2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    302
Bende öyleydim hala da bazen oluyor tam anlamıyla düzelemedim. Uyuyamıyorum kesik kesik uyuyorum hep çok yorgunum her yerim ağrıyor herkes batıyor bana.
Bana da herkes batıyor annem çok yavaş çok dağınık evin her yeri birbirine girmiş durumda öyle gördükçe daha da cinnet geliyor bana nefes alamıyorum dağınık eşyalar mutfağın hali üstüme üstüme geliyor
 
Benimde ev öyle her yer batmış durumda yardım etmeye çalışanlar da kafasına göre herşeyi bi yere koyuyorlar düzen müzen kalmadı herşeye modum düşüyor.
 
Bebek kaç kilo? 2 numara çok büyük gelir mi? Benim de 1 numaralar bitti artık
 
Kızlar akşam üzerileri kötü hissediyorum. Ya bebeğin bi sıkıntısı varsa, sağlıklı mı acaba vs. Sorularından. 5 ten sonra 7 8 e kadar kötü hissediyorum. Böyle olan var mı?
BEn de akşamları bi ağlama tutuyor çok bunaldım neye ağladığımı bilmiyorum ama akşam 6dan sonra başlıyor geceye kadar devam bu ruh halim... Herkesden bunalmış hissediyorum bir tek eşim olsun istiyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor resmen..
Kızlar bugün hiç giremedim mesajları okuyamadım 1 aylık hazırlığı yaptım sizede foto atıyorum
Ay maşallah ne ara 1 ay oldu ya inanılmaz
 
Gittiğinde hizmet bekliyorlar mı yemek temizlik falan yoksa kendi yapıp mı çağırıyor
 
Kızlar mesajları şimdi okudum moraller de bozukmuş size enerji olsun bari bizim fotolar teşekkür ederim kızlar
Bende de dün eşime yanından geçerken omuz atıp ittim adamı kro gibi kendime inanamadım bence hepsi lohusaliktan
Sabah bunlarla uğraşınca biraz kafamı dağıttım
Kayınvalide konusu benim kayınvalidem iyi bi kadındı trafik kazasında vefat etti Allah rahmet eylesin
Benimde görümcem var bazen boş boş konuşuyor telde bile sinirimi zıplatıyor konuşmuyorum bende onunla
 
Uf ya yemin. Ederim insanı bunaltıyorlar..
Besik almak ne ya
 
Gittiğinde hizmet bekliyorlar mı yemek temizlik falan yoksa kendi yapıp mı çağırıyor
Oyle yemek,hizmet beklemez normalde. Yani hep. Çalışıyorum öyle kalmaya hic gitmedik yemege giderdik onuda hazırlar çağırır.
Ya ds çaya..
Aile binası amcalar babanne vs.
Bi gidiyoruz 20.kişi
Bakalim Bebek sonrası nasıl olacak
 
Kızlar 2.5 aylık annelikten bildiriyorum, hepsi geçiyor Özellikle de o ruh hali. Bir zaman sonra çocuk size, siz çocuğa alışıyorsunuz. Ev de tekrardan düzene oturuyor merak etmeyin. Bir de ben bir hata yaptım, siz yapmayın. Aman ayıp olmasın, aman yanlış anlamasın diye susmayın. Özellikle ellerini yıkamadan gelenlere, uyuyan bebeği sevmek isteyenlere, kalabalığa bebeği sokmanızı isteyenlere… bırakın bir sen mi çocuk büyütüyorsun desinler. Ben yaptım bir salaklık. Bir hastalık kaptık geçmiyor da öksürüğü minnoşumun… kimseyi dinlemeyin. Lohusalık adı altında kime ne diyecekseniz diyin yüz bulup devamını getirmesinler. Ona buna ayıp olur şeyiyle sustum. 10 dk çocuk sevdiler. Biz10 gündür hastalıkla uğraşıyoruz. Ne gecesi kaldı ne gündüzü çocuğun ben yaptım, siz yapmayın hatırlatması olsun size
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…