Kendinizi hırpalamayın bu kadar stresiniz bebeğide sütünüzüde etkiler. Kendinize zaman tanıyın alışacaksınız elbet. Herkes yapıyor sizde yapacakaınız çünkü çok güçlüsünüz.
5ve 2 yaş kızlarım var doğumun ertesi günü hasta oldular o günden beri sistematik olarak hastalanıyorlar 2 yaş diş çıkartıyor sabaha kadar ağrı kesiciye rağmen 10dkbir ağlayarak uyanıyor bebeğin gazı oluyor kakasını yapamıyor 4 gündür gündüzleri uyuduğum 1 saatlik uykuyla duruyorum eşim çok yoğun çalışıyor yemek temizlik hepsi bende. Bütün bunlara rağmen mutlu ve huzurluyum şuan bunu yaşamam gerekiyorsa isyan etmeden anın tadını çıkartmaya çalışıyorum. Çünkü hepsi geçip gidiyor ve siz bu günleri bile özlüyorsunuz.
Kilo vererek kazanan siz olmuşsunuz zaten ne mutlu☺ bizimde çekilmedi kalça ultrasonu ama dikkatli şekilde daha çok cenin pozisyonunu kullanarak hareket yaptırıyorum birazda 3.nün rahatlığı sanırım bendeki
çok minnaklar evet ya kayıp gidiyor yastıktan top gibi olup
kollarını boynunun altına koyuyorum ben yada başın iki yanına uzatıyorum. Bizimki çok seviyor sancısı varsa hemen rahatlayıp uyuyor o pozisyonda uzun süre tabi ben başından ayrılamıyorum öyle uyursa