Dün ilk defa kahve kokusuna benimde midem bulandı. Eminönünde kurukahveci mehmed efendinin orada hep kokusuna bayılırdım. Bu sefer geçerken nefesimi tuttum resmen.Türk kahvesi ve çayın kokusu midemi bulandırıyor içemez oldum kahvaltımı kuru kuru yapıyorum. Sabahları canım bişey istemiyor bulantım oluyor hafiften ama çok değil. Herşeyi yiyemiyorum içim almıyor zeytin peynir ekmek kuru kuru yiyorum o kadar
Benim de Türk kahvesi kokusu midemi mahvetti dün. Parfümlerimden birinden tiksindim bir de. Diğer kokularla pek sorunum yok şimdilik ama bakalımDün ilk defa kahve kokusuna benimde midem bulandı. Eminönünde kurukahveci mehmed efendinin orada hep kokusuna bayılırdım. Bu sefer geçerken nefesimi tuttum resmen.
Sokaktan yürürken camı açık olan giriş kattaki evlerin kokularını net alıyorum. Her sokağın ayrı bir kokusu var burnumda . Bu nasıl bir koku almadır anlamadımDün ilk defa kahve kokusuna benimde midem bulandı. Eminönünde kurukahveci mehmed efendinin orada hep kokusuna bayılırdım. Bu sefer geçerken nefesimi tuttum resmen.
Benim sürekli tatlı, rüyalarımda sürekli tatlı yiyip tatlı yapıyorumSürekli canım turşu , turşu suyu, ekşi ve tuzlu şeyler çekiyor. Sizde de öyle mi
Ay ben erik bir iki tane yerdim şimdi avuç avuç ekşi eriği tuzlayarak yiyorum iyi geliyor midemeSürekli canım turşu , turşu suyu, ekşi ve tuzlu şeyler çekiyor. Sizde de öyle mi
En çok tiksindirici yiyecek ne oldu sizinAy ben erik bir iki tane yerdim şimdi avuç avuç ekşi eriği tuşlayarak yiyorum iyi geliyor mideme
Rica ederim mevsim meyvelerin olgun olanlarından buzluğa da atabilirsin.çok sagol canım evde kiraz vardı akşam onunla biseyler yapayım yanımda getırırım, evet kayısı da vardı pazardaaa..
soguk ıcmek güzel olur çok tesekkurler
Ahahah ey benimde öyle yaSürekli canım turşu , turşu suyu, ekşi ve tuzlu şeyler çekiyor. Sizde de öyle mi
Benim bol salçalı her yemeğe karşı bi ıyyyy cekesim oluyo. Hele corba haftalardir içemiyorum. Sulu yemek istiyo canım ama içim almıyorEn çok tiksindirici yiyecek ne oldu sizinbenim şu tavukların hergün yaptığı şeyden , sabah yenilen .. Adını anasım yok
Demek bana görünmüyor sizinkini de göremiyorumcanım ben senin kini görebiliyorum.
Ahh dimi ya bende öyleyim. Çayın tadı yok. Ay hatta dun çikolatalı atistirmalik attım ağzıma resmen şok oldum. Tamamen yapay tat geldi. Özellikle tüp sürecinde hep doğal beslendim artık yapay hazir gıdalar leş gibi geliyo. Yada hormonlar ağız tadımı bozduBen vişnelerin çıkmasını bekliyorum. Aklımda buz gibi vişne içmek varonun dışında şimdilik su içiyorum. Çayda tüketiyorum ama eskisi gibi keyifli gelmiyor çay bana artık.
Kokular keskinleşti. Benide rahatsız ediyor. Mesela mide bulantılarımın çoğu ya evin dışından gelen kokulardan. Asla yediğimden iğrenip midem bulanmıyor. Ama onun dışında herşey ıyy bune ya dedirtiyor. Akşam olup civardan yemek kokuları gelincede fena. Geçen biri sarımsak mı pişiriyodu napıyordu evin camlarını kapamak zorunda kaldım bu sıcaktaSokaktan yürürken camı açık olan giriş kattaki evlerin kokularını net alıyorum. Her sokağın ayrı bir kokusu var burnumda . Bu nasıl bir koku almadır anlamadımMutfak, buzdolabı, çöp ve çoğu yiyeceklerin kokusu çok keskin geliyor , içimi bulandırıyor. Hatta sabunun kokusu beni çok rahatsız etmeye başladı ellerimi yıkarken eşim arabayı ustaya götürmüştü eve bi geldi saçı sakalı araba yağı kokuyor yanıma yaklaştırmadım. Yahu adam 2 saat durdu ne ara bu kadar alabildim bu kokuyu sorun kesinlikle bende komik bir durum aslında.
Aynen katılıyorum kahvaltıda bile çayımı bitiremiyorum. Tatlı yiyecekler hiç çekmiyor. Genellikle tuzlu şeylere yöneldim. Midemide bastırıyo gibi geliyo. Peynir ekmekle geçiyo günlerim resmenAhh dimi ya bende öyleyim. Çayın tadı yok. Ay hatta dun çikolatalı atistirmalik attım ağzıma resmen şok oldum. Tamamen yapay tat geldi. Özellikle tüp sürecinde hep doğal beslendim artık yapay hazir gıdalar leş gibi geliyo. Yada hormonlar ağız tadımı bozdu
Onunla aram iyi. Ama yemek yemek istemiyorum. Yapasımda olmuyor. Peynir ekmekle geçiriyorum. Salçalı yemekleri gözümün önüne getiremiyorum bileEn çok tiksindirici yiyecek ne oldu sizinbenim şu tavukların hergün yaptığı şeyden , sabah yenilen .. Adını anasım yok
Ya benim de gündüz aşırı tuzlu eksi istiyor ama akşamları da tatlı pasta istiyorSürekli canım turşu , turşu suyu, ekşi ve tuzlu şeyler çekiyor. Sizde de öyle mi
Karından mı baktı canm vajinalmıKızlaaar çok şükür kalp atışını duyabildim Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin6+1 deyiz
ayyy evet vısne de harıka olurr, yapıcam bende ınsallahhh..Ben vişnelerin çıkmasını bekliyorum. Aklımda buz gibi vişne içmek varonun dışında şimdilik su içiyorum. Çayda tüketiyorum ama eskisi gibi keyifli gelmiyor çay bana artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?