- 5 Ekim 2020
- 2.781
- 3.986
- Konu Sahibi Buffalosos
- #49.221
Bizim oğlan kucak bagimlisi oldu koydugumuz gibi agliyo kucakta uyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim oğlan kucak bagimlisi oldu koydugumuz gibi agliyo kucakta uyuyor
Ayy deneyeyimKucakta uyutulup, yüz üstü yatırıp derin uykuya geçince sırt üstüne çevirilecek bebek bu. Nerde olsa tanırım bende de var bundan
Sade kahve içiyorum bazen granül kahve su bazen americano şeklinde çok süt veremiyorum o yüzden günde 2-3 içiyorum aksi halde başım ağrıyor uykusuzluktanKuzum turk kahvesi mi iciyorsun ? Doktor kahveye ne diyo bebek icin uykusuzluk gaz falan yapar diye korkuyorum B Buffalosos
Bende aldim vermeye kiyamadim ama bugun verecegim bakalim bi doktor videosunu gordum gunde 1 kere mi veriyosun canmher akşam saat 12 de son mamasını içirdikten sonra veriyorum rahat uyuyor cezveye 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyonu katıp kaynatıyorum ılıtıp mamadan sonra 2 tatlı kaşığı içiriyorum gazını çıkartıp yatırıyorum saat 3 e kadar uyuyor 3 te yine mama saatimiz mama gaz yine uyku sabah 6 ya kadar arada ıkınması oluyo ama osuruyo çabuk geçiyor
Benimkisi de böyle bir de Habire emiyo kusuyo benimkisi yüzüstü yatırınca kusmaz mı yineKucakta uyutulup, yüz üstü yatırıp derin uykuya geçince sırt üstüne çevirilecek bebek bu. Nerde olsa tanırım bende de var bundan
Benimkisi de böyle bir de Habire emiyo kusuyo benimkisi yüzüstü yatırınca kusmaz mı yine
Deneyeceğim şimdi vallaValla balım kusacak olduktan sonra kucakta dik şekilde de kusuyorlar.
Benimki bahsettiğim pozisyonda hiç kusmadı. (Reflü yatağında yapıyorum hep bunu)
Dene biz hep öyle uyutuyoruz sırtında diken var gibi
Uykudan kalktığımda çok dolu ve şişse atletimi ıslatmışsa power pump yapıyorum 10 ar dakika 3 kere sırayla dönüyorum. Gün içinde emzirmeden sonraysa 15 er dakika sağıp bırakıyorumKızlar sağım yapınca kaç dk yapıyorsunuz ben geliş azalana kadar
Ay çok tatlısın ve tecrübeletin rahatlatıcı geliyor şahsen banaValla balım kusacak olduktan sonra kucakta dik şekilde de kusuyorlar.
Benimki bahsettiğim pozisyonda hiç kusmadı. (Reflü yatağında yapıyorum hep bunu)
Dene biz hep öyle uyutuyoruz sırtında diken var gibi
Dene canım, Bazı bebekler yüz üstü yatmayı sever, benim ortanca öyleydi halada öyle yatar çoğunlukDeneyeceğim şimdi valla
Göz teması kurmaya başladı mı bebeğiniz?51. Günden bildiriyorum artık 20 25 dakika ana kucağında veya oyun halısı tarzı şeylerde oyalanıyor. Ana kucağımıza manuel, oyun halkımızdan abiden kalma bu var.
Cok geçmiş olsun.Bugün küçük kızım 50 günlük oldu benim.
Ablasının kurbanı da oldu
Hoşgeldin okul hastalığı, ikisi de öksürüyor ikisinin de burnu tıkalı, koyu koyu sümük akıtıyorlar. Ateş ihtimaline karşı ilaçları hazırladım uykusuz bekliyorum
Türk kahvesini denemedim ama günde 1 yada 2 amerikano içiyorum. Ekstra sorun yaşamadık.Kuzum turk kahvesi mi iciyorsun ? Doktor kahveye ne diyo bebek icin uykusuzluk gaz falan yapar diye korkuyorum B Buffalosos
Bitene kadar yapıyorum, çocuk emdikten sonra kalanını sağıyorum ki bir sonrakine üretim artsın diye, genelde 10 dk içi boşalıyor artık akmayınca tetiklemek için 2-3 dk daha tutuyorum sonra bırakıyorumKızlar sağım yapınca kaç dk yapıyorsunuz ben geliş azalana kadar
Deneyeceğim şimdi valla
Ay çok tatlısın ve tecrübeletin rahatlatıcı geliyor şahsen bana
51. Günden bildiriyorum artık 20 25 dakika ana kucağında veya oyun halısı tarzı şeylerde oyalanıyor. Ana kucağımıza manuel, oyun halkımızdan abiden kalma bu var.