- 20 Ocak 2015
- 1.472
- 1.571
- 34
- Konu Sahibi Buffalosos
- #45.061
Bana da önceki doğumumda yapılmıştı canım. Bakalım bunda yapılacak mıKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da önceki doğumumda yapılmıştı canım. Bakalım bunda yapılacak mıKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
Benimki çok durmuyor sürekli aç gibi meme istiyor. Benim göğüsler de çok kötü ağrısı sızısı yarası geçmiyor. Bebek ağlıyor ben de ağlıyorum depresyondayım bayaKızlar gündüzünüz nasıl geçiyor ? Uyuyor musunuz? Bebek çok uyuyor mu? Ya da uyanıksa uslu uslu duruyor mu yoksa kucak veya meme mi istiyor ya da ağlıyor mu ? Rutinleriniz nasıl ?
Oyyy yerim onu çok minikler ya insanın içine geri sokası gelirBenimki de sarıya yakın kumral gibi. Kaslari hala belli değil. Kirpikleri yeni yeni cikiyo. Bende kucağımda olmasına rağmen saçı kası nasıl olucak merak ediyorum
Yok renkle alakalı olmaz bence de kılla da alakası olmaz da hani simsiyah uzun saçlı doğan bebekler var ya onlardan mı oluyor dedimBenim de hiç yanmadı ben de acaba öyle mi dedim ama saç saçtır bence ya renkle alakası yok
Benim hiç yanmadı max 2-3 defa kızımda yanardı orta saçlı idi. Şimdi bakalımAy benim de inanılmaz yanıyor ya. Asla yatamıyorum. Acı acı geri ağzıma geliyor mide suyu. 10 gün sonra doğumum olacak bakalım görücez saçlı mi değil mi
Gündüz uyanıksa sürekli memede ve emerken uyuyor yerine yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor. Ama mama verince rahat 2-3 saat uyuyor. Sonra gece bizi uyutmuyor mama vermezsem de olmuyor. Uykusu gece böyle olsa ne güzel olur ama hanfendi gündüzü tercih ediyorKızlar gündüzünüz nasıl geçiyor ? Uyuyor musunuz? Bebek çok uyuyor mu? Ya da uyanıksa uslu uslu duruyor mu yoksa kucak veya meme mi istiyor ya da ağlıyor mu ? Rutinleriniz nasıl ?
Ahahhaja evet başlarda oyleydi ama artık zor olur geri sokması büyüdü epey bide bana hep soruyorlar karnında iken mi kolaydı disarda iken mi diye. Şartsız surtsuz dışarıda iken daha kolaydı diyorum. O yüzden gireceği varsa da girmesin yeniden içeriOyyy yerim onu çok minikler ya insanın içine geri sokası gelir
Ben mama vermiyorum bir süredir bizimki de genelde uyursa gündüz uyuyor gece mahvediyor oysa benim de gece sabrım tükenmiş tahammül eşiğim düşmüş oluyorGündüz uyanıksa sürekli memede ve emerken uyuyor yerine yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor. Ama mama verince rahat 2-3 saat uyuyor. Sonra gece bizi uyutmuyor mama vermezsem de olmuyor. Uykusu gece böyle olsa ne güzel olur ama hanfendi gündüzü tercih ediyor
Bunu inceler misiniz kızlar pozisyonla emzirme kolaylığını buldu
Ben de depresyonda olduğuma eminim çok aşırı üzülüyorumBenimki çok durmuyor sürekli aç gibi meme istiyor. Benim göğüsler de çok kötü ağrısı sızısı yarası geçmiyor. Bebek ağlıyor ben de ağlıyorum depresyondayım baya
Bende aynıyım demekki bu süreç depresyonu gerektiriyor zor valla. Allah yardımcımız olsun biraz büyüsünler rahatlarız inşallahBen de depresyonda olduğuma eminim çok aşırı üzülüyorum
Hakkınızda en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah sağlıkla kavuşun birbirinizeBenim sürem doldu artık 40 bitti aksi bir durum olmazsa haftaya cumartesiye kadar beklicez
Yenidoğan 16 18 saat uyur derler tam aksi benimki o kadar saat ayakta uslu uslu da durmuyor biraz duruyor sonra vik vikKızlar gündüzünüz nasıl geçiyor ? Uyuyor musunuz? Bebek çok uyuyor mu? Ya da uyanıksa uslu uslu duruyor mu yoksa kucak veya meme mi istiyor ya da ağlıyor mu ? Rutinleriniz nasıl ?
Ben de sarılıktan dolayı veriyordum sarılığı azaldı bitince belki keserim kilo da iyi almış dediğin gibi gece tahammül azalıyor ben uykuma çok düşkün biriyimdir. Zor dayanıyorumBen mama vermiyorum bir süredir bizimki de genelde uyursa gündüz uyuyor gece mahvediyor oysa benim de gece sabrım tükenmiş tahammül eşiğim düşmüş oluyor
Kızlar kahve tüketiminiz nasıl? Bebeği kafein etkiliyor mudur?
Ay bırakabildiniz mi silikon ucu ?Evet ya gece bizde aynıydı vallahi, meme veriyorum bi sinirl bi sinir tutamıyor iyice deli oluyor..
Tutturana kadar çığlık kıyamet..
Sonra da gaz için uğraşıyoruz, sonra da uyutma cabasi derken uykudan bayılacak gibi oluyorum
İnşallah canım sen de durumlar nasılHakkınızda en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah sağlıkla kavuşun birbirinize