• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Benim sürekli tatlı, rüyalarımda sürekli tatlı yiyip tatlı yapıyorum 😅
Ben normal hayatımda aşırı tatlıcı bi insandım her gün tatlı her gün çikolata yerdim, şimdi çikolata göresim yok😅 bi yandan da Allah insanın vücudunu kendine göre düzenliyor bence yoksa ben 100 kilo girerim doğuma zaten 79um 😂

Ben normal hayatımda aşırı tatlıcı bi insandım her gün tatlı her gün çikolata yerdim, şimdi çikolata göresim yok😅 bi yandan da Allah insanın vücudunu kendine göre düzenliyor bence yoksa ben 100 kilo girerim doğuma zaten 79um 😂
ya bende cıkolata aşıgı bır ınsanım aslında ama asırı goresım gelmıyor, hıc canım cekmıyor..
acı,eksi,tuzlu seyler sevıyorum şuan

Ben de çok tatlıcıydım her gün çikolata yerdim mutlaka sonra hamile olduğumu daha bilmiyordum isteğim birden kesildi masada duruyor ama elim gitmiyordu. Bir süre böyle devam etti sonra tekrar o düşkünlük başladı sürekli tatlı yemek istiyorum 🤤

Evet evet çiğköfte yiyesim churcill tarzı şeyler içesim var 🤭
Bundan 1 ay öncesine kadar deli gibi çipköfte yerdim. Aşerir gibi. Şimdi eşim diyor alayım sana çiğköfte ben diyor nau nau 😂😂😂 ama 1 haftadır gözümden hatay soslu dürüm gitmedi. Dün yedimde rahatladım 😅😅😅

ben de bugün doktora gittim 6+1im kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda :) sat ile uyumlu dedi. Ama az önce marketten gelirken 5 lt yağ taşıdım içim içimi yiyor bişey olur mu diye:KK43:
Bir 13 kilo oğluş da ben de var🤣
Maşallah darısı başımıza 🧿

Ben günde 3 4 bardak nescafe tüketen birisiydim gebeliği öğrendiğim an kestim doktorda kafein yasak dedi sonra kafeinsiz olur mu dedim olur dedi eşim nescafenin kafeinsiz olanından aldı birde mehmetefendinin kafeinsiz türk kahvesini aldı onları tüketiyorum yarım fincan. Bir tek cips konusunda çok zordayım aşırı seviyorum eşim yememe pek sıcak bakmıyor gidip onunda sağlıklı olanından almış çok istersen küçük kase de ye diye ama yok ben diğerlerinden istiyorum 😅 ama yersem vicdan azabı da çekerim nolcak bilmem aranızda tüketen var mı

Ben günde 3 4 bardak nescafe tüketen birisiydim gebeliği öğrendiğim an kestim doktorda kafein yasak dedi sonra kafeinsiz olur mu dedim olur dedi eşim nescafenin kafeinsiz olanından aldı birde mehmetefendinin kafeinsiz türk kahvesini aldı onları tüketiyorum yarım fincan. Bir tek cips konusunda çok zordayım aşırı seviyorum eşim yememe pek sıcak bakmıyor gidip onunda sağlıklı olanından almış çok istersen küçük kase de ye diye ama yok ben diğerlerinden istiyorum 😅 ama yersem vicdan azabı da çekerim nolcak bilmem aranızda tüketen var mı
Ben yememeye çalışıyorum canım cips yemeyin ya çok trans yağ 🥲 ama bence 1-2 tanecikle kalıyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Biz eve cips almayı evlendiğimizden beri yasakladık. Bazen dayanamayıp gördüğümde yiyorum. Ben mısır patlatıyorum cips tarzı şeyler istediğinde canım. Cips kadar zararlı olamaz yani dimi 🙄

Biz eve cips almayı evlendiğimizden beri yasakladık. Bazen dayanamayıp gördüğümde yiyorum. Ben mısır patlatıyorum cips tarzı şeyler istediğinde canım. Cips kadar zararlı olamaz yani dimi 🙄
Değildir canım cipsin icinde neler neler var 😅 biz ikimiz de bayılıyoruz abur cubur olayina da şimdi eşimde benden dolayı yiyemiyor 😁

Aynen katılıyorum kahvaltıda bile çayımı bitiremiyorum. Tatlı yiyecekler hiç çekmiyor. Genellikle tuzlu şeylere yöneldim. Midemide bastırıyo gibi geliyo. Peynir ekmekle geçiyo günlerim resmen 😅
Yiyecek olan hersey beni itiyo. Çevremde gebe kişiler var baya istahlilar ilk haftalardan beri ben niye böle oldum şaşırıyorum 🤣 bi meyve yerken rahatım allahtan yaza denk gelmişim çeşit çok 🙃

Back