Etsiz çigköfte yasak değilKızlar bugün muhabbeti gecince canım çiğköfte çekti etsiz çiğ köfte yedim sizce sorun olur mu yainternette kesinlikle yasak diyor
bence durumu olduğundan da fazla söylemek lazım eşlere bize dokunmasınlar 9 ayİyiyim canım uzaniyorum kanamam yok elhamdülillah. Canım kanama olunca eşlerimiz de ne kadar zorlansalar da mecbur birkaç ay çok daha fazla yorulacaklar. İşi ağırdır belki ama bebek iyi olsun yeter. Sen kendini ativer yatağayapamadım diyiver bazen kendimizi fazla hirpaliyoruz. Bak yapmadığım iş kalmadı çiğ ete dokunulmazmis bilmiyordum et doğradım yoruldum, gezdim kanamam oldu
Aynen işini bilen kadınlar öyle yapıyor biz de hasta da olsak tamam ben yaparımbence durumu olduğundan da fazla söylemek lazım eşlere bize dokunmasınlar 9 ay
İyi ki almışım dediklerimden bence eşler de laf söz etmeden seve seve almaliRobot süpürge sart oldu hepimize
Afiyet şeker olsun öyle düşünmeyin ben de çok severim mercimekli köfteyi, kısırı ama yedikten sonra bulanti ve yanma oluyorSimdi yedim ve bu msji gördümkomagene iyi dediler ondan aldırdım. İnşallah bi sey olmaz. Ama mümkün olursa sana mercimek köftesi yaptır. Hakkınızı da helal edin ya herkesin canını çektirdik goygoy yapıyoruz diye
Canım valla aynı benHanımlar herkese merhaba, ben de şöyle bir sorun var. 8. Haftaya girdim. Bendeki olay şu. Sinirlilik hâli hakim. Adet olamayınca olur ya. Bir de sigarayı da bıraktım ben öğrenir öğrenmez. Ondan da mıdır bilemedim.
Hormon yükleniyoruz duygu geçişlerimiz yoğun ve dengesiz olur. Bende hep bir ağlama modu , her an hazırım ağlamaya bazende tahammülsüz ve sinirliyim bazen sevgi pıtırcığıHanımlar herkese merhaba, ben de şöyle bir sorun var. 8. Haftaya girdim. Bendeki olay şu. Sinirlilik hâli hakim. Adet olamayınca olur ya. Bir de sigarayı da bıraktım ben öğrenir öğrenmez. Ondan da mıdır bilemedim.
Aynen bizimde öyle olmamız için fırsat değerlendirelim durumuAynen işini bilen kadınlar öyle yapıyor biz de hasta da olsak tamam ben yaparım
Çok şükür her şey yolunda demek kiCanim dinleniyorum uzanıyorum. Gorumcemin olduğu şehre geldik. Sağolsun kaldirmiyorlar da. Kanamam da yok elhamdülillah inşaallah bişey olmaz sağlıkla
Sen nasilsin
Hangisi en güzeli acabaİyi ki almışım dediklerimden bence eşler de laf söz etmeden seve seve almali
Benim de çok az adet yarın bir gün gelir ağrısı var fitilden de olabilirÇok şükür her şey yolunda demek kihiç kalkma uzan bende de ağrılar dışında bir sorun yok rahim genişliyor diyorlar ama adet ağrısı gibi hafiften katlanıyoruz
Hangisi en güzeli acaba
Ben de içmeyeyim sonuçta ilaç bişeyi iyi yaparken birde yan etkisi zararı oluyor malesef diye. Ama bulantılar iştahsızlık da yapıyor, yiyemiyorum, yeneyince halsiz enerjisiz oluyorum. 2 kızım var bir de onlarla ilgilenmem lazım. İçmeye başladım Allah zararı varsa bertaraf etsin inşallah. Çok rahatladım, besleniyorum en azından, dolanıyorum evde artık. Sürekli yatıyordum yoksaKızlar ben 7.haftaya girince bulantılarım başladı.10 gündür bulantım aşırı kötü ya peynir ekmek ve meyve yiyorum sadece sinirlerim bozuldu artık yiyemiyorum diye ağlıyorumprilam vermişti doktor ama etrafımda bazı kişiler ilaç içme diyor hassasız bu konuda öyle dediler diye içmiyordum ama 2 gündür gece yatmadan 2 tane içiyorum akşama kadar idare ediyor beni. Bu saatlerde yine kötü oluyorum. Sizce içmeli miyim ya doktorum vermişti
Kuzenim doguma kadar komagene as erdi. Ve yedi haftada 3-4Kızlar bugün muhabbeti gecince canım çiğköfte çekti etsiz çiğ köfte yedim sizce sorun olur mu yainternette kesinlikle yasak diyor
Bende Xiaomi mi pro 2 var ama ben de roborock tavsiye ediyorum o daha iyiymiş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıylaRoborok s6 var ben de çok memnunum
Valla burdan okuyunca canım çok çekti yaptım bende ohh mis gibi yiyince rahatladımahahah bugün herkes mercimek köfte yiyeceeekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?