2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kumunu eşin değiştirsin canım sen değiştirme kedi sorun değil annemde kedi var her gün beraberim seviyorum hep ama kumunu ellemiyorum
Eşim görevde maalesef o değiştiriyordu evde ben annemlerdeyim annem çok huylanıyor kumunu değiştiremez maalesef :/

Eşim görevde maalesef o değiştiriyordu evde ben annemlerdeyim annem çok huylanıyor kumunu değiştiremez maalesef :/
Kedi kumunu kendi değiştiren çok hamile var o yüzden panik yapma maske eldivenle bisey olmaz
Şöyle düşün canım sonuçta bunca zaman hep değiştiriyordun ne maske eldiven yine de Toxoplasma olmamışsın hatta hiçbirimiz olmamışız ne maske eldiven öyle dümdüz kedi kumu çok değiştirdik

Yeşil elmaya tuz döküp yerken okuyorum mesajlarınızı Sabahtan beri yiyebildiğim tek faydalı şey diyebilirim. Canım sürekli hamur işi tarzı şeyler istiyor Dün konuşmuşsunuz geç gördüm ben de tatlı aşığıydım hamile olduğumdan beri hiç tatlı istemiyor canım çok şaşırıyorum

Hadi bununla geçmiş olsun. Cok dikkat et kendine.

Bulantılarım arrmıştı progesteronla beraber de coştu. Su içtiğim bardaktan koku geliyo. Bulaşık makinesi kokusu
Parlatıcı gözüne beyaz sirke koy. O kokuya iyi geliyor. Yada kasikliga çubuk tarçın koyabilirsin. 5 yıkamaya kadar makineye güzel koku veriyor. Yapay koku kullanma. Bardaga tabağa da koku gecmiyo yani ben pek almadim.

Rabbim ol derse her şey olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…