• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kanama durumuna üzülme yakın zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı uyandığında yatağına kadar kan geçmiş şuan 3 aya kadar geldi çok şükür sağlıklı kendisi de bebekte.İş konusunda da kendini yorma benim eşim ciddi kaza yaptı araba kamyonun altına girmiş ona üzüldüm biraz da ayakta durduğum gün lekelenmem oldu o yüzden yorma kendini.
Geçmiş olsun iyi mi eşin canım canına bisey olmasın inşallah iyidir 🙏🏻

Şu an bizim evde aynı durumda demin evi bir süpüreyim dedim belime ağrı girdi çok da yapmıyorum ama ev fena halde , çamaşırları çıkardım ikidir sepette dağ gibi oldular yerleştiremedim daha😅
Süpürge şimdiye kadar 2 defa eşim yaptı yalap şap 1 defa ben yaptım ama çok yoruldum. İyi kötü birşeyler yapıyodum. Transfer sürecini dinlenmeden ayakta geçirdim zaten. Ama geçen hafta kanama olduktan sonra bıraktım . Mümkün mertebe uzanıyorum. Bugün bi çamaşır yıkadım mecbur temiz çamaşrıım kalmamış. Onuda yapmıcam anasını satim bitlencem oturup 😂
Valla bizim evde aynı halde eşim yetişebildiğini yapıyor önemli olan sağlığımız canım çok dikkat ediyorum dinleniyorum hep. Dayanamayıp elime süpürge alırsam eşim kızıyor.Sende öyle yapmalısın. İşler bir şekilde gecikmeli de olsa hallolur sağlık olsun yeter dikkat et kendine
aynen eşiminde işi ağır onada yüklenmek istemiyorum. Ne bulursak onu yiyoruz en azından bu rahatlığımız var dert sıkıntı yapmıyor.
Kanama durumuna üzülme yakın zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı uyandığında yatağına kadar kan geçmiş şuan 3 aya kadar geldi çok şükür sağlıklı kendisi de bebekte.İş konusunda da kendini yorma benim eşim ciddi kaza yaptı araba kamyonun altına girmiş ona üzüldüm biraz da ayakta durduğum gün lekelenmem oldu o yüzden yorma kendini.
Çok geçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ? Evet çok ayakta durup yorulmamak lazım 12 haftayı tamamlayana kadar
İnşallah durur bir an önce,kanama alanı mi vardı??
Ultrasonda keseyi gördük ama kanama alanı görmedik sanırım olsa söylerdi sanırım. Kanamalarımı söylediğimde kan sulandırıcıları kestik. Ağrın sızın var mı diye sormuştu birde.

Süpürge şimdiye kadar 2 defa eşim yaptı yalap şap 1 defa ben yaptım ama çok yoruldum. İyi kötü birşeyler yapıyodum. Transfer sürecini dinlenmeden ayakta geçirdim zaten. Ama geçen hafta kanama olduktan sonra bıraktım . Mümkün mertebe uzanıyorum. Bugün bi çamaşır yıkadım mecbur temiz çamaşrıım kalmamış. Onuda yapmıcam anasını satim bitlencem oturup 😂

aynen eşiminde işi ağır onada yüklenmek istemiyorum. Ne bulursak onu yiyoruz en azından bu rahatlığımız var dert sıkıntı yapmıyor.

Çok geçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ? Evet çok ayakta durup yorulmamak lazım 12 haftayı tamamlayana kadar

Ultrasonda keseyi gördük ama kanama alanı görmedik sanırım olsa söylerdi sanırım. Kanamalarımı söylediğimde kan sulandırıcıları kestik. Ağrın sızın var mı diye sormuştu birde.
Robot süpürge sart oldu hepimize

Doğru düzgün birşey yapmıyorum aslında. Dün çok yoruldum. Bugünde çamaşır attım makinaya ondan mı tetiklendi bilmiyorum. Birilerine muhtaç kalmakta kötü. Evi bok götürüyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım ediyor sadece. Ama bunalıyorum bu durumdan da.
Evet yapında yardım istemek yoksa bu süreç çok yorucu geçiyor. Bende kimseye gık diyemeyen biriyim. Yakında kuzenlerim gelicek onlar yaoariz diyolar artık onları bekliyorum 😏

Kızlar bugün muhabbeti gecince canım çiğköfte çekti etsiz çiğ köfte yedim sizce sorun olur mu ya 🥺 internette kesinlikle yasak diyor 😔
Simdi yedim ve bu msji gördüm 😔😔😔 komagene iyi dediler ondan aldırdım. İnşallah bi sey olmaz. Ama mümkün olursa sana mercimek köftesi yaptır. Hakkınızı da helal edin ya herkesin canını çektirdik goygoy yapıyoruz diye 😔

İlk iki msja sen eşittir ben şarkısını ithaf ediyorum 🤩🤩🤩

Ben oturarak kılıyorum özür var canım eğilip kalkma ne işi yapması. Birileri gelip senin adına yapsın yemek bile yapma
Zaten istesemde yapamıyorum. Hatta çoğu zaman bulaşıklar kalıyor. Mutfağa girmek beni baya zorluyor. Sen nasıl oldun hersey yolundadır inşallah

Simdi yedim ve bu msji gördüm 😔😔😔 komagene iyi dediler ondan aldırdım. İnşallah bi sey olmaz. Ama mümkün olursa sana mercimek köftesi yaptır. Hakkınızı da helal edin ya herkesin canını çektirdik goygoy yapıyoruz diye 😔
Daha bugün yedim ben de niye zararı olsun ki etsiz şeyin kızlar bişey olmaz

Zaten istesemde yapamıyorum. Hatta çoğu zaman bulaşıklar kalıyor. Mutfağa girmek beni baya zorluyor. Sen nasıl oldun hersey yolundadır inşallah
İyiyim canım uzaniyorum kanamam yok elhamdülillah. Canım kanama olunca eşlerimiz de ne kadar zorlansalar da mecbur birkaç ay çok daha fazla yorulacaklar. İşi ağırdır belki ama bebek iyi olsun yeter. Sen kendini ativer yatağa 🤭 yapamadım diyiver bazen kendimizi fazla hirpaliyoruz. Bak yapmadığım iş kalmadı çiğ ete dokunulmazmis bilmiyordum et doğradım yoruldum, gezdim kanamam oldu

Back