2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Ben Anadolu yakasında acıbadem de çalıştım tüp bebek ve kadın doğum bölümün de oranın doktorları çok iyiydi baya da ilgileniyorlar özel çünkü

Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksekti şimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
Bende hiç yapmıyorum aslında dün doktor düşük riski bitti dedi yapsam mı diye düşünüyorum koca elden kaçmadan

Kizlar betam 2 gun once yani 5 haftayken 6600 mus. Keseyi ve yolk saci da gorduk bugun ama adetime gore 5+2 iken kese 6 haftalik dedi anlayamadm onu. Artk bos gebelik olmaz dimi

Kizlar betam 2 gun once yani 5 haftayken 6600 mus. Keseyi ve yolk saci da gorduk bugun ama adetime gore 5+2 iken kese 6 haftalik dedi anlayamadm onu. Artk bos gebelik olmaz dimi
canım yolk kesesı gorundu ıse bebıste bır kac gune ucunda belırecektır ınsallahh,
ıcını ferah tut..
adet traıhıne gore degılde ulturasona gore ılerlıyor doktorlar .

Hsg rahim filmi sonucuma bakabilir misiniz

Kızlar çıldırmak üzereyim..
Özel hastaneye geldim. Doktor ne kanama alanı var, ne çocuk aşağıda dedi. Tentürdiyotla açıp baktı vajinal, orayı temizledim bir daha kanama olmadı dedi. O içerde kalan kanaman dedi. Geç döllenme olmuştur dedi. Bebek 1 hafta geride çıktı. Yolk sacı çok büyük demişti diğer doktor. Olcturdum simdi 3.8 mm dedi büyük değil normal dedi. Diğer doktor çok büyük yolk sacı düşecek %100 dedi. Bir de kekik çayı içip, yürüyüş yaptım, dikkat etmedim. Allah'ım sen yardım et yarabbim

Bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım endişelenme, Rabbim onu korumuştur nasibinde yiyecek ekmeği suyu varsa

Ben anlamıyorum nasıl hepsi bu kadar farklı konuşabiliyor acaba çok tuhaf yani. İnsanı yıpratıyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…