- 17 Nisan 2023
- 1.960
- 1.516
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.121
Ayyy 40 ımız çıktı bugün ne ara 40 gün geçti inanılmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum 90a ne zaman gectiniz hatirliyor musun60 cc içiyordu benimki
Tam 1 aylık oldu 90 içti 60 da kesinlikle doymuyorduKuzum 90a ne zaman gectiniz hatirliyor musun
Biz bugün 40 günlük olduk ama 90 cc yaptığımda hiç bitirmiyor bebiş mamayı hep 60 içiyorKuzum 90a ne zaman gectiniz hatirliyor musun
Bende yetmedigini dusunuyorum ama daha erken gibi 90 icin bende bekleyeyim normalde mama daha uzun sure tok tutar diyorlar onda da ayni 1.5 saatte kipirdamaya basliyo 2. Saat viyak viyak ictikten onra da hemen birakmiyo daha aranıyorTam 1 aylık oldu 90 içti 60 da kesinlikle doymuyordu
Kide kapasiteleri degisiyor demekki ben ilk ginlerden beri meme mma veriyorum belki daha cabuk buyumustur midesi anlamadim kiBiz bugün 40 günlük olduk ama 90 cc yaptığımda hiç bitirmiyor bebiş mamayı hep 60 içiyor
60 da içse 90 da içse max 2 saat tutuyor bizde de yok aç çocuk hep kimisi 90-120 arası içebilir diyor kimisi fazla diyor anlamadım yani sonuçta istiyor bünyesi böyle demek ki veriyorum ben gittikçe de artırırım doymadıgını iyice hissedersem ; anne sütü hiç almıyor artık bir kaç gündürBende yetmedigini dusunuyorum ama daha erken gibi 90 icin bende bekleyeyim normalde mama daha uzun sure tok tutar diyorlar onda da ayni 1.5 saatte kipirdamaya basliyo 2. Saat viyak viyak ictikten onra da hemen birakmiyo daha aranıyor
Hiç uzulme kuzum anne sutu icin kendeni sakin suclama sen elinden geleni yaptin bazi bebekler emmek istemez sut kacar bazilari emer sut olmaz bunlar anneyle alakali degil sonucta birakip gezmek tozmak icin mama vermiyoruz benim kadin dogum doktorum cok tatli anlatti mamaya zehir gibi bakmayin diyo ben 50 sene once dogmusum 1 gun bile emmemisim direkt mamayla beslenmisim bak boyluyum posluyum guzelim e doktorda olmusum zekiyim Demekki mamayla anne suyu arasinda o kadar da fark yok dedi ben oyle bi aydinlandim o günden sonrada hic biterse napicam kafasina girmedim 1 damlada olsa ben vereyim de gerisi Allahtan60 da içse 90 da içse max 2 saat tutuyor bizde de yok aç çocuk hep kimisi 90-120 arası içebilir diyor kimisi fazla diyor anlamadım yani sonuçta istiyor bünyesi böyle demek ki veriyorum ben gittikçe de artırırım doymadıgını iyice hissedersem ; anne sütü hiç almıyor artık bir kaç gündür
Cnm dün aksm benim kızımda böyle yaptı ve dün akşamdan beri de hiç kaka yapmadı normal mi acaba suanda 14 gunluguzBu normal mi
Bakalım sen dene de canım fark edecek mi yazarsın bana da. Ben şimdi değiştiremem de mamayı bir kaç aylık stok yaptım seviyor diye . Ama bebeklerin kusması normalmiş mide kapağı tam gelişmediğindenValla bende aynısı yiyor ama sonra kusuyor bir sonraki öğünü de kusuyor benimki sanki Hipp aşırı gaz yapıyor oda kusmayı tetikliyor gaz sıkıştırınca benim fikrim bu bugün aptamil prosyne aldırdım eşime sma comfort yoktu bende araştırdım gazlı ve kusan bebeklere önerilen ikinci mama probiyotik içerikli
Ben gece gündüz bu çalıyor kafamdaBu sesleri dinlemekten gına gelen var mı beynim yandi vallahi
Off valla ya sakinlesiyo da sıpa baska sese durmuyoBen gece gündüz bu çalıyor kafamda
Ay ben başım zonkluyor artık gBu sesleri dinlemekten gına gelen var mı beynim yandi vallahi
Yapmaması normal de bu kaka bormal gelmiyor bana. Doktora da normal gelmedi probiyotikle düzelmezse gidicemCnm dün aksm benim kızımda böyle yaptı ve dün akşamdan beri de hiç kaka yapmadı normal mi acaba suanda 14 gunluguz
Ben memnunum canım ikizlerin ikisinde işe yaradı bana doktor o bilindik markaları önerip vermedi probiyotik verdi umudum yoktu ana işe yaradı şükür akşamları manalarına 6 damla damlatıyorumnbl probiyotik kullanıyordun memnun musun