2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ama seni kontrol etti mi de Şeyma ultrasonla telefondan normal olduğunu nasıl bildi

Eşim görevde olduğu için annemlerde kalıyorum ama evdeyken eşim değiştiriyordu.Annem kediden zaten çok huylanıyor kumunu değiştiremez o yüzden imkansız gibi birşey inşallah birşey olmaz

Maalesef ben de aynı durumdayım ne yapacağımı da bilmiyorum. Peynir ekmek yiyorum sadece prilam gece yatmadan 2 tane içince iyi geliyordu ama bu sabah kalktım ona rağmen bulanıyor moralimi bozuyor beslenmiyorum diye

Valla ben 10gündür kanıyorum 2 günde bir de çağırdı doktor. Hep normal hep normal. Kalp atışını duyunca da progesteron verdi. Kırmızı da kanadım. Pıhtılı da kanadım. Normal dedi. Gerseferinde de vajinal muayene oluyo sonra daha da artıyo

Bulantılarım arrmıştı progesteronla beraber de coştu. Su içtiğim bardaktan koku geliyo. Bulaşık makinesi kokusu

Maalesef ben de aynı durumdayım ne yapacağımı da bilmiyorum. Peynir ekmek yiyorum sadece prilam gece yatmadan 2 tane içince iyi geliyordu ama bu sabah kalktım ona rağmen bulanıyor moralimi bozuyor beslenmiyorum diye
Biz seninle aynı gidiyoruz ya resmen bende öyleyim beslenemiyorum su bile içemiyorum sanırım aç kaldığımız için kan şekerimde düşüyor sürekli yorgunum ne yapacağımı şaşırdım valla yeşil elma iyi geliyordu bi ara o da işe yaramıyor artık

Allah'ım ya benim azıcık kanamaya senin çocuğun düşecek diyen doktor mu ya. O kadar korkmuştum ki kalp atışını duyunca ne kadar ağladım boşu boşuna strese soktuk çocuğu. Bişey olmaz canım tüm hamileliği kanama ile geçiren varmis

Ya günah almıyım benim ilk ve ikinci doktorum hep düşecek dedi baştaki bhcglerim %30arttı: uzun süre de kese görünmedi o görübdü kalp duyulmadı. Yani hep bayaa geriden geldik. Önce dış olabilir dediler kese görününce düşük ooabilir dediler düşük ihtimal ama hala ihtimal var gebe gibi davranmaya devam et dikkat et dediker. Ben de her kanadığımda düşüyorum sandımx yani doktor da öyle sandığı için şu son 20 günde en fazla 2 gün doktora gitmedim adım adım şahidim büyümesine. Sata göre 7+3 de kalbi duyduk ama hala kanıyorum. İçerde büyük kanama yok. Keseye göre de 6+3müşüm. Normalde adetim de düzenlidir ama demek ki o bpzulmuş bu son ay anlamadık hala da kanıyorum dünden beri progrsteronla durdu azıcık

Kumunu eşin değiştirsin canım sen değiştirme kedi sorun değil annemde kedi var her gün beraberim seviyorum hep ama kumunu ellemiyorum

Canım senin son durum ne oldu iyi misiniz bebişle

Teşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim bugün 10 larda tansiyonum.dün korktum biraz ama geçti karsı dairemizde hırsızlar oturuyor malesef onlarla sorun oldu o etkiledi galiba
Stres çok etkiliyor şükür iyisin suan hem stres hem sıcaklar çok normal siz iyi olun da bebişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…