• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ya bide kızlar bişi dikkatimi çekti benim midem en çok bulandığı zamanlar ayaktayken. Birşeyler yaparken oluyo. Böyle sanki hastayımda halsizmişim gibi içim fena oluyo . Mesela namaza duruyorum namazdayken eğilip kalktığımda öğürtü oluyo. Onun harici uzanıp yattığımda sıkıntı yok fazla. Bide geceleri yattığımda mide bulantısı fenalığı oluyo. Çok enteresan değil mi.

Allah aşkına üstümüze mercimek köftesi atsın tüm güncü kadınlar 😆😆😆

Aaa fitil olarak pek etki etmiyo ama nasıl etkin oldu. Geçmiş olsun. Sorun kalktiysa zaten gerek kalmıyor. Bende 2 hafta sonra birakicam doktor öyle dedi. Maşallah sen haftaliksin ikiliye bi sey kalmamış 😇😇🥰
Hahaha fena olduk valla 😂
Canım fitil beni yorgun bitkin yaptı böyle elim kolum kalkmadı. Günde 3 kez 200mg vermişti acil doktoru. Doktorumda şaşırdı emin misin 200 mü diye. Ben ağır geldiğini düşünüyorum. Kutu biterken inanılmaz kaşıntı yaşadım çok şükür bıraktım rahatladım mahvetti beni. Bayramda doktora mesaj attım yaa utana çekine 😂😂

Ya bide kızlar bişi dikkatimi çekti benim midem en çok bulandığı zamanlar ayaktayken. Birşeyler yaparken oluyo. Böyle sanki hastayımda halsizmişim gibi içim fena oluyo . Mesela namaza duruyorum namazdayken eğilip kalktığımda öğürtü oluyo. Onun harici uzanıp yattığımda sıkıntı yok fazla. Bide geceleri yattığımda mide bulantısı fenalığı oluyo. Çok enteresan değil mi.
Çoğunlukla ev işi yaparken bende oturmaya gayret gösteriyorum çamaşır asarken felan hep oturarak yapiyorum. Ayakta durmak biraz değişik yapiyo. Namaz kılarken de 4 rekatlarda ilk rekat haricinde hep oturarak kılıyorum. Tansiyon düşüklüğü var. Benide o etkiliyo içim rahat değil öyle ama sende oturarak devam edebilirsin

Canım fitil beni yorgun bitkin yaptı böyle elim kolum kalkmadı. Günde 3 kez 200mg vermişti acil doktoru. Doktorumda şaşırdı emin misin 200 mü diye. Ben ağır geldiğini düşünüyorum. Kutu biterken inanılmaz kaşıntı yaşadım çok şükür bıraktım rahatladım mahvetti beni. Bayramda doktora mesaj attım yaa utana çekine 😂😂
Aaa bak ben sabah akşam kullanıyorum. Evet ağır gelmiş olabilir fakat kanama alanına iyi gelmis şükür sıkıntıyı gidermiş. İnşallah bi daha kullanmak durumunda kalmazsın 😊😊

Bazen yataktan kalkıp lavaboya koştuğum oluyor. İlaç kullanmama rağmen sabahları zorluk yaşıyorum kahvaltı yapabileyim diye çabalıyorum. Bugün yaptığım halde devam etti benim midem bahane arıyor. Buzdolabı kokusundan tiksinir mi insan 😂😂

Çoğunlukla ev işi yaparken bende oturmaya gayret gösteriyorum çamaşır asarken felan hep oturarak yapiyorum. Ayakta durmak biraz değişik yapiyo. Namaz kılarken de 4 rekatlarda ilk rekat haricinde hep oturarak kılıyorum. Tansiyon düşüklüğü var. Benide o etkiliyo içim rahat değil öyle ama sende oturarak devam edebilirsin
ben oturarak kılcam ya benımde başım beynım akıyor gıbı oluyor, tasnyon mu bılmıyorum.. dün yatsıyı kılamadım :(

İçim hiç rahat etmiyo ama ayakta ki zamanı azaltmak lazım sanırım biraz. Bugün kanamam öncekinden daha yoğun geldi 😕

Bende sabah akşam kullanıyorum iğneden geçiş yaptım toto da yer kalmadığı için 😅 ama sıkıntı vermedi bana .

kanaman mı var ?
rengı nasıl?
Evet canım ya geçen cuma başlamıştı daha hafifti kırmızıydı. Sonrası kahvrengi akıntı şeklinde devam etti. Arada yine hafif pembelik oluyodu. Az önce banyoya giriyim dedim baktım daha çok gelmiş bu sefer yine kırmızıydı. Ama ağrım sızım yok. Yarın iğne günüm. Proluton depot.

Evet canım ya geçen cuma başlamıştı daha hafifti kırmızıydı. Sonrası kahvrengi akıntı şeklinde devam etti. Arada yine hafif pembelik oluyodu. Az önce banyoya giriyim dedim baktım daha çok gelmiş bu sefer yine kırmızıydı. Ama ağrım sızım yok. Yarın iğne günüm. Proluton depot.
Igne haftalık mi

İlk rekat haricinde oturarak kilabilirsin. Evet icimiz rahat etmiyo ama napalim 😔
Kanaman ne zamandır var
Öyle yaptım bugün valla. Geçen cuma başlamıştı ama hergün devamlı olmuyodu. 2-3 kez parmağın kanarda peçeteye silersin ya öyleydi. Bugün olan biraz fazla geldi. Ama panik yapmıcam. Yarına randevu almıştım. Extra birşey olursada acile gideriz napalım.

Back