Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normal hayatımda aşırı tatlıcı bi insandım her gün tatlı her gün çikolata yerdim, şimdi çikolata göresim yok bi yandan da Allah insanın vücudunu kendine göre düzenliyor bence yoksa ben 100 kilo girerim doğuma zaten 79umBenim sürekli tatlı, rüyalarımda sürekli tatlı yiyip tatlı yapıyorum
ya bende cıkolata aşıgı bır ınsanım aslında ama asırı goresım gelmıyor, hıc canım cekmıyor..Ben normal hayatımda aşırı tatlıcı bi insandım her gün tatlı her gün çikolata yerdim, şimdi çikolata göresim yok bi yandan da Allah insanın vücudunu kendine göre düzenliyor bence yoksa ben 100 kilo girerim doğuma zaten 79um
Ben de çok tatlıcıydım her gün çikolata yerdim mutlaka sonra hamile olduğumu daha bilmiyordum isteğim birden kesildi masada duruyor ama elim gitmiyordu. Bir süre böyle devam etti sonra tekrar o düşkünlük başladı sürekli tatlı yemek istiyorumBen normal hayatımda aşırı tatlıcı bi insandım her gün tatlı her gün çikolata yerdim, şimdi çikolata göresim yok bi yandan da Allah insanın vücudunu kendine göre düzenliyor bence yoksa ben 100 kilo girerim doğuma zaten 79um
benim 19 şubat görünüyor ama kesin erken olur çünkü ikiz benimkiler. senin ne zaman görünüyorkızlar tahmini doğum tarihiniz ne gözüküyor
Korkma hiç birşey olmaz Allahın izniyle benim kızım 11 kilo hergün taşıyorumben de bugün doktora gittim 6+1im kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda :) sat ile uyumlu dedi. Ama az önce marketten gelirken 5 lt yağ taşıdım içim içimi yiyor bişey olur mu diye
Evet evet çiğköfte yiyesim churcill tarzı şeyler içesim varya bende cıkolata aşıgı bır ınsanım aslında ama asırı goresım gelmıyor, hıc canım cekmıyor..
acı,eksi,tuzlu seyler sevıyorum şuan
Cips yeme cipsssBende çikolatayı unutanlardanım isteğim yok ekşiye de yok tatlılara da yok biraz tuzluya var cips falan güzel geliyor
Bundan 1 ay öncesine kadar deli gibi çipköfte yerdim. Aşerir gibi. Şimdi eşim diyor alayım sana çiğköfte ben diyor nau nau ama 1 haftadır gözümden hatay soslu dürüm gitmedi. Dün yedimde rahatladımEvet evet çiğköfte yiyesim churcill tarzı şeyler içesim var
Bir 13 kilo oğluş da ben de varben de bugün doktora gittim 6+1im kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda :) sat ile uyumlu dedi. Ama az önce marketten gelirken 5 lt yağ taşıdım içim içimi yiyor bişey olur mu diye
Afiyet olsunBundan 1 ay öncesine kadar deli gibi çipköfte yerdim. Aşerir gibi. Şimdi eşim diyor alayım sana çiğköfte ben diyor nau nau ama 1 haftadır gözümden hatay soslu dürüm gitmedi. Dün yedimde rahatladım
Ben pazartesi yaptırdım 370 dolar dedi panoromafarklı canım bunda kromozom hastalıklarına bakılıyor
beklediğim gibi değil 2 firma aradım birisi 300 euro dedi birisi 9000 tl ve ikiside nakit
Ben yememeye çalışıyorum canım cips yemeyin ya çok trans yağ ama bence 1-2 tanecikle kalıyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorumBen günde 3 4 bardak nescafe tüketen birisiydim gebeliği öğrendiğim an kestim doktorda kafein yasak dedi sonra kafeinsiz olur mu dedim olur dedi eşim nescafenin kafeinsiz olanından aldı birde mehmetefendinin kafeinsiz türk kahvesini aldı onları tüketiyorum yarım fincan. Bir tek cips konusunda çok zordayım aşırı seviyorum eşim yememe pek sıcak bakmıyor gidip onunda sağlıklı olanından almış çok istersen küçük kase de ye diye ama yok ben diğerlerinden istiyorum ama yersem vicdan azabı da çekerim nolcak bilmem aranızda tüketen var mı
Aaaa ben turkiyedeyim benimkini Amerika'ya gönderdilerbilmiyorum canım ama 11. haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum.fiyat araştırmasına girmedim max. 3000 ile 8000 arası tahmin ediyorum. sizin orada ne kadar?
Kız 1 2 tane değil yarım paket yerim o kadar yani ama korkuyorum da iste dogru diyorsunBen yememeye çalışıyorum canım cips yemeyin ya çok trans yağ ama bence 1-2 tanecikle kalıyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Biz eve cips almayı evlendiğimizden beri yasakladık. Bazen dayanamayıp gördüğümde yiyorum. Ben mısır patlatıyorum cips tarzı şeyler istediğinde canım. Cips kadar zararlı olamaz yani dimiBen günde 3 4 bardak nescafe tüketen birisiydim gebeliği öğrendiğim an kestim doktorda kafein yasak dedi sonra kafeinsiz olur mu dedim olur dedi eşim nescafenin kafeinsiz olanından aldı birde mehmetefendinin kafeinsiz türk kahvesini aldı onları tüketiyorum yarım fincan. Bir tek cips konusunda çok zordayım aşırı seviyorum eşim yememe pek sıcak bakmıyor gidip onunda sağlıklı olanından almış çok istersen küçük kase de ye diye ama yok ben diğerlerinden istiyorum ama yersem vicdan azabı da çekerim nolcak bilmem aranızda tüketen var mı
Değildir canım cipsin icinde neler neler var biz ikimiz de bayılıyoruz abur cubur olayina da şimdi eşimde benden dolayı yiyemiyorBiz eve cips almayı evlendiğimizden beri yasakladık. Bazen dayanamayıp gördüğümde yiyorum. Ben mısır patlatıyorum cips tarzı şeyler istediğinde canım. Cips kadar zararlı olamaz yani dimi
Yiyecek olan hersey beni itiyo. Çevremde gebe kişiler var baya istahlilar ilk haftalardan beri ben niye böle oldum şaşırıyorum bi meyve yerken rahatım allahtan yaza denk gelmişim çeşit çokAynen katılıyorum kahvaltıda bile çayımı bitiremiyorum. Tatlı yiyecekler hiç çekmiyor. Genellikle tuzlu şeylere yöneldim. Midemide bastırıyo gibi geliyo. Peynir ekmekle geçiyo günlerim resmen