• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Doktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.

Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?
Ben hem iğne hem de senin gibi vajinal olarak kullanıyorum. Vajinal olan küçük bir şey zaten , koyarken , ite bildiğin kadar derine itmen lazım

Zehra 🌷

Benimde dün 6+4 tü aynı senin gibi kese var ama kese görüntüsüde senin gibi. Dün aceleye mi geldi muayne bilmiyorum kağıtta vermedi. Dünden beri çok gerginim rüyalar gördüm gece sabahtan beri ağrım var. Midem bi bulanıyo bi bulanmıyo. Acaba psikolojik mi diyorum. Cumq gününe randevu aldım devlete içim rahat etmiyor. Adet ağrım gibi bi ağrım var . Kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Benim bulunduğum şehir de özel hastane yok olsa çoktan gidip oraya muayene olucam sizde bekleyene kadar Bi özele gitseniz ben haftaya öyle yapicm

Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksekti 😅 şimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
hormonlardan, gayet normal...
orta haftalarda lıbıdo artısı oluyormus dıye duydum ..

Doktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.

Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?
günde 3 kere vajınal alıyorum ben,

Kızlar 7+1 doktorum 6+5 uyumlu dedi 2 gün geç yumurtlamıştım tam tamına tuttu 🙏🏻 kalbini gördük pıt pıt atıyor pirinçten büyük boyu 😅 çok duygulandım görünce
Doktor 11. Hafta gel bir daha dedi 🙈 her şey yolundaymış şükür 🤗🤗

Eklentiler

• 9F023E82-F7F9-4D49-9811-2DE95F05E2F2.jpeg
    9F023E82-F7F9-4D49-9811-2DE95F05E2F2.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 95
Beta baktığımızdan beri bu süreci biraz tedirgin yaşıyorum. Tüp bebekle hamile kalınca mecbur her detayı biliyo takip ediyo oluyosun. Ha oldu olacak diye diye zamanda geçmek bilmiyo
Çok haklısın ama içini ferah tut sana gelecek olan geliyor sabırla bekleyelim

Kızlar 7+1 doktorum 6+5 uyumlu dedi 2 gün geç yumurtlamıştım tam tamına tuttu 🙏🏻 kalbini gördük pıt pıt atıyor pirinçten büyük boyu 😅 çok duygulandım görünce
çok sukkuuuurrrrr , hayırla , saglıkla gelsın mınnaak

Hayırlı olsun inş ☺️ gözünüzaydın darısı başımıza

Oyy maşallaaahh🧿☺️ şükürler olsun 🥳

Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksekti 😅 şimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
3 yaşında kızım var hamilelikten beri hiç eskisi gibi olmadı 🙈

oyy maşallah darısı kontröle gideceklerin başına bulantı için yada ek vitamin verdi mi?

Kızlar söyle bir not geçeyim ben 5+0 da doktora gittiğimde kese yok kanama var sıvı var dış gebelik mi diyerek beni mahvetti ağla ağla napcam bilemedim ertesi gün başka doktora gittiğimde kese göründü , öncekinin cihazı kötüymüş bu gittiğimin cihazı çok çok iyi ufacık atışı bile görüyor
Olur da kese görünmez kalp görünmez bebek görünmez panik yapmayın her zaman ikinci doktora görünmekte fayda var 🙏🏻🙏🏻

oyy maşallah darısı kontröle gideceklerin başına bulantı için yada ek vitamin verdi mi?
Kuzum doktor bulantılar için psikolojik dedi ya bilimsel kanıtlanmış bir durum dedi bi de evet bulanıyor olabilir ama psikolojik zamanla azalacak dedi bisey vermedi
Vitamin olarak folik asite devam et dedi ben regenesis max kullanıyorum ona devam edebilirsin dedi ama vinalac vitamine geçicem hem folik asit hem multivitamin içinde probiyotik de var bağırsak sorunlarınada iyi geliyor ona geçiş yapacağım yarın

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim beta 29 binlerde kese var bebek görünmüyor doktor kontrol etti tam 6 haftalik dedi niye görünmedi vs hicbisi demedi endişeleniyorum bende şimdi arastirdigim da 6 haftalik kalp atışı duyulur diyorlar bizde neden böyle ultrason fotoğrafınıda yuklesem yardımcı olsaniz
Merhabalar bende ilk gebelikte aynı şeyleri yaşadım çok geç gördük bebeği süreç zordu ama korkma her cihaz iyi değil o yüzden hala gitmedim dr a bekliyorum. ☺️

Merhabalar bende ilk gebelikte aynı şeyleri yaşadım çok geç gördük bebeği süreç zordu ama korkma her cihaz iyi değil o yüzden hala gitmedim dr a bekliyorum. ☺️
Bizde öyle düşünüyoruz eşim diyor buradaki cihazlar eski Bi hastane yapılınca eski cihazı buraya gönderiyorlar vajinalden de bakmadılar hic haftaya özele gidicem

Back