- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6 +2 'deyim midem çok kötü çıkarmam yakındırKızlar bulantılarınız ne alemde benim 6+3 şiddetlenmeye başladı iki gündür çıkarıyorum afedersiniz. Sabah Prilam aldım suyu içer içmez onu da çıkardım
devlet hastanesınde kadın dogumda canım,Ya bende bu saydıklarım eksikti sağlık ocağında. Dediler bu 6 değere bakamıyoruz hani folat, d vitamini, b12, toksoplazma vs nerden baktıracagım ben bunlara of
Biraz birşeylerede sinirlenmiştim oda etkiledi galiba. Cok şükür düştü ama bi an beynim içinden çıkıcak sandım tahlillerde temiz cıktı şükür.şansıma kendi doktorum vardı ilkinde en fazla 13.5 gördüm ikinci biraz çektiricek galiba bizeHava sıcaklığı felan da artırmış olabilir. İçini ferah tut limon felan iç başka zaman olursa. Acilden sonra haberdar et bizide. Rabbım sifa versin içini ferah tut dua et
Kan testi verdinizmi.başka bi sebepten gecikme yaşıyorsunuz sanırımKızlar selamm gebe olduğu halde gebelik testleri negatif çıkan var mıı reglim 9 gün gecikti ama testler negatif çıkıyorr
Kan verebilirsin bence daha kesin sonuç verir, belki geç döllenme olmuştur. Ama böyle mevsim geçişlerinde falan olabiliyor bazen maalesef regl düzensizliğiKızlar selamm gebe olduğu halde gebelik testleri negatif çıkan var mıı reglim 9 gün gecikti ama testler negatif çıkıyorr
bir iki gün daha bekleyip vermeyi düsünüyorum evet benimde gecikmeler olurdu mevsim geçişlerinde ama max 3 - 4 gün oyüzden acabamı diye düsünmeden edemiyorumKan verebilirsin bence daha kesin sonuç verir, belki geç döllenme olmuştur. Ama böyle mevsim geçişlerinde falan olabiliyor bazen maalesef regl düzensizliği
hayır bir iki gün daha bekleyip vermeyi düsünüyorum ama beklerken de düsünmeden edemiyorumKan testi verdinizmi.başka bi sebepten gecikme yaşıyorsunuz sanırım
Günaydın canım kendi doktorunla konuştun mu yani sana bilgi vermeleri gerekiyor bu konudakızlar günaydın. Hastaneye gittim geldim devlete: iğnemi oldum. Gitmişken muayene oldum. Karından kesem 9mm felan çıktı . Vajinalde bakalım dedim orda da 11mm felan. Bebek görmek için kese minik daha dedi. Yolk kesesinide göremedik bazen geç oluşabiliyor dedi. Yine göremedim. Tüp bebek olmasına rağmen geç tutunma olmuş olabilir mi? Belki haftam geriden geliyordur
Biz de var canim ama ilk olarak ondan tiksindim kediyi görünce bile bulantilarim basliyor bir de alerjik olarak etkiliyor sanırım tüy dökmeye başladığından beri üst solunum yolu enfeksiyounjmuz gecmedi başkasına sahiplendirmeye karar verdik ben kumunu degistirmiyorum eşim hallediyor bence sen de degistirmeKızlar aranızda kedi besleyen var mı ? Toxoplazma negatif çıkmış benim yani bağışıklığım yok.Evcil kedilerin dışkısından bulaşabiliyormuş.Kumunu eldiven ve maske takarak degiştiriyorum aşıları tam ama yine de korkuyorum
Onunla da salı günü görüşcemGünaydın canım kendi doktorunla konuştun mu yani sana bilgi vermeleri gerekiyor bu konuda
Canım benimde kedim var aşıları tam ama yine de kumunu eşim değiştiriyor benim testim negatif çıktıKızlar aranızda kedi besleyen var mı ? Toxoplazma negatif çıkmış benim yani bağışıklığım yok.Evcil kedilerin dışkısından bulaşabiliyormuş.Kumunu eldiven ve maske takarak degiştiriyorum aşıları tam ama yine de korkuyorum
Bende 2 kedi var hamile olduğumu öğrendiğimden beri kumlarını ben temizlemiyorum çok zorda kalırsam ben de maske ve eldivenle temizliyorum. Henüz toxoplazma testi yaptırmadım doktorum bir şey olmaz dedi. Bizim kedilerimiz ev kedisi sonuçta. Yeşilliklerin iyi yıkanması çok daha önemli toxoplazma konusunda içini ferah tutKızlar aranızda kedi besleyen var mı ? Toxoplazma negatif çıkmış benim yani bağışıklığım yok.Evcil kedilerin dışkısından bulaşabiliyormuş.Kumunu eldiven ve maske takarak degiştiriyorum aşıları tam ama yine de korkuyorum
Kanama aolursa erken vuruyorlar iğneyi korumasi 1 aymis pzt kontrole gidicem ve iyi olup olmadığına karar verecekler sanırımBenimde kan uyuşmazlığım var bu kanamalarımı sebep oluyor ?
Sormadım canım 2 saatlik yoldu ben de direkt geldim zaten. Ama evime giderken arkada uzanicamArabada uzaninca bi sey olmuyo bide arada mola verip yürüyüş yapmak 30 40 adım iti gelir. Ne dedi doktor
Canım bende de oldu şu an sağlıklı ama devamını bilemiyoruz tabi. Doktorun seni ve bebeğino tanır bişey yok dediyse yoktur telaş etme.Kızlar bugün 8 haftalık oldum. 7+2’de kalp atışını da duydum İlk kez dün sabah ve bu sabah kahverengi akıntım oldu. Hatta bu sabah çok küçük kahverrngi pelte de gördüm pedde endişelenmeli miyim? Dün doktora yazmıştım normal dedi bugün tekrar yazmak istemiyorum