2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308

Hiç mama yemiyor sadece emiyor mu canım yetmiyor olabilir mi acaba bende de aynı ayrılınca ağlıyor ama sıkınca süt gelmediği için doymuyor mama takviyesi yapınca uyuyor
Bence mesele bebek sizi istiyor Daha yeni teninizden ayrıldı e napsın hep sizi istiyor. Biraz böyle takılın ve aman bebeği kucağa alıştırma diyenleri dinlenmeyin

Allahtan eşin destekcinmiş canım şükür sancılarını tarif edebilir misin bana senin adına çok heyecanlandım dün gece benide ağlama tuttu ne zaman gelicek nasıl anlicam falan diye
Çok şükür belimden sırtıma yayılan bir ağrı var sürekli olarak böyle adetin söküldü sökülecekmiş gibi.Sancı esnasında karnım sertleşiyor nefesim kesiliyor böyle sıcak sıcak basıyorlar sanki beni yani bendeki sancı bu şekilde nst de olunca bakıyordum gerçekten yükseliyordu değer öyle doğruladım kendimde şuan için yarım saat yirmi dakikada bir geliyor sıklaşmadı ama ciddi ağrı çekiyorum

Yaa çok fena duygulandım çok güzel tarif etmişsin inşallah bize de nasip olur kavuşmak öpüp koklamak maşallah size

Benim sağdığımda az çıkıyor o yüzden doyup doymadığına emin olamiyorum ama emdijten sonra ağzının kenarında süt akıp uyumuş oluyo yetiyodur heralde ve dediğiniz gibi mama vermeyince emme süreleri kısaldı gece hariç gece zor uyandırıyorum. O da şundan kaynaklı mama verince kan şekeri artyor ç0nkü içinde şeker var ve baygın oluyor içince. Acıkınca mamayı daha çok aradığını nasıl anladınız

Bende sertleşme bazen tek taraflı bazen bütün karnımda oluyor bir de o esnada mideme taş oturuyor gibi oluyor. Çok değişik yaşıyor herkes sanırım. İnşallah sağ sağlim kucaklayalım da

Az önce silikonsuz emzirmek için savaştım olmadı bebiko kazandı. Ama daha küçük silikon ucuna ikna edebildim o da bir başarı. Napıcam bilmiyorum ya

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin
Allah razı olsun
Allah sabır versin
Amin inşallah
M Marryyj başın sağolsun canım, Rabbim sabırlar versin
Amin Allah razı olsun
M Marryyj basın sağolsun canım Allahım diğer evladına uzun sağlıklı ömürler versin zorlu bir gebelikti senin için hatırlıyorum bol sabır dilerim
Amin Allah razı olsun evet baya zordu kendimi yarım hatta boşlukta hissediyorum

İnşallah ama bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi

Ayyy ne güzel dokunaklı bir hikaye bu…

Canım benim çok çok üzüldüm okuyunca Rabbım sabrını versin çok zor bir imtihan. Şu mübarek kandil gecesinde acınızı hafifletsin hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrar.
Amin Allah razı olsun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Mama vermiyor musun canım emzik almıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…