- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.821
Benim kv 11 torunu vardı ben evlendiğimde birçoğu yanında büyümüş benim bebe doğdu tutmasını bilmiyor sürekli evirip çevirip rezil ediyordu çocuğu elinde öeyle değil şöyle tut diye diye öğrettik. Bebeğim sarılık oldu drgittik geldim kapıdan girmemle başladı bilmem kimi aramış sarılık oldu diye anlatmış onların verdiği aklı anlatıyor bana hiç cevap vermedim başta baktım susmuyor 3.yü büyütüyorum kimseye akıl sormadım deyip kapadım ağzını. Kendisi anlatır kızını sabah bezler akşama kadar açmazmış altını ağlamazdı ki diyor öyle uyurmuş çocuk akşama kadar. Gelip birde akıl vermeye çalışıyorlar işte.Kocalar kaynanalik yapmaz mı hiç. Her ise burunlarını sokuyorlar. Allahtan şükürler olsun deneyimliyim. Karışmaya kalksalar da kendi tecrubelerimle devam ediyorum. Kaynanam eşimi bebekken hiç yikamamis mesela. Bebek nasıl yıkanır tutulur bilmiyo. Eger benimde bilgim olmasaydı yandiydik. Bide daha yeni yeni ele avuca gelmeye başladı erken doğduğu için.
Senin kaynana da tam kaynanaymis. İyi yaoiyosun mesafe koymakla. Yeni evlenecek kişiyi korkutmak nedir ya. Zaten toplumumuzda kulaktan dolma ilk gece korkusu çok yaygın kıza da yazık olmuş ekstra yük binmiş omuzlarına. şöyle 3 5 aylık olsakta hayirlisiyla bi şeyler rayına otursa. Millet de yakamızdan düşse. Ben daha ziyaret de almadım. Başıma daha neler gelicek bakalim ziyaretler başlayınca. Günden güne sinir kat sayım artıyor. Biri çıkıp bi sey demese bari
Hepsi geçip gidiyorda şu lohusalıkta insana yapılanlar asla unutulmuyor. Kimseden sakınmayın lafınızı uygun dille söyleyin yoksa biniyorlar tepenize. Ben böyle uygun görüyorum deyin en kibarından susturun.
Ben birkaç aile en yakınları aldım mecburen bebeği bikaç dk kıcaklayıp dua okudular zaten emzirme alt değişim gaz çıkarma derken odadan pek çıkamadım arkadaş gurubu toplu geliyorlar onları 3aydan sonra kabul ederim