Benim bedenim çok uzun zamandır vitaminsiz gibi. Gebelik sekeri vardi o zamanda herseye dikkat etmem gerekirdi doğum oldu ilk zamanlar ani doğum şoku ile ne olduğumu bilemedim sonra sütüm inmeye başlayınca anneler onu yeme bunu içme diye başladı. Bi ara esim netten bakmış süt ürünleri gaz yapar diye onu da yasakladılar. Et ürünlerini hiç sevmem kaldı mı kuru ekmek
zaten bebeğin tüm bakımı bende iyice duskunledim. Doktor allahtan sorun olmaz dedi de herkes sustu çevremde. Tabii ben gene dikkat edicem ama kısıtlı besinle beslenmek işkenceden başka bi sey degil. Zaten hazırda bedenimiz süt üretmek için bizi fazlasıyla yoruyor bide beslenmemek fena ediyo. Hoş bu sayede doğum öncesi kiloya da inmiş oldum
Hareket ile gaz ilişkisini bende fark ettim. Beslenme sonrasi kızımı omza alıp ayağa kalkıyorum hafif tempo ile yürüyorum aynı zamanda pat pat vuruyorum çok kısa sürede cikiyo. Bacak egzersizi yapmak için sabirsizlaniyorum valla. Kalça ultrasonu çekilse bi içim rahat etse masaj düzeni de olusturucam. Yüz üstüne yatirinca bi kaç dk sonra huysuzlaniyo henüz kolları tam güçlenmedi sanirim ama gene de yatiriyorum. Biraz daha büyüse daha uzun süre yatiricam yastıkla felan ama hala minnak geliyo bana