- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
- Konu Sahibi Buffalosos
- #49.181
lansinohHangi marka biberonu kullanıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lansinohHangi marka biberonu kullanıyosunuz
Bende almıştım elektrikli olmayanlardan seninki elektrikli mi canım erken diye düşündüm ne zaman kullanılmalı acabaBen kullanıyorum basit bieşy sadece diğer odalarda yanımda kalsın diye almıştım
12de uyandık ,2de uyandık , 3te uyandık , 4 te uyandık bizimki de can beMesailer başladı mı kızlar nasıl gidiyor
Nasıl veriyorsun kimyonlu suyu bebeğine canımkızlar kimyonlu suyu tavsiye ederim hergün düzenli verince faydası oluyor benim oğlam maşallah artık 3 saate bir uyanıyor sabit 120 cc mama içiyor beni emerse 90 cc mama içiyor şimdi benden 30 cc mi emmiş oluyor sağım yaptığımda ise her 2 göğsümden 2cc çıkıyor süt ben anlayamadım bu süt işini
Ah ah ah bütün gün sadece huzurlu durduğu süre 5-10 dk dır ya ağlıyor ya kesik kesik uyuyor yada bağıra bağıra ağlıyorBir ağlıyor yarım saat susturamıyorum çok üzülüyorum çok neden böyle oluyor
Aynı ya12de uyandık ,2de uyandık , 3te uyandık , 4 te uyandık bizimki de can be
Pozitifliğim gitti cidden yaİkisi de kısa sürede geçer inşallah. Öyle düşünmeyin
Yok elektrikli değil benimki de. Önce mamma aldım olmad o. Onun için erken geldi. İade ettim başka bir şey aldım bunu kullanıyoruzBende almıştım elektrikli olmayanlardan seninki elektrikli mi canım erken diye düşündüm ne zaman kullanılmalı acaba
Kolik demişti doktorunuz değil mi ilaç verdi mi peki? Ne dediBir ağlıyor yarım saat susturamıyorum çok üzülüyorum çok neden böyle oluyor
geçmiş olsun öyle deme kısa sürede geçer gider normale dönersiniz inşallahPozitifliğim gitti cidden ya
Aaa nerde :)Şimdi çekiliş var otomatik mama makinesi katılıyorum inşallah nasibim olur
Biz şimdi youtube tan süpürge sesi açtık. Uyumaya başladı. Uçak kabin sesi, süpürge sesi gibi videolar baya işe yarıyor. Bir deneyin isterseniz. Bir de titreşim de fena değil.Bu gece bize hiç uyku yok ben yediriyorum babası gazını çıkarıyor uyutuyorum yerine koyuyorum max yarım saat sonra ayakta sabah olmuş bile
Mama miktarı çok değil mi? Doktorunuz mu söyledi? Ben 90 cc veriyodum o miktar 5 aylıkken verilen miktar 60 vereceksin dedi. Ki benim bebe 2 aylık sizinkiler 1kızlar kimyonlu suyu tavsiye ederim hergün düzenli verince faydası oluyor benim oğlam maşallah artık 3 saate bir uyanıyor sabit 120 cc mama içiyor beni emerse 90 cc mama içiyor şimdi benden 30 cc mi emmiş oluyor sağım yaptığımda ise her 2 göğsümden 2cc çıkıyor süt ben anlayamadım bu süt işini
Evet bende öyle anlıyorumyok kusmadı kusmadıgı için anladım ki artık midesi büyümüş
her akşam saat 12 de son mamasını içirdikten sonra veriyorum rahat uyuyor cezveye 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyonu katıp kaynatıyorum ılıtıp mamadan sonra 2 tatlı kaşığı içiriyorum gazını çıkartıp yatırıyorum saat 3 e kadar uyuyor 3 te yine mama saatimiz mama gaz yine uyku sabah 6 ya kadar arada ıkınması oluyo ama osuruyo çabuk geçiyorNasıl veriyorsun kimyonlu suyu bebeğine canım
Benim doktor da öyle dedi mama süt sonra sağlıksız şiş bebekler ortaya çıkıyo benımkı bir aylık 60 iyi sonra kademe arttır 65 70 75 gibi ilerle dedi bebek hep ister hep aç gibi davranır dediMama miktarı çok değil mi? Doktorunuz mu söyledi? Ben 90 cc veriyodum o miktar 5 aylıkken verilen miktar 60 vereceksin dedi. Ki benim bebe 2 aylık sizinkiler 1
20 günlükken gittiğimizde 60 mı içiyor dedi yok 90 veriyorum dedim kilo az almıştı benide emiyo dedim içiyorsa ver içsin dedi dr yetmezse zaten ağlar aranır dedi baktım 90 da yetmiyor dr dediği gibi aranıyor sonra ağlıyor bi 30 daha yaptım içti uyudu ogünden beri önce 90 veriyorum yetmezse 30 ilave pazartesi kontrolümüz var bakalım ne diyecekMama miktarı çok değil mi? Doktorunuz mu söyledi? Ben 90 cc veriyodum o miktar 5 aylıkken verilen miktar 60 vereceksin dedi. Ki benim bebe 2 aylık sizinkiler 1