- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Hatta çok araştırdım yolk sac büyük dedi ya gittim bu doktora sordum 3.8 mm dedi ki bu normaldi. Kalp atışı iyi dedi Allah'ım yarabbim ya yüzde yüz düşecek dediğinde buna inanmamaliydim. Herkese her an her şey olabilir. Bu kesinlik neyin nesi. En azından her şeye hazırlıklı olalım. Dinlenelim vs deseydiBen anlamıyorum nasıl hepsi bu kadar farklı konuşabiliyor acaba çok tuhaf yani. İnsanı yıpratıyorlar ya
Hiçbir şey olmayacak inşallah bebeğine canım tutunacak tek doktorla asla teşhis olmazKızlar çıldırmak üzereyim..
Özel hastaneye geldim. Doktor ne kanama alanı var, ne çocuk aşağıda dedi. Tentürdiyotla açıp baktı vajinal, orayı temizledim bir daha kanama olmadı dedi. O içerde kalan kanaman dedi. Geç döllenme olmuştur dedi. Bebek 1 hafta geride çıktı. Yolk sacı çok büyük demişti diğer doktor. Olcturdum simdi 3.8 mm dedi büyük değil normal dedi. Diğer doktor çok büyük yolk sacı düşecek %100 dedi. Bir de kekik çayı içip, yürüyüş yaptım, dikkat etmedim. Allah'ım sen yardım et yarabbim
Çok güzel yazmışsınız gerçekten risk hep var önemli olan akışına bırakabilmek inşallah bende bırakabilirimBilmem ben sadece ilk öğrendiğimde kan verdim bir de ikinci de kasığım ağrıyor diye kadın doğum acile gittim orda kese gördüler. 10 gün sonra gel dediler onu bekliyorum. Betam geçen pazar 2400 çıktı ama bu önemsiz . Yükseliyor olması önemli.İlk gebeliğim de iki günde bir beta baktırıyordum. betam başka bir lab da baktırınca iki katı yükslemiş çıkmadı. Ben de özel doktora gideyim dedim, özel doktor dış gebelik dedi direk . Ben iki gün ağladım dış gebelik diye , çünkü amh im düşük bebeğin gelmesi bile mucizeydi. Sonra kahverengi kanama başladı , mecburen devlette acile gittim dış gebelik dediği gebeliğe 36 saat geçmeden yooo kese görünüyor diye elime foto verdiler. Sonuç olarak ben stres yapıp ağlayarak bebişi düşürdüm o doktor yüzünden . Şimdi gayet akışına bıraktım. Sağolsun özelde ki doktorların bazıları için önemli olan tek şey para. Hepsi için değil. Şimdi de akışına bıraktım. Evet doktorlar kötüye hazırlıyor ama zaten risk hep var ve hepimizde var.
Evet canım.sana da sıvı kan birikmesi biseyler demişlerdi...Hiçbir şey olmayacak inşallah bebeğine canım tutunacak tek doktorla asla teşhis olmaziçini ferah tut
Evet kanama sıvı demişti diğer doktor hiç göremedi tertemiz dedi boş yere insanı panik yapıyorlar ikinci doktor şartEvet canım.sana da sıvı kan birikmesi biseyler demişlerdi...
Benim bu üçüncüydu canım ikisi farklı konuştu üçüncüyü baz aldık artikEvet kanama sıvı demişti diğer doktor hiç göremedi tertemiz dedi boş yere insanı panik yapıyorlar ikinci doktor şart
İyi yaptınızBenim bu üçüncüydu canım ikisi farklı konuştu üçüncüyü baz aldık artik
tek yapman gereken kendini artık üzmemek birazda akışına bırakıp dinlenmek nasıl çalışıyorlar anlamıyorum bu tahmin yapılacak bir konu değil ki ya vardır ya yoktur gerçekten sağlık çalışanlarına vicdan diliyorum. Sen biraz dinlenmene bak canım Bak birşey olmamış inşallah herşey şifa olur toparlanırsınız hemenBenim bu üçüncüydu canım ikisi farklı konuştu üçüncüyü baz aldık artik
merhaba inşallah güzel olur artık bebeği düşürmekten falan bahs etme o sana tutunmayı seçmiş görüyosunBenim bu üçüncüydu canım ikisi farklı konuştu üçüncüyü baz aldık artik
Benimde en son gittigimde kese bebekten 5 gun ondeydi doktor sorun yok dediKizlar betam 2 gun once yani 5 haftayken 6600 mus. Keseyi ve yolk saci da gorduk bugun ama adetime gore 5+2 iken kese 6 haftalik dedi anlayamadm onu. Artk bos gebelik olmaz dimi
Cok tesekkur ederm cnm.canım yolk kesesı gorundu ıse bebıste bır kac gune ucunda belırecektır ınsallahh,
ıcını ferah tut..
adet traıhıne gore degılde ulturasona gore ılerlıyor doktorlar .
Artk her seyden korkar oldk. Bu asilardan sonra zaten zor gebe kalabildm korkuyorm her seyden haliyleBenimde en son gittigimde kese bebekten 5 gun ondeydi doktor sorun yok dedi
Benim oğlanİyi yaptınızsenin oğlan baya savaşçı çıktı doktorlara karşı masallah
İnşaallah canım Allah razı olsun dualarınız için kızlartek yapman gereken kendini artık üzmemek birazda akışına bırakıp dinlenmek nasıl çalışıyorlar anlamıyorum bu tahmin yapılacak bir konu değil ki ya vardır ya yoktur gerçekten sağlık çalışanlarına vicdan diliyorum. Sen biraz dinlenmene bak canım Bak birşey olmamış inşallah herşey şifa olur toparlanırsınız hemen
Öyle canım öyle allahtan ümit kesilmez kimse de kesin bilemez noldugunu nolacaginiB Buffalosos canım tebrik ederim inşallah kucağına aldigin gunleride görürsün.
merhaba inşallah güzel olur artık bebeği düşürmekten falan bahs etme o sana tutunmayı seçmiş görüyosunsen diger doktorlara bakma dinlen kendine dikkat et doktorun kötü ihtimal oldugunu soylesede dikkat et sağlıksız diye kendin bişeyler içme yardımcı olma en umutsuz yerde bike allah sana bağışlar bebeğini
Sıkıntı yok günde 1 tane içilebilir ben de içiyorum magnezyum falan da içeriyor hemkızlar birde ben sade maden suyu içiyorum ya 2 gün 1 adet fln zararlı yada yararlı olduğunu duyan var mı mineral olduğu için içmeye dikkat ediyorum.
Doktorlar icebilirsnz diyorkızlar birde ben sade maden suyu içiyorum ya 2 gün 1 adet fln zararlı yada yararlı olduğunu duyan var mı mineral olduğu için içmeye dikkat ediyorum.
+sizin bebişiniz de gayet sağlıkla gelecek hiiç endişe etmeyin… sadece yatın dinleninSiz ne durumdasınız, benim riskli ilerliyor diken üstündeyim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?