Sizi takip ediyorum sizin de benim gibi ilk bhcgleriniz düzensizdi. Ben şimdi kalp atışı duydum ilk defa dün. 2 gün önce yoktu atış. Ama hala kanamalarım da devam ediyor. Sata göre 7+4üm ama 1 hafta geri dediler. Her kanamada içim rahat etmemeye devam ediyor ama bakalım. İnşallah her şey yolunda gider sizin de. Dua ediyorum sizeİçim hiç rahat etmiyo ama ayakta ki zamanı azaltmak lazım sanırım biraz. Bugün kanamam öncekinden daha yoğun geldi
Cok dikkat et lekelenme durumlarında dinlenmek iyi geliyormuşÖyle yaptım bugün valla. Geçen cuma başlamıştı ama hergün devamlı olmuyodu. 2-3 kez parmağın kanarda peçeteye silersin ya öyleydi. Bugün olan biraz fazla geldi. Ama panik yapmıcam. Yarına randevu almıştım. Extra birşey olursada acile gideriz napalım.
Evet düzenli artmışMerhaba kızlar
4 Temmuz salı ikindin : 592
6 Temmuz öğlen : 1006
Artış bu şekilde beta da sizce nasıl normalmi
Allah razı olsun canım benim. Sata göre benim 6+6 oldu bugün. Ama sizin doğal gebelikti değil mi ? Bakalım yarın belki birşeyler görürüz. Kandan korkmamaya çalışıyorum. Ablamda 3 gebeliğinde kanama yaşadı. Yeri geldi adet kanaması gibi ped dolduruypdum dedi. Çok şükür hepsinide doğurdu. Burda da okudum benzer hikayeler. Herşey yolunda olsunda inşallah bizede doğurmak nasip olsunSizi takip ediyorum sizin de benim gibi ilk bhcgleriniz düzensizdi. Ben şimdi kalp atışı duydum ilk defa dün. 2 gün önce yoktu atış. Ama hala kanamalarım da devam ediyor. Sata göre 7+4üm ama 1 hafta geri dediler. Her kanamada içim rahat etmemeye devam ediyor ama bakalım. İnşallah her şey yolunda gider sizin de. Dua ediyorum size
Doğru düzgün birşey yapmıyorum aslında. Dün çok yoruldum. Bugünde çamaşır attım makinaya ondan mı tetiklendi bilmiyorum. Birilerine muhtaç kalmakta kötü. Evi bok götürüyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım ediyor sadece. Ama bunalıyorum bu durumdan da.Cok dikkat et lekelenme durumlarında dinlenmek iyi geliyormuş
Şu an bizim evde aynı durumda demin evi bir süpüreyim dedim belime ağrı girdi çok da yapmıyorum ama ev fena halde , çamaşırları çıkardım ikidir sepette dağ gibi oldular yerleştiremedim dahaDoğru düzgün birşey yapmıyorum aslında. Dün çok yoruldum. Bugünde çamaşır attım makinaya ondan mı tetiklendi bilmiyorum. Birilerine muhtaç kalmakta kötü. Evi bok götürüyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım ediyor sadece. Ama bunalıyorum bu durumdan da.
Karından baktı canımKarından mı baktı canm vajinalmı
Valla bizim evde aynı halde eşim yetişebildiğini yapıyor önemli olan sağlığımız canım çok dikkat ediyorum dinleniyorum hep. Dayanamayıp elime süpürge alırsam eşim kızıyor.Sende öyle yapmalısın. İşler bir şekilde gecikmeli de olsa hallolur sağlık olsun yeter dikkat et kendineDoğru düzgün birşey yapmıyorum aslında. Dün çok yoruldum. Bugünde çamaşır attım makinaya ondan mı tetiklendi bilmiyorum. Birilerine muhtaç kalmakta kötü. Evi bok götürüyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım ediyor sadece. Ama bunalıyorum bu durumdan da.
B BuffalososMrb kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sata göre 6+4 usg ye göre 6+3 haftasıyla uyumlu dedi çok şükür bir sorun yok kalp atışını da dinletti abisi de dinledi çok sevindim bir dahaki randevu bir sorun oluşmazsa ikili test zamani inşallah süreç hepimiz için sorunsuz ilerler
Kanama durumuna üzülme yakın zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşım vardı uyandığında yatağına kadar kan geçmiş şuan 3 aya kadar geldi çok şükür sağlıklı kendisi de bebekte.İş konusunda da kendini yorma benim eşim ciddi kaza yaptı araba kamyonun altına girmiş ona üzüldüm biraz da ayakta durduğum gün lekelenmem oldu o yüzden yorma kendini.Doğru düzgün birşey yapmıyorum aslında. Dün çok yoruldum. Bugünde çamaşır attım makinaya ondan mı tetiklendi bilmiyorum. Birilerine muhtaç kalmakta kötü. Evi bok götürüyor. Eşim ufak tefek şeylere yardım ediyor sadece. Ama bunalıyorum bu durumdan da.
İnşallah durur bir an önce,kanama alanı mi vardı??Evet canım ya geçen cuma başlamıştı daha hafifti kırmızıydı. Sonrası kahvrengi akıntı şeklinde devam etti. Arada yine hafif pembelik oluyodu. Az önce banyoya giriyim dedim baktım daha çok gelmiş bu sefer yine kırmızıydı. Ama ağrım sızım yok. Yarın iğne günüm. Proluton depot.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?