Anladım canım aklımda bulunsun benim deKanama aolursa erken vuruyorlar iğneyi korumasi 1 aymis pzt kontrole gidicem ve iyi olup olmadığına karar verecekler sanırım
Olursa hemen git yaptır bir de uyuşmazlığı her doktora söyle tekrar tekrar unutabilirlerAnladım canım aklımda bulunsun benim de
Ama seni kontrol etti mi de Şeyma ultrasonla telefondan normal olduğunu nasıl bildiKızlar bugün 8 haftalık oldum. 7+2’de kalp atışını da duydumİlk kez dün sabah ve bu sabah kahverengi akıntım oldu. Hatta bu sabah çok küçük kahverrngi pelte de gördüm pedde endişelenmeli miyim? Dün doktora yazmıştım normal dedi bugün tekrar yazmak istemiyorum
Biz de var canim ama ilk olarak ondan tiksindim kediyi görünce bile bulantilarim basliyor bir de alerjik olarak etkiliyor sanırım tüy dökmeye başladığından beri üst solunum yolu enfeksiyounjmuz gecmedi başkasına sahiplendirmeye karar verdik ben kumunu degistirmiyorum eşim hallediyor bence sen de degistirme
Eşim görevde olduğu için annemlerde kalıyorum ama evdeyken eşim değiştiriyordu.Annem kediden zaten çok huylanıyor kumunu değiştiremez o yüzden imkansız gibi birşeyBende 2 kedi var hamile olduğumu öğrendiğimden beri kumlarını ben temizlemiyorum çok zorda kalırsam ben de maske ve eldivenle temizliyorum. Henüz toxoplazma testi yaptırmadım doktorum bir şey olmaz dedi. Bizim kedilerimiz ev kedisi sonuçta. Yeşilliklerin iyi yıkanması çok daha önemli toxoplazma konusunda içini ferah tut
Maalesef ben de aynı durumdayım ne yapacağımı da bilmiyorum. Peynir ekmek yiyorum sadece prilam gece yatmadan 2 tane içince iyi geliyordu ama bu sabah kalktım ona rağmen bulanıyor moralimi bozuyor beslenmiyorum diyekızlar 8+4teyim aşırı iştahsızım yemek yiyemiyorum yesem bile dokunuyor prilam içmediğim zamanlar kusuyorumönerebileceğiniz şeyler var mı? su bile zor tüketiyorum bu gidişle bebeğimde etkilenecek diye korkuyorum
Biz seninle aynı gidiyoruz ya resmen bende öyleyim beslenemiyorum su bile içemiyorumMaalesef ben de aynı durumdayım ne yapacağımı da bilmiyorum. Peynir ekmek yiyorum sadece prilam gece yatmadan 2 tane içince iyi geliyordu ama bu sabah kalktım ona rağmen bulanıyor moralimi bozuyor beslenmiyorum diye
Allah'ım ya benim azıcık kanamaya senin çocuğun düşecek diyen doktor mu ya. O kadar korkmuştum ki kalp atışını duyunca ne kadar ağladım boşu boşuna strese soktuk çocuğu. Bişey olmaz canım tüm hamileliği kanama ile geçiren varmisValla ben 10gündür kanıyorum 2 günde bir de çağırdı doktor. Hep normal hep normal. Kalp atışını duyunca da progesteron verdi. Kırmızı da kanadım. Pıhtılı da kanadım. Normal dedi. Gerseferinde de vajinal muayene oluyo sonra daha da artıyo
Kahverengi akıntı dedim diye sanırım çok yoğun gelseydi belki çağırırdı bilemedim. Kontrol etmedi yaniAma seni kontrol etti mi de Şeyma ultrasonla telefondan normal olduğunu nasıl bildi
Sen yine eldiven ve maskeye devam et canım o zamanEşim görevde olduğu için annemlerde kalıyorum ama evdeyken eşim değiştiriyordu.Annem kediden zaten çok huylanıyor kumunu değiştiremez o yüzden imkansız gibi birşeyinşallah birşey olmaz
Ya günah almıyım benim ilk ve ikinci doktorum hep düşecek dedi baştaki bhcglerim %30arttı: uzun süre de kese görünmedi o görübdü kalp duyulmadı. Yani hep bayaa geriden geldik. Önce dış olabilir dediler kese görününce düşük ooabilir dediler düşük ihtimal ama hala ihtimal var gebe gibi davranmaya devam et dikkat et dediker. Ben de her kanadığımda düşüyorum sandımx yani doktor da öyle sandığı için şu son 20 günde en fazla 2 gün doktora gitmedim adım adım şahidim büyümesine. Sata göre 7+3 de kalbi duyduk ama hala kanıyorum. İçerde büyük kanama yok. Keseye göre de 6+3müşüm. Normalde adetim de düzenlidir ama demek ki o bpzulmuş bu son ay anlamadıkAllah'ım ya benim azıcık kanamaya senin çocuğun düşecek diyen doktor mu ya. O kadar korkmuştum ki kalp atışını duyunca ne kadar ağladım boşu boşuna strese soktuk çocuğu. Bişey olmaz canım tüm hamileliği kanama ile geçiren varmis
Kumunu eşin değiştirsin canım sen değiştirme kedi sorun değil annemde kedi var her gün beraberim seviyorum hep ama kumunu ellemiyorumKızlar aranızda kedi besleyen var mı ? Toxoplazma negatif çıkmış benim yani bağışıklığım yok.Evcil kedilerin dışkısından bulaşabiliyormuş.Kumunu eldiven ve maske takarak degiştiriyorum aşıları tam ama yine de korkuyorum
Canım senin son durum ne oldu iyi misiniz bebişleAllah'ım ya benim azıcık kanamaya senin çocuğun düşecek diyen doktor mu ya. O kadar korkmuştum ki kalp atışını duyunca ne kadar ağladım boşu boşuna strese soktuk çocuğu. Bişey olmaz canım tüm hamileliği kanama ile geçiren varmis
Canım nasıl oldun geçmiş olsun nasılsın şimdi?Kızlar tansiyonum 14 ve hiç bir şekilde düşmüyor başım gözlerimden cıkıcak gibi doktoruma yzdım bekliyorum.birşey olurmu sizce
Teşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim bugün 10 larda tansiyonum.dün korktum biraz ama geçtiCanım nasıl oldun geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Düşünmekte cok haklısınhayır bir iki gün daha bekleyip vermeyi düsünüyorum ama beklerken de düsünmeden edemiyorum
Stres çok etkiliyor şükür iyisin suanTeşekkür ederim canım.çok şükür iyiyim bugün 10 larda tansiyonum.dün korktum biraz ama geçtikarsı dairemizde hırsızlar oturuyor malesef onlarla sorun oldu o etkiledi galiba
Normale döndük çok şükürPanik olma stres yapma canım normale döner merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?