Ben net 12 temmuzda öğrencem inş ama küçük ya bebekler marta kayar demiştimbenim 19 şubat görünüyor ama kesin erken olur çünkü ikiz benimkiler. senin ne zaman görünüyor
Geçmiş olsun iyi mi eşin canım canına bisey olmasın inşallah iyidirKanama durumuna üzülme yakın zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı uyandığında yatağına kadar kan geçmiş şuan 3 aya kadar geldi çok şükür sağlıklı kendisi de bebekte.İş konusunda da kendini yorma benim eşim ciddi kaza yaptı araba kamyonun altına girmiş ona üzüldüm biraz da ayakta durduğum gün lekelenmem oldu o yüzden yorma kendini.
Süpürge şimdiye kadar 2 defa eşim yaptı yalap şap 1 defa ben yaptım ama çok yoruldum. İyi kötü birşeyler yapıyodum. Transfer sürecini dinlenmeden ayakta geçirdim zaten. Ama geçen hafta kanama olduktan sonra bıraktım . Mümkün mertebe uzanıyorum. Bugün bi çamaşır yıkadım mecbur temiz çamaşrıım kalmamış. Onuda yapmıcam anasını satim bitlencem oturupŞu an bizim evde aynı durumda demin evi bir süpüreyim dedim belime ağrı girdi çok da yapmıyorum ama ev fena halde , çamaşırları çıkardım ikidir sepette dağ gibi oldular yerleştiremedim daha
aynen eşiminde işi ağır onada yüklenmek istemiyorum. Ne bulursak onu yiyoruz en azından bu rahatlığımız var dert sıkıntı yapmıyor.Valla bizim evde aynı halde eşim yetişebildiğini yapıyor önemli olan sağlığımız canım çok dikkat ediyorum dinleniyorum hep. Dayanamayıp elime süpürge alırsam eşim kızıyor.Sende öyle yapmalısın. İşler bir şekilde gecikmeli de olsa hallolur sağlık olsun yeter dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ? Evet çok ayakta durup yorulmamak lazım 12 haftayı tamamlayana kadarKanama durumuna üzülme yakın zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı uyandığında yatağına kadar kan geçmiş şuan 3 aya kadar geldi çok şükür sağlıklı kendisi de bebekte.İş konusunda da kendini yorma benim eşim ciddi kaza yaptı araba kamyonun altına girmiş ona üzüldüm biraz da ayakta durduğum gün lekelenmem oldu o yüzden yorma kendini.
Ultrasonda keseyi gördük ama kanama alanı görmedik sanırım olsa söylerdi sanırım. Kanamalarımı söylediğimde kan sulandırıcıları kestik. Ağrın sızın var mı diye sormuştu birde.İnşallah durur bir an önce,kanama alanı mi vardı??
Baharattan sebep öyle diyolar. Bi kereden birşey olmaz bence etsiz sonuçta.Kızlar bugün muhabbeti gecince canım çiğköfte çekti etsiz çiğ köfte yedim sizce sorun olur mu yainternette kesinlikle yasak diyor
Çok şükür iyi aracın halini görseniz hayret edersiniz Allah korumuş yani o araçtan sağ salim çıkmış çok şükürGeçmiş olsun iyi mi eşin canım canına bisey olmasın inşallah iyidir
Allahım evladına bağışladı şükürÇok şükür iyi aracın halini görseniz hayret edersiniz Allah korumuş yani o araçtan sağ salim çıkmış çok şükür
Çok şükürAllahım evladına bağışladı şükürçok geçmiş olsun
Yok çok şükür durumları iyigeçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ?
Canim dinleniyorum uzanıyorum. Gorumcemin olduğu şehre geldik. Sağolsun kaldirmiyorlar da. Kanamam da yok elhamdülillah inşaallah bişey olmaz sağlıklaM muhendishanim98 canım nasıl oldun?
Robot süpürge sart oldu hepimizeSüpürge şimdiye kadar 2 defa eşim yaptı yalap şap 1 defa ben yaptım ama çok yoruldum. İyi kötü birşeyler yapıyodum. Transfer sürecini dinlenmeden ayakta geçirdim zaten. Ama geçen hafta kanama olduktan sonra bıraktım . Mümkün mertebe uzanıyorum. Bugün bi çamaşır yıkadım mecbur temiz çamaşrıım kalmamış. Onuda yapmıcam anasını satim bitlencem oturup
aynen eşiminde işi ağır onada yüklenmek istemiyorum. Ne bulursak onu yiyoruz en azından bu rahatlığımız var dert sıkıntı yapmıyor.
Çok geçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ? Evet çok ayakta durup yorulmamak lazım 12 haftayı tamamlayana kadar
Ultrasonda keseyi gördük ama kanama alanı görmedik sanırım olsa söylerdi sanırım. Kanamalarımı söylediğimde kan sulandırıcıları kestik. Ağrın sızın var mı diye sormuştu birde.
Normal benim de aynı değerlerdiMerhaba kızlar
4 Temmuz salı ikindin : 592
6 Temmuz öğlen : 1006
Artış bu şekilde beta da sizce nasıl normalmi
Evet yapında yardım istemek yoksa bu süreç çok yorucu geçiyor. Bende kimseye gık diyemeyen biriyim. Yakında kuzenlerim gelicek onlar yaoariz diyolar artık onları bekliyorumDoğru düzgün birşey yapmıyorum aslında. Dün çok yoruldum. Bugünde çamaşır attım makinaya ondan mı tetiklendi bilmiyorum. Birilerine muhtaç kalmakta kötü. Evi bok götürüyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım ediyor sadece. Ama bunalıyorum bu durumdan da.
Ben oturarak kılıyorum özür var canım eğilip kalkma ne işi yapması. Birileri gelip senin adına yapsın yemek bile yapmaİlk rekat haricinde oturarak kilabilirsin. Evet icimiz rahat etmiyo ama napalim
Kanaman ne zamandır var
Simdi yedim ve bu msji gördümKızlar bugün muhabbeti gecince canım çiğköfte çekti etsiz çiğ köfte yedim sizce sorun olur mu yainternette kesinlikle yasak diyor
İlk iki msja sen eşittir ben şarkısını ithaf ediyorumSüpürge şimdiye kadar 2 defa eşim yaptı yalap şap 1 defa ben yaptım ama çok yoruldum. İyi kötü birşeyler yapıyodum. Transfer sürecini dinlenmeden ayakta geçirdim zaten. Ama geçen hafta kanama olduktan sonra bıraktım . Mümkün mertebe uzanıyorum. Bugün bi çamaşır yıkadım mecbur temiz çamaşrıım kalmamış. Onuda yapmıcam anasını satim bitlencem oturup
aynen eşiminde işi ağır onada yüklenmek istemiyorum. Ne bulursak onu yiyoruz en azından bu rahatlığımız var dert sıkıntı yapmıyor.
Çok geçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ? Evet çok ayakta durup yorulmamak lazım 12 haftayı tamamlayana kadar
Ultrasonda keseyi gördük ama kanama alanı görmedik sanırım olsa söylerdi sanırım. Kanamalarımı söylediğimde kan sulandırıcıları kestik. Ağrın sızın var mı diye sormuştu birde.
Zaten istesemde yapamıyorum. Hatta çoğu zaman bulaşıklar kalıyor. Mutfağa girmek beni baya zorluyor. Sen nasıl oldun hersey yolundadır inşallahBen oturarak kılıyorum özür var canım eğilip kalkma ne işi yapması. Birileri gelip senin adına yapsın yemek bile yapma
Daha bugün yedim ben de niye zararı olsun ki etsiz şeyin kızlar bişey olmazSimdi yedim ve bu msji gördümkomagene iyi dediler ondan aldırdım. İnşallah bi sey olmaz. Ama mümkün olursa sana mercimek köftesi yaptır. Hakkınızı da helal edin ya herkesin canını çektirdik goygoy yapıyoruz diye
İyiyim canım uzaniyorum kanamam yok elhamdülillah. Canım kanama olunca eşlerimiz de ne kadar zorlansalar da mecbur birkaç ay çok daha fazla yorulacaklar. İşi ağırdır belki ama bebek iyi olsun yeter. Sen kendini ativer yatağaZaten istesemde yapamıyorum. Hatta çoğu zaman bulaşıklar kalıyor. Mutfağa girmek beni baya zorluyor. Sen nasıl oldun hersey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?