- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Bi baş agrısı yasıyordum buda tuzu biberi oldu.sağ salim kalan aylarımızı geçirelm inşallahStres çok etkiliyor şükür iyisin suanhem stres hem sıcaklar çok normal siz iyi olun da bebişle
12.haftada gitmeyi düşünüyorum bende kesin bir tahminde bulunur doktorum.dün doktorum 12.haftada gel söylerm dedi 31 de gidecegmOcak annelerinde cinsiyet öğrenenler var ay bize de az kaldıçok heyecanlıyım ya
Eşim görevde maalesef o değiştiriyordu evde ben annemlerdeyim annem çok huylanıyor kumunu değiştiremez maalesef :/Kumunu eşin değiştirsin canım sen değiştirme kedi sorun değil annemde kedi var her gün beraberim seviyorum hep ama kumunu ellemiyorum
Kedi kumunu kendi değiştiren çok hamile var o yüzden panik yapma maske eldivenle bisey olmazEşim görevde maalesef o değiştiriyordu evde ben annemlerdeyim annem çok huylanıyor kumunu değiştiremez maalesef :/
Yaa bizim burda 16. Haftadan önce kesinlikle söylemiyorlar tahmin bile söylemiyorlarOcak annelerinde cinsiyet öğrenenler var ay bize de az kaldıçok heyecanlıyım ya
Ultrason fotoğrafı olursa anlamaya çalışırız artık aramızdaYaa bizim burda 16. Haftadan önce kesinlikle söylemiyorlar tahmin bile söylemiyorlar
Bende hastanedeyim şimdi bayılsam erkenden geldimKızlarrr günaaydınn keyifleriniz nasıl
B Buffalosos bebeğim 6+4 kalp atışını duyduk güncelleyebilirmisin
gossipbusra saat bir an önce 3 olsun haberlerini bekliyorum aklım sende
Merhaba ay sen çok merak ediyosun cinsiyyetiiiOcak annelerinde cinsiyet öğrenenler var ay bize de az kaldıçok heyecanlıyım ya
Tamam canım teşekkürlerOlursa hemen git yaptır bir de uyuşmazlığı her doktora söyle tekrar tekrar unutabilirler
Hadi bununla geçmiş olsun. Cok dikkat et kendine.Biraz birşeylerede sinirlenmiştim oda etkiledi galiba. Cok şükür düştü ama bi an beynim içinden çıkıcak sandım tahlillerde temiz cıktı şükür.şansıma kendi doktorum vardı ilkinde en fazla 13.5 gördüm ikinci biraz çektiricek galiba bize
2 saatse yollarda duzgunse korkma. Ben on koltuğa oturup arada yatırarak yolculuk ettim. Arka koltuk mide bulantısı yapiyo. Son durum ne hersey yolunda inşallah?Sormadım canım 2 saatlik yoldu ben de direkt geldim zaten. Ama evime giderken arkada uzanicam
Parlatıcı gözüne beyaz sirke koy. O kokuya iyi geliyor. Yada kasikliga çubuk tarçın koyabilirsin. 5 yıkamaya kadar makineye güzel koku veriyor. Yapay koku kullanma. Bardaga tabağa da koku gecmiyo yani ben pek almadim.Bulantılarım arrmıştı progesteronla beraber de coştu. Su içtiğim bardaktan koku geliyo. Bulaşık makinesi kokusu
Rabbim ol derse her şey olur canımYa günah almıyım benim ilk ve ikinci doktorum hep düşecek dedi baştaki bhcglerim %30arttı: uzun süre de kese görünmedi o görübdü kalp duyulmadı. Yani hep bayaa geriden geldik. Önce dış olabilir dediler kese görününce düşük ooabilir dediler düşük ihtimal ama hala ihtimal var gebe gibi davranmaya devam et dikkat et dediker. Ben de her kanadığımda düşüyorum sandımx yani doktor da öyle sandığı için şu son 20 günde en fazla 2 gün doktora gitmedim adım adım şahidim büyümesine. Sata göre 7+3 de kalbi duyduk ama hala kanıyorum. İçerde büyük kanama yok. Keseye göre de 6+3müşüm. Normalde adetim de düzenlidir ama demek ki o bpzulmuş bu son ay anlamadıkhala da kanıyorum dünden beri progrsteronla durdu azıcık
İyiyiz kuzum elhamdülillah ya kanamam yok şu anda zaten hiç olmadı da çoook az pembelik geldi ben de ilk olunca çok bosey sandım doktor o eski kan dediCanım senin son durum ne oldu iyi misiniz bebişle
Her şey yolunda canım şu an salı bı ultrasona girmek istiyorum sen nasılsın2 saatse yollarda duzgunse korkma. Ben on koltuğa oturup arada yatırarak yolculuk ettim. Arka koltuk mide bulantısı yapiyo. Son durum ne hersey yolunda inşallah?
Bunu hemen yapayım çok sağolunParlatıcı gözüne beyaz sirke koy. O kokuya iyi geliyor. Yada kasikliga çubuk tarçın koyabilirsin. 5 yıkamaya kadar makineye güzel koku veriyor. Yapay koku kullanma. Bardaga tabağa da koku gecmiyo yani ben pek almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?