mama verin bir yere kadar ama mamayla doymaya alışınca süt yetersiz kalıyor emmiyor bu sefer süt attmıypr onun dengesini iyi ayarlamak lazım hem aç kalmasın hem de emsin y süt artsın böylelikleKızlar ben bugün doğum yaptım bebeğimi sürekli emzirmeme rağmen hatta sütümde geliyor sıkınca görünüyor ama bebeğim 200 Gr kaybetmiş hemen mama başlattılar neden göğsümde süt varken yetmedi anlamadım sizcs nedir sebebi
Fotoğrafta bana pütürlü geldi ama pütürlü mü ? Yanlış birşey söylemeyimÖyle mi bizim doktor pek normal karşılamadı inşallah öyledir ya içim rahatlar
Çok normal sütün tamamen gelmesi 3-4 günü buluyor bu sürede azar azar geliyor mama ile destekleyin ama sakın biberona alıştırmayın enjektörle ya da kaşık biberonla verinKızlar ben bugün doğum yaptım bebeğimi sürekli emzirmeme rağmen hatta sütümde geliyor sıkınca görünüyor ama bebeğim 200 Gr kaybetmiş hemen mama başlattılar neden göğsümde süt varken yetmedi anlamadım sizcs nedir sebebi
uykuya dalacak moda bir türlü geçemedik karnı yok altı temiz gazı çıktı 3 saattir gözünü kırpmadı ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bayılcam artıkKızlar şu uykuya tam dalacakken hıçkırık tutması olayına ne diyorsunuz Tam diyorum uyuyacak bir hıçkırık başlıyor 10-15 dakika sürüyor kendisi de nasıl sinir oluyor anlatamam dhhdhd
Zaten bebekler doğduktan sonra ödemini atmıyorlar mı normal benceKızlar ben bugün doğum yaptım bebeğimi sürekli emzirmeme rağmen hatta sütümde geliyor sıkınca görünüyor ama bebeğim 200 Gr kaybetmiş hemen mama başlattılar neden göğsümde süt varken yetmedi anlamadım sizcs nedir sebebi
Bizimkide böyle yapıyor, doktor normal dedi.. Mama ile süt alınca bazen koyu yeşile dönüyorBu normal mi
50-60 içiyorduiyi geceler canım anneler
10 günlük bebeğe kaç ml süt vermeliyiz ??
canım bugün de bu çıktı gece gece illa sağ meme ne yapmalıyım (Benim bebeğim de 2 gündür tek meme ve 10-15 dk arası emmeye başladı bugün 19 günlük.Sağım yapmıyorum sadece emziriyorum ama ne kadar emdiğini bilmeyince insan stres oluyor inşallah güzel kilo alıyordur, son sütü güzel alıyordur inşallah