• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Biz eve cips almayı evlendiğimizden beri yasakladık. Bazen dayanamayıp gördüğümde yiyorum. Ben mısır patlatıyorum cips tarzı şeyler istediğinde canım. Cips kadar zararlı olamaz yani dimi 🙄
evde abur cubur olayını başaltan hep benımdır , esım zavallım bi çekırdek yer oda tuzsuz =))
cıps vs suan yemıyorum, kahvede ıcmıyorum kafeınsız olanına bakıcam..
mısır patlagı daha saglıklıdır cıpsten

Değildir canım cipsin icinde neler neler var 😅 biz ikimiz de bayılıyoruz abur cubur olayina da şimdi eşimde benden dolayı yiyemiyor 😁
Eve girmezse sıkıntı olmaz. Zararlı zaten boşver yemesin 😁 dün babamlarda kardeşim verdi eşime cips, yokluk görmüş gibi bi yemesi vardır. Bizim eve girmiyo bundan diyo garibim 😂😂 bi sürü şeker çikolatada alıyor Allahtan canım çekmiyor. Yoksa şekerinden çukulatasından da olacak 🤣
Yiyecek olan hersey beni itiyo. Çevremde gebe kişiler var baya istahlilar ilk haftalardan beri ben niye böle oldum şaşırıyorum 🤣 bi meyve yerken rahatım allahtan yaza denk gelmişim çeşit çok 🙃
Benim iştahım ne var ne yok. Yazı meyve açısından çok seviyorum. Evde yemek olmasın ama meyve olsun mutlaka 😂

Deme onu deme deme susss 😭😭😭🤤🤤🤤🤤 eriyorum ama yiyemiyorum. Bakteri uremeye çok musaitmis. Mercimek köftesi düşünüyorum ama yapamadım bi türlü 😐 söyle bol limonlu ekşili uffffff 😔😔
Etsiz Çiğköfte serbest canım komagene filan etsiz ben yiyorum ordan aldığımız sebzeleri iyice sirkede karbonatta bekletiyorum sadece ama çiğ köfte sorun değil içinde et yoksa

Etsiz Çiğköfte serbest canım komagene filan etsiz ben yiyorum ordan aldığımız sebzeleri iyice sirkede karbonatta bekletiyorum sadece ama çiğ köfte sorun değil içinde et yoksa
Kiz ben genede onu duydum ya içim rahat etmiyor. Pimpirikli biriyim başım agrisa aha bundan diye kendimi hastahaneye atarim 😅😅 ama canım dehşet cekiyo. Ekşili acılı ufff 🥵

evde abur cubur olayını başaltan hep benımdır , esım zavallım bi çekırdek yer oda tuzsuz =))
cıps vs suan yemıyorum, kahvede ıcmıyorum kafeınsız olanına bakıcam..
mısır patlagı daha saglıklıdır cıpsten
Kahveyi aramıyorum çok şükür ama içerdim hergün. Bayramda felan içtim öyle aman aman keyif bile vermedi özellikle başım ağrıdığında ilaç niyetine içmeye başlamıştım kafeinden sebep. Bugün başım ağrıyo ama içmedim. Kafeinsiz kahveye kahve demem ben 😂
Ya bana hep paketli gıdalardan uzak dur dendi zaten kilo açısından sınırdayım . Vermem lazım bide. Eşim yerken ben yemiyim mi napiyim. En güzeli eve almamak oluyo. Kocaman abur cubur kutumuz vardı. Aldırmıyorum. Yazık ya o da kilo alıyor ne gerek var. Ağzımış boş dursun az 😅

Eve girmezse sıkıntı olmaz. Zararlı zaten boşver yemesin 😁 dün babamlarda kardeşim verdi eşime cips, yokluk görmüş gibi bi yemesi vardır. Bizim eve girmiyo bundan diyo garibim 😂😂 bi sürü şeker çikolatada alıyor Allahtan canım çekmiyor. Yoksa şekerinden çukulatasından da olacak 🤣

Benim iştahım ne var ne yok. Yazı meyve açısından çok seviyorum. Evde yemek olmasın ama meyve olsun mutlaka 😂
Çocuk evde bi sey yemezde misafirlikte ballanir ya syni o hesap olmuş 🤣🤣🤣
Bende yazciyim meyve sebze bi ömür yaşarım. Tam köy insaniyim beni köye atsalar 🤣🤣🤣

Deme onu deme deme susss 😭😭😭🤤🤤🤤🤤 eriyorum ama yiyemiyorum. Bakteri uremeye çok musaitmis. Mercimek köftesi düşünüyorum ama yapamadım bi türlü 😐 söyle bol limonlu ekşili uffffff 😔😔
Etsizden bir şey olmaz ya etli zaten toxoplasma riskinden dolayı kesinlikle yenmemeli de, mercimek köftesi de iyi olur he offfff canım çekti 😅🤭

6+4 ten bildiriyorum, mide bulantıları başladı, şimdilik kusma yok. Ama bir şey yiyesim de yok pek.

Kahveyi aramıyorum çok şükür ama içerdim hergün. Bayramda felan içtim öyle aman aman keyif bile vermedi özellikle başım ağrıdığında ilaç niyetine içmeye başlamıştım kafeinden sebep. Bugün başım ağrıyo ama içmedim. Kafeinsiz kahveye kahve demem ben 😂
Ya bana hep paketli gıdalardan uzak dur dendi zaten kilo açısından sınırdayım . Vermem lazım bide. Eşim yerken ben yemiyim mi napiyim. En güzeli eve almamak oluyo. Kocaman abur cubur kutumuz vardı. Aldırmıyorum. Yazık ya o da kilo alıyor ne gerek var. Ağzımış boş dursun az 😅
kahve ben cok severımmmm, ama suan bayadır ıcmedım, kafeınsız alıcam gunde bır tane içerim..
abur cubur dipsiz bir kuyu yaaa..
benim yemediği için bende çok almıyordum eve, şuan asla yedirmiyor zaten :halay:
en güzeli meyveler ve doğal yapılan şeyler ya..
evet birde kilo kısmı var tabii

Bende yapamam sanirim. Midem bulanır diye korkuyorum yaparken. Bu sefer yiyemem felan. Kayinvalideme dedim ama bakalım ne zaman müsait olurda yapar bilmiyorum 🙄
ayy yok bulanmaz benım sanırım ıkı gundur ıyıyım şukur :))
cok mu bulanıyor mıden ??
zaten evde her gün yemek yapıyorum mecburen, bugun bamya yapıcam yarın için, çalışınca önceden yapıyorum kolay oluyor..

kahve ben cok severımmmm, ama suan bayadır ıcmedım, kafeınsız alıcam gunde bır tane içerim..
abur cubur dipsiz bir kuyu yaaa..
benim yemediği için bende çok almıyordum eve, şuan asla yedirmiyor zaten :halay:
en güzeli meyveler ve doğal yapılan şeyler ya..
evet birde kilo kısmı var tabii
Kafeinsizin kafeinliden bi farkı da yok valla al güzel gidiyor 😄

ayy yok bulanmaz benım sanırım ıkı gundur ıyıyım şukur :))
cok mu bulanıyor mıden ??
zaten evde her gün yemek yapıyorum mecburen, bugun bamya yapıcam yarın için, çalışınca önceden yapıyorum kolay oluyor..
Bulantı istahsizlik hat safhada malesef. Zoraki meyve çubuk krakerle duruyorum hep 😒 masallah sana yapıp yiyebiliyorsan inşallah hep böyle devam edersin 🧿

Bulantı istahsizlik hat safhada malesef. Zoraki meyve çubuk krakerle duruyorum hep 😒 masallah sana yapıp yiyebiliyorsan inşallah hep böyle devam edersin 🧿
ahhh ınsallaahhh kısa surer yaa,
ben gecen ıkı gun bıraz kotuydum, ama su ıkı gun ıyıyım bakalım.. ınsallaahhh hep boyle devam eder :KK200:

ahhh ınsallaahhh kısa surer yaa,
ben gecen ıkı gun bıraz kotuydum, ama su ıkı gun ıyıyım bakalım.. ınsallaahhh hep boyle devam eder :KK200:
Herkesin farklı oluyo kimi erken basliyo kimi geç kimi hafif kimi ağır. Hepimize farklı etki ediyo. Rabbım bebislere sağlık versin dayaniriz beee 😆

Back