- 31 Ocak 2021
- 265
- 267
- Konu Sahibi Buffalosos
- #49.161
Tabi uyurken 40 yanlış olmasın1 kere 40 dk kaldı genelde kısa duruyor 15 dk falan ama son zamanlarda kusuyor diye koymuyorum orda kafasını rahat çeviremiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi uyurken 40 yanlış olmasın1 kere 40 dk kaldı genelde kısa duruyor 15 dk falan ama son zamanlarda kusuyor diye koymuyorum orda kafasını rahat çeviremiyor
Beyaz katı sabunla banyoda sıcak suyun altında yukarıdan aşağıya yani meme ucuna doğru masaj yapın. Sağın. Sonra emzirmeye çalışın geçiyor inşallah. Ben olmuştum halen antibiyotik kullanıyorum. 2 hafta önce. Geçti şükürKızlar sabah bi göğüsüm ağrıyordu aksama dogru vücut ağrısı basladi parmak uclarima kadar agriyordu ve butun vucudum alev gibiydi megersem mastit habercisiymis bi bu eksikti gercekten hemen sicak suya girdim sagdim emzirdim falan azaldi ama yine devam ediyor oneriniz var mi
Evett emiyor ve faltaşı gibi açık gözlerMesailer başladı mı kızlar nasıl gidiyor
baş mesaici burda bütün gün uyumadı akşam 7 gibi biraz bayıldı o ara abisi benimle uyumak istedi onu uyuttum sonra geldim diğerini emzir gaz çıkart derken uykusu patladı hopppp saat 1 olmuş inşallah biraz uyur da dinlenirim babası da başka odadan mesaj atıyor ben yatayım mı artık diyor sanki bana bişey yapıyor gibi sinirden gülüyorum artıkMesailer başladı mı kızlar nasıl gidiyor
İkisi de kısa sürede geçer inşallah. Öyle düşünmeyinMoraller bozuk büyük kızımın da ateşi çıktı birdenbire
Küçük desen göbeği ile uğraştırıyor
Anca bugüne kadar direnebildim mutlu mutlu
benimkide aynı biberon emzik üstüne birde uçsuz almıyor memeyi kıpkırmızı kalıyor ağlamaktan kendini memeden çekmektenMerhaba silikon ucu nasıl bıraktırdınız ben de aynı dertten muzdaribim biberon ve emzik var silikon uçsuz memeyi almıyor
Henüz uyumadıkMesailer başladı mı kızlar nasıl gidiyor
Benimki 3 saat ağladıktan sonra 1 saat önce uyudu. Ama ha uyandı ha uyanacak gerilimiyle ben uyuyamıyorum bu sefer:))Mesailer başladı mı kızlar nasıl gidiyor
Emmedi mi de kesildi neden kesildi acaba yabirde size tavsiyem börülce yiyin bol bol kurutulmuşu olur marketlerde satılan tanesi olur tazeside çok faydalı süt için bire bir ben 1 haftadır yemiyorum sütüm sağımda çıkmıyor artık
7 den beri uyumuyoruzMesailer başladı mı kızlar nasıl gidiyor
emiyor ama silikon uçla geceleri ise hiç emmiyor artık silikon uçtan da tiksiniyor anlamadım gitti emmeye başlayınca 5 dk da uyuyor uyanmıyorda ne yapsamda yok ama mama içerken uyanık gözler fal taşı gibi açıkEmmedi mi de kesildi neden kesildi acaba ya
Hangi marka biberonu kullanıyosunuzemiyor ama silikon uçla geceleri ise hiç emmiyor artık silikon uçtan da tiksiniyor anlamadım gitti emmeye başlayınca 5 dk da uyuyor uyanmıyorda ne yapsamda yok ama mama içerken uyanık gözler fal taşı gibi açık