- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #48.421
Geçmiş olsun. Bizim gözümüze de damla verdi ben emin olamadım kullanmadım. Adı ne damlanın?
MOXAI %0,5 GOZ DAMLASI |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Bizim gözümüze de damla verdi ben emin olamadım kullanmadım. Adı ne damlanın?
MOXAI %0,5 GOZ DAMLASI |
Netira bizimki. Bilemedim 2 haftalık bebelere kullanılır mı kafam karıştı. Ben eczacıma sordum yetişkin damlası aslında gerek yok ama sen bilirsin dediSize ne verdiler
MOXAI %0,5 GOZ DAMLASI
Olmuyor şu anda ama çok takılmamaya çalışıyorum çünkü süt için çok fazla takviye alıyorum ve çok yiyorumKızlar hamilelik öncesi hiçbir kıyafetim bana olmuyor.Hamilelik sırasında da birkaç kıyafetle idare ettim hamile kıyafetleri sevmediğim için eşofman tarzı şeyler giydim.Suan bir tek hamilelik esnasında aldığım birkaç eşofman oluyor.Hicbir eski kıyafetime sığamıyorum.Bu kiloma da bir şey almak istemiyorum çünkü vermek için elimden geleni yapacağım suan olmasa da.Sonuc olarak giyecek hiçbir şeyim yok.
hamilelik öncesi kıyafetlerinizi kullanabiliyor musunuz ?
Ben eczacıyım bende kullandım 4 günde geçirdi bebeğin gözünü neden Eczacı öyle demiş anlamadımNetira bizimki. Bilemedim 2 haftalık bebelere kullanılır mı kafam karıştı. Ben eczacıma sordum yetişkin damlası aslında gerek yok ama sen bilirsin dedi
Tabii oda gaz çıkarma oluyoKizlar gaz çıkarmadan kasıt gegirme de olur mu yoksa sadece makattan mı olmalı
Benimki emme ve mamadan sonra 2-3 kere gegiriyor ve rahatlıyor
Bizde yaa..5ten beri uğraşıyorum belki uyur diyeSabaha kadar alarm gibi her saat başı uyandık
Aa kullanalım o zaman. İltihabı geçti ama kısık açıyor gözünüBen eczacıyım bende kullandım 4 günde geçirdi bebeğin gözünü neden Eczacı öyle demiş anlamadım
İlk bir ay kadar bende başında beklerdim. Yan yatırın bel ve karnına dönmemesi için destek yapın. Ve en önemlisi Rabbım sana emanet diyerek gönül rahatlığı ile gözlerinizi kapatın. Cunku bu kusma olayı hangi beslenmede veya ne zaman olacağı belli olmuyor. Gazının çıkmasına önem verin. Üst gaz çıkmadığı zamanda kusma yapabiliyor midesi rahatsız olduğu için. Onun dışında reflu yatağı kullanjn yoksa ve beslenmenin hemen ardından yatirmamaya özen gösterin. Bi sure omuzda dik halde kalsın. Mide kapakcigi bizler kadar gelişmiş olmadığı için yattığında geri geliyoBebeği her beslenmeden sonra kusanlar özellikle de yatarken siz de uyuyor musunuz onunla yoksa kusar diye başında biri bekliyor mu sırayla ?ben uyuyamıyorum eğer başka uyanık biri yoksa yanımızda
Hep rabbim sana emanet oğlum diyerek yola devam ediyorum yoksa devam edememİlk bir ay kadar bende başında beklerdim. Yan yatırın bel ve karnına dönmemesi için destek yapın. Ve en önemlisi Rabbım sana emanet diyerek gönül rahatlığı ile gözlerinizi kapatın. Cunku bu kusma olayı hangi beslenmede veya ne zaman olacağı belli olmuyor. Gazının çıkmasına önem verin. Üst gaz çıkmadığı zamanda kusma yapabiliyor midesi rahatsız olduğu için. Onun dışında reflu yatağı kullanjn yoksa ve beslenmenin hemen ardından yatirmamaya özen gösterin. Bi sure omuzda dik halde kalsın. Mide kapakcigi bizler kadar gelişmiş olmadığı için yattığında geri geliyo
Siz ve kızınız nasılsınız ?İlk bir ay kadar bende başında beklerdim. Yan yatırın bel ve karnına dönmemesi için destek yapın. Ve en önemlisi Rabbım sana emanet diyerek gönül rahatlığı ile gözlerinizi kapatın. Cunku bu kusma olayı hangi beslenmede veya ne zaman olacağı belli olmuyor. Gazının çıkmasına önem verin. Üst gaz çıkmadığı zamanda kusma yapabiliyor midesi rahatsız olduğu için. Onun dışında reflu yatağı kullanjn yoksa ve beslenmenin hemen ardından yatirmamaya özen gösterin. Bi sure omuzda dik halde kalsın. Mide kapakcigi bizler kadar gelişmiş olmadığı için yattığında geri geliyo
Biz kullandık bir haftalıkken. Çocuk uzmanımız önerdiNetira bizimki. Bilemedim 2 haftalık bebelere kullanılır mı kafam karıştı. Ben eczacıma sordum yetişkin damlası aslında gerek yok ama sen bilirsin dedi
Reflü yatağında yatıyor ama yan yatmak istemiyor hep sırtüstü dönmek istiyor gaz çıkarıyoruz çıkmasa da mutlaka dik tutuyoruz geriye bir tek tevekkül kalıyor sanırım. Allah’a emanet inşallah başarabilirimİlk bir ay kadar bende başında beklerdim. Yan yatırın bel ve karnına dönmemesi için destek yapın. Ve en önemlisi Rabbım sana emanet diyerek gönül rahatlığı ile gözlerinizi kapatın. Cunku bu kusma olayı hangi beslenmede veya ne zaman olacağı belli olmuyor. Gazının çıkmasına önem verin. Üst gaz çıkmadığı zamanda kusma yapabiliyor midesi rahatsız olduğu için. Onun dışında reflu yatağı kullanjn yoksa ve beslenmenin hemen ardından yatirmamaya özen gösterin. Bi sure omuzda dik halde kalsın. Mide kapakcigi bizler kadar gelişmiş olmadığı için yattığında geri geliyo
NedenBu süreçte boşanmayı düşünen bi ben miyim
Yok canım tek değilsin 6 yıllık evliyim bir gün böyle bir şey düşünmedim ama doğumdan sonra artık tahammül sınırım kalmadıBu süreçte boşanmayı düşünen bi ben miyim
Kızlar bebeğin yan değil düz yatırılması gerek demiş bu uzman ne dersiniz , ben hep yan yatırıyorum
Bak izle yan yatırınca boğazına kaçar düz de kaçmaz demiş kafam karıştı benimki de kusuyor hepBenim bebek çok kusuyor mecburen hep yan yatırıyorum