• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bende Xiaomi mi pro 2 var ama ben de roborock tavsiye ediyorum o daha iyiymiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla
Hatta alışmışken çöp istasyonlu alınmalı ne var ki çöpü boşaltıriz bir de bunun için fazladan ödemeyelim diye düşünmüştüm ama insan ona bile üşeniyor bazen

Herkese merhaba , birsey danışmak istiyordum yardımcı olursanız çok sevinirim 😊 sat 28 mayıs sata göre 5+4 oluyor bugün beta 1787 çıktı bu haftaya göre yeterli bir beta midir ? Henüz doktoruma gözükemedim izinndeymiş içim içimi yiyor az sanki diye. Çok ağrım oluyor bel ve kasikta ilk gebeliğim değil ama bu bambaşka 🥲
Betanin sayısından çok artışı önemli 2 gün sonrasında 2 katı artmış mi buna bakılıyor

Süpürge şimdiye kadar 2 defa eşim yaptı yalap şap 1 defa ben yaptım ama çok yoruldum. İyi kötü birşeyler yapıyodum. Transfer sürecini dinlenmeden ayakta geçirdim zaten. Ama geçen hafta kanama olduktan sonra bıraktım . Mümkün mertebe uzanıyorum. Bugün bi çamaşır yıkadım mecbur temiz çamaşrıım kalmamış. Onuda yapmıcam anasını satim bitlencem oturup 😂

aynen eşiminde işi ağır onada yüklenmek istemiyorum. Ne bulursak onu yiyoruz en azından bu rahatlığımız var dert sıkıntı yapmıyor.

Çok geçmiş olsun eşinin birşeyi yok değil mi ? Evet çok ayakta durup yorulmamak lazım 12 haftayı tamamlayana kadar

Ultrasonda keseyi gördük ama kanama alanı görmedik sanırım olsa söylerdi sanırım. Kanamalarımı söylediğimde kan sulandırıcıları kestik. Ağrın sızın var mı diye sormuştu birde.
Süper ozaman olsa söylerdi aynen ,ya tüp bebekde kanama oluyor genelde sen içini ferah tut ❤️🤲🤲🐣

Ben sürekli Mc donalds burger king yerdim film akşamları eve haftada 2 söylerdik şimdi tiksindim 😀 ıyyy diyorum hatta korkardım hamileyken yasak olursa napcam diye
Bak aynısını ben yaşıyorum iki günde bı dışardan hamburger pizza falan soylerdik hatta ben döner hastasıyım ama şimdi bak eve geliyor eşime kızıyorum artık eve dışardan bı şey getirtme diye 🤣

Ben de içmeyeyim sonuçta ilaç bişeyi iyi yaparken birde yan etkisi zararı oluyor malesef diye. Ama bulantılar iştahsızlık da yapıyor, yiyemiyorum, yeneyince halsiz enerjisiz oluyorum. 2 kızım var bir de onlarla ilgilenmem lazım. İçmeye başladım Allah zararı varsa bertaraf etsin inşallah. Çok rahatladım, besleniyorum en azından, dolanıyorum evde artık. Sürekli yatıyordum yoksa
Ya evet ben de 2 gündür bir şeyler yiyorum sonuçta hanilelere özel üretilmiş bir sürü deneyi falan yapılmıştır diye düşünüyorum

Ben sürekli yemek videoları izliyorum ya 😅😅 lahmacun aserdim cok fena kilo alırım ben bu gidişle 🤣 52.5 kiloyla başladım gebeliğe hadi bakalım
Yaa ne güzel ben instagramda yemek videosu görünce bile midem bulanıyor. 55 ile başladım 54e düştüm ortada buluşuruz senle artık 😂

Kizlar bugün metroya bindik ki normalde her yere özel araçla giderdik trafiğe girmek istemedik sonra yürüyecek gücüm kalmadı diye eşim kaynanam ve çocuğum hep birlikte asansöre bindik baya kalabalık oldu eşim indi ben indim oğlum peşime gelmeye çalıştı kaynanama dedim ki siz çıkın ben diğer asansörle gelirim dedim yaşlı adam bana bağırmaya başladı çocuğunu da indir falan diye bende eşimi tuttum direk çünkü döver biliyorum kaynanam da ordan bağırdı adama sen yaşlısın diye kimse ses çıkarmıyor sen in o hamile kadın o halde iniyor dedi millet hamile olduğumu duyunca adama kızmaya başladılar valla üzülmedim adama yaşlı diye de kalkıp benim çocuğumu benim peşime ittirmeye hakki yok bence haksız mıyım kizlar 🤔🤔

Simdi yedim ve bu msji gördüm 😔😔😔 komagene iyi dediler ondan aldırdım. İnşallah bi sey olmaz. Ama mümkün olursa sana mercimek köftesi yaptır. Hakkınızı da helal edin ya herkesin canını çektirdik goygoy yapıyoruz diye 😔
Ay yok canım olur mu zaten sıkıntı olmuyormuş bak bi arkadaş daha söylemiş😊

Kızlar tansiyonum 14 ve hiç bir şekilde düşmüyor başım gözlerimden cıkıcak gibi doktoruma yzdım bekliyorum.birşey olurmu sizce

Kizlar bugün metroya bindik ki normalde her yere özel araçla giderdik trafiğe girmek istemedik sonra yürüyecek gücüm kalmadı diye eşim kaynanam ve çocuğum hep birlikte asansöre bindik baya kalabalık oldu eşim indi ben indim oğlum peşime gelmeye çalıştı kaynanama dedim ki siz çıkın ben diğer asansörle gelirim dedim yaşlı adam bana bağırmaya başladı çocuğunu da indir falan diye bende eşimi tuttum direk çünkü döver biliyorum kaynanam da ordan bağırdı adama sen yaşlısın diye kimse ses çıkarmıyor sen in o hamile kadın o halde iniyor dedi millet hamile olduğumu duyunca adama kızmaya başladılar valla üzülmedim adama yaşlı diye de kalkıp benim çocuğumu benim peşime ittirmeye hakki yok bence haksız mıyım kizlar 🤔🤔
Benim eşimde yaşlı dinlemez fena yapar böyle durumlarda küçük çocuklu anneler de binebilir gayet sanki ona özel yapılmış terbitesiz ya

Merhabalar İstanbul’da Anti-Rubella Anti-Toxoplazma Anti-CMV IGG, Folat, Vitamin B12 ve 25 Hidroksit D vitamini testlerini yapan devlet hastanesi bilen var mı? Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor 🥹

Kızlar tansiyonum 14 ve hiç bir şekilde düşmüyor başım gözlerimden cıkıcak gibi doktoruma yzdım bekliyorum.birşey olurmu sizce
Benimde doktordayken 14e çıkmıştı sakin kalmaya çalış hamilelikte oluyor demekli hepimize, biraz dinlen heyecan yapma bide başını ıslatsan iyi gelir

Benimde doktordayken 14e çıkmıştı sakin kalmaya çalış hamilelikte oluyor demekli hepimize, biraz dinlen heyecan yapma bide başını ıslatsan iyi gelir
Şimdide 15 olmuş doktorum acile geç idrar ver parol takılsın dedi elim ayagım titriyoe kafam yerndne cıkıcak gibi

Merhabalar İstanbul’da Anti-Rubella Anti-Toxoplazma Anti-CMV IGG, Folat, Vitamin B12 ve 25 Hidroksit D vitamini testlerini yapan devlet hastanesi bilen var mı? Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor 🥹
Ben bugün sağlık ocağında yaptırdım tek idrar testi yapmadı o yokmuş sağlık ocağında ve d vitamini de bakılmıyor burada dedi sonuç yarın çıkacak

Back