- 15 Mayıs 2023
- 557
- 535
- 29
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.261
Mama destekli giden anneler ne kadar aralık bırakıyorsunuz anne sütüyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kuruduğu dönem kaşıntı oldu mu benim kaşınıyor yaCanım zamanla eriyor, yani öyle düşen bişey farketmedim.
Benim de kaşınıyordu dedim iyileşiyor heralde. Geçen gün bir tane dikiş düştü bir daha denk gelmedim. Ara ara acıyor hissettirmicek kadar geçti galiba artık benimkiPeki kuruduğu dönem kaşıntı oldu mu benim kaşınıyor ya
Canım benimki memeyi zor tutuyor ağlayarak falan ve doymuyor uyuyamıyor öyle olunca mecbur veriyorum 60 cc veriyorum genelde emzirdikten sonra.2 saat değil yarım saat sonra uyanır yine emziririm mesela. Memedeyken uykuya dalıyor uyandırıp mama veriyorum. Siz de mi mama veriyorsunız ne kadar içiyor ortalama
İlk anne sütü verip üstüne mama veriyorumMama destekli giden anneler ne kadar aralık bırakıyorsunuz anne sütüyle
Hemen dimi , peki anne sütü ne kadar veriyorsunuz mama ne kadarİlk anne sütü verip üstüne mama veriyorum
Benim doktorum özellikle 3 kez pansuman dediBen hiç pansuman yapmadım c/s dikişlerinde gerek yok pansumanla diye biliyorum
Emdiği kadar emiyor doymadığında mama ile takviye ediyorum. Her öğünde emzirmeye çalışıyorum biraz bile olsaMama destekli giden anneler ne kadar aralık bırakıyorsunuz anne sütüyle
Ağladığı için önce meme o arada eşim mamayı hazırlıyor sonra memeyi bıraktırıp mama. 60 lık veriyorum 40 falan içiyorMama destekli giden anneler ne kadar aralık bırakıyorsunuz anne sütüyle
Sağım yapınca 15 -30 cc çıkıyor onu veriyorum üstüne 60 cc mama yapıyorum 30 da mama içiyor kalan 30 cc mama yine alt değiştir gaz çıkar uykuya geçiş derken içiyor öyle uyuyorHemen dimi , peki anne sütü ne kadar veriyorsunuz mama ne kadar
Sarımsak bas ikiye bölüp 1 günde söndürüyor
Kaşınıyor da çıkacak gibi hissediyorum ikisini de deniyim teşekkür ederimTahta kaşıkla yakip uçuğu üzerine bastir
1) evet yasak.. yemek içmek yokSezeryan tecrübesi olan anneler sürekli soru soruyorum ama daha önce sezeryan planlamadığım için hiç araştırıp soruşturmadım bazı sorularım var
1.Sezeryan öncesi 6 saat yemek yok ama su içmek de yasak mı?
2.Sezeryan sonrası odaya geldiğinizde rahat mıydınız yani bebişinizi hemen kucağınıza alabildiniz mi?
3.Sezeryan sonrası su, kahve veya yemek işlemi için ne kadar bekletiyorlar?
4.Akşam yanımda eşim kalacak ben yapamazsam o yapar ama sezeryanlı halinizle bebeğin altını rahat değiştirebildiniz mi?
5.En önemli sorum eve geldiğinizde yatma pozisyonunuz nasıldı en rahati nasıl oluyor sizce?
Yok, olmadı. Ben bati on ve krem kullandım belki o yüzden olmamıştırPeki kuruduğu dönem kaşıntı oldu mu benim kaşınıyor ya
Maalesef aynı durumu yaşıyoruz. 3 gün yapmıyor 4. Gün kakasını yapıyor. Ikınıyor kızarıyor ve rahatsız oluyor. Doktor normal diyorKızlar merhaba.Biz aptamil PDF mama kullanıyoruz günde iki üç kez veriyoruz.gaz damlamız ve probiyotik damlamız var bunları kullanıyoruz ama buna rağmen bebeğim gaz sancısı çekiyor.gaz çıkarıyor ama yetmiyor.
Sizin bebekler kakasını ne kadar sürede bir yapıyor ? 3 gündür bebeğim kaka yapmadı ve doktor on güne kadar olmayabileceğini söylüyor.Normal uyuyan bebek bir anda gaz sancısı ile ağlayarak uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım
1. Bende evde suyum geldiği için acil sezaryen oldu ameliyattan 2 saat önce akşam yemeği yiyip su içmiştim ama hiçbir sıkıntı yaşamadım mide koruyucu serum verdiler bulantım olmadı kusmadım çok şükür. Evet su ve yemek ameliyat öncesi ikiside yasak normalde.Sezeryan tecrübesi olan anneler sürekli soru soruyorum ama daha önce sezeryan planlamadığım için hiç araştırıp soruşturmadım bazı sorularım var
1.Sezeryan öncesi 6 saat yemek yok ama su içmek de yasak mı?
2.Sezeryan sonrası odaya geldiğinizde rahat mıydınız yani bebişinizi hemen kucağınıza alabildiniz mi?
3.Sezeryan sonrası su, kahve veya yemek işlemi için ne kadar bekletiyorlar?
4.Akşam yanımda eşim kalacak ben yapamazsam o yapar ama sezeryanlı halinizle bebeğin altını rahat değiştirebildiniz mi?
5.En önemli sorum eve geldiğinizde yatma pozisyonunuz nasıldı en rahati nasıl oluyor sizce?
Bebeği ne sıklıkla uyandırıyorsunuz? Uyandırdıktan sonra beslemenin ardına hemen uyuyor mu mesela. 2 saatte bir uyandırın diyorlar ya benim bebeğim o sınıfta değil mesela ve bunu eşime anlatamıyorum. Zorla uyandırdıktan sonra 5 saate kadar geri uyumuyor ağlamaktan catlayacak duruma geliyor. ve o 5 saati memede geciyor 2 kere kusuyor 3 kere bez değiştiriyoruz tam uyuyacak aynı döngü tekrar. Bu 2 saate bir besleyin ekolünü kim çıkardı bilmiyorum ama o ekolle birilerini bogacagim az kaldı. Siz neler yapıyorsunuz bi akıl verin Allah aşkına zira ben tükenmiş durumdayım. Yatar pozisyonda uyumuyorum doğduğundan beri.