- 18 Ağustos 2016
- 4.805
- 19.786
- Konu Sahibi Buffalosos
- #48.561
Yaa yardımcı niye kaçtı zor mu gelmiş ki
Benim de doğum çok kolaydı eğer yardımcım olsa kesinlikle ben ikiyi yapardım sezaryenin ikinci günü sağa sola dönerek yattım o derece anlamadım bisey
Yatılı ilk tecrübesiydi devam etmek istemediğini söyledi. Bana da devamlı elimin altında olacak biri lazımdı.
Haklıdır bir şey diyemem ama şartları baştan konuşmuştuk olmadı valla.
Valla helal olsun ben 2.’yi bile göze alamam
7 sene ara vermek saçmaymış, yapacak olan 3-4 senede yapsın valla. Gofret vermeye çalışırken yakaladık büyüğü geçen gün. Gofret veremeyeceğine ikna ettik, meyveli yoğurt vermeyi düşünüyor şu an ve düşündüğünü de asla kabul etmiyor.
Ay maşallah ya sezaryende zorlanan tek ben miydim aşırı acı çektim sağa sola donmek şöyle dursun zor nefes aldım
İlk sezaryenim korkunçtu. Burada kimseyi korkutmamak için anlatmadım. Genel anestezi olmuştum ve hayatımın en en en kötü günüydü. Ameliyathaneden çıkarken çığlıklarım kaç kat yukarıdan duyulmuş hep. 2017 ocakta bir kış olmuştu ya, onda da karda otobanda mahsur kaldım bebekle daha 1 haftalıkken. İyileşemedim yani resmen. Bunda spinalde prensesler gibiydim. Sonrasında sorun yaşamadım. Ki aynı hasta, aynı doktor. Her doğum farklıymış cidden.