2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar bugün muhabbeti gecince canım çiğköfte çekti etsiz çiğ köfte yedim sizce sorun olur mu ya internette kesinlikle yasak diyor
Etsiz çigköfte yasak değil
Özellikle dışardan hep aldıgımız bilinmiş çigköftecilerinki hiç yasak değil çünkü bildiğin kısır
Çiğköfte yasak demelerinin sebebi içinde ciğ et olması ama yediklerinizde et yoksa hergün bile yiyebilirsiniz

bence durumu olduğundan da fazla söylemek lazım eşlere bize dokunmasınlar 9 ay

Kızlar ben 7.haftaya girince bulantılarım başladı.10 gündür bulantım aşırı kötü ya peynir ekmek ve meyve yiyorum sadece sinirlerim bozuldu artık yiyemiyorum diye ağlıyorum prilam vermişti doktor ama etrafımda bazı kişiler ilaç içme diyor hassasız bu konuda öyle dediler diye içmiyordum ama 2 gündür gece yatmadan 2 tane içiyorum akşama kadar idare ediyor beni. Bu saatlerde yine kötü oluyorum. Sizce içmeli miyim ya doktorum vermişti

Afiyet şeker olsun öyle düşünmeyin ben de çok severim mercimekli köfteyi, kısırı ama yedikten sonra bulanti ve yanma oluyor

Hanımlar herkese merhaba, ben de şöyle bir sorun var. 8. Haftaya girdim. Bendeki olay şu. Sinirlilik hâli hakim. Adet olamayınca olur ya. Bir de sigarayı da bıraktım ben öğrenir öğrenmez. Ondan da mıdır bilemedim.

Canım valla aynı ben
Bi insan herşeyemi sinir olur herkesemi sinir olur
Yeminle abartısız şurdaki mesajları okurken bile sinir oluyorum
Çocugum agresif olucak diye korkuyorum

Hormon yükleniyoruz duygu geçişlerimiz yoğun ve dengesiz olur. Bende hep bir ağlama modu , her an hazırım ağlamaya bazende tahammülsüz ve sinirliyim bazen sevgi pıtırcığı

Canim dinleniyorum uzanıyorum. Gorumcemin olduğu şehre geldik. Sağolsun kaldirmiyorlar da. Kanamam da yok elhamdülillah inşaallah bişey olmaz sağlıkla
Sen nasilsin
Çok şükür her şey yolunda demek ki hiç kalkma uzan bende de ağrılar dışında bir sorun yok rahim genişliyor diyorlar ama adet ağrısı gibi hafiften katlanıyoruz

Ben de içmeyeyim sonuçta ilaç bişeyi iyi yaparken birde yan etkisi zararı oluyor malesef diye. Ama bulantılar iştahsızlık da yapıyor, yiyemiyorum, yeneyince halsiz enerjisiz oluyorum. 2 kızım var bir de onlarla ilgilenmem lazım. İçmeye başladım Allah zararı varsa bertaraf etsin inşallah. Çok rahatladım, besleniyorum en azından, dolanıyorum evde artık. Sürekli yatıyordum yoksa

Ben sürekli yemek videoları izliyorum ya lahmacun aserdim cok fena kilo alırım ben bu gidişle 52.5 kiloyla başladım gebeliğe hadi bakalım

Herkese merhaba , birsey danışmak istiyordum yardımcı olursanız çok sevinirim sat 28 mayıs sata göre 5+4 oluyor bugün beta 1787 çıktı bu haftaya göre yeterli bir beta midir ? Henüz doktoruma gözükemedim izinndeymiş içim içimi yiyor az sanki diye. Çok ağrım oluyor bel ve kasikta ilk gebeliğim değil ama bu bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…