Ben hem iğne hem de senin gibi vajinal olarak kullanıyorum. Vajinal olan küçük bir şey zaten , koyarken , ite bildiğin kadar derine itmen lazımDoktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.
Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?
Benim bulunduğum şehir de özel hastane yok olsa çoktan gidip oraya muayene olucam sizde bekleyene kadar Bi özele gitseniz ben haftaya öyle yapicmZehra
Benimde dün 6+4 tü aynı senin gibi kese var ama kese görüntüsüde senin gibi. Dün aceleye mi geldi muayne bilmiyorum kağıtta vermedi. Dünden beri çok gerginim rüyalar gördüm gece sabahtan beri ağrım var. Midem bi bulanıyo bi bulanmıyo. Acaba psikolojik mi diyorum. Cumq gününe randevu aldım devlete içim rahat etmiyor. Adet ağrım gibi bi ağrım var . Kafayı yemek üzereyim düşünmekten
hormonlardan, gayet normal...Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksektişimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
günde 3 kere vajınal alıyorum ben,Doktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.
Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?
Çok haklısın ama içini ferah tut sana gelecek olan geliyor sabırla bekleyelimBeta baktığımızdan beri bu süreci biraz tedirgin yaşıyorum. Tüp bebekle hamile kalınca mecbur her detayı biliyo takip ediyo oluyosun. Ha oldu olacak diye diye zamanda geçmek bilmiyo
çok sukkuuuurrrrr , hayırla , saglıkla gelsın mınnaakKızlar 7+1 doktorum 6+5 uyumlu dedi 2 gün geç yumurtlamıştım tam tamına tuttukalbini gördük pıt pıt atıyor pirinçten büyük boyu çok duygulandım görünce
Doktor 11. Hafta gel bir daha dediher şey yolundaymış şükür
Hayırlı olsun inşKızlar 7+1 doktorum 6+5 uyumlu dedi 2 gün geç yumurtlamıştım tam tamına tuttukalbini gördük pıt pıt atıyor pirinçten büyük boyu çok duygulandım görünce
Oyy maşallaaahhKızlar 7+1 doktorum 6+5 uyumlu dedi 2 gün geç yumurtlamıştım tam tamına tuttukalbini gördük pıt pıt atıyor pirinçten büyük boyu çok duygulandım görünce
3 yaşında kızım var hamilelikten beri hiç eskisi gibi olmadıKızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksektişimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
oyy maşallah darısı kontröle gideceklerin başına bulantı için yada ek vitamin verdi mi?Kızlar 7+1 doktorum 6+5 uyumlu dedi 2 gün geç yumurtlamıştım tam tamına tuttukalbini gördük pıt pıt atıyor pirinçten büyük boyu çok duygulandım görünce
Kuzum doktor bulantılar için psikolojik dedi ya bilimsel kanıtlanmış bir durum dedi bi de evet bulanıyor olabilir ama psikolojik zamanla azalacak dedi bisey vermedioyy maşallah darısı kontröle gideceklerin başına bulantı için yada ek vitamin verdi mi?
Merhabalar bende ilk gebelikte aynı şeyleri yaşadım çok geç gördük bebeği süreç zordu ama korkma her cihaz iyi değil o yüzden hala gitmedim dr a bekliyorum.Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim beta 29 binlerde kese var bebek görünmüyor doktor kontrol etti tam 6 haftalik dedi niye görünmedi vs hicbisi demedi endişeleniyorum bende şimdi arastirdigim da 6 haftalik kalp atışı duyulur diyorlar bizde neden böyle ultrason fotoğrafınıda yuklesem yardımcı olsaniz
ben bulantı ıcın prılam yazdırdım, kardesım kullanıyodu gebelıkte bendede bulunsun dedım.. hoş çok asırı bulantım yokoyy maşallah darısı kontröle gideceklerin başına bulantı için yada ek vitamin verdi mi?
Bizde öyle düşünüyoruz eşim diyor buradaki cihazlar eski Bi hastane yapılınca eski cihazı buraya gönderiyorlar vajinalden de bakmadılar hic haftaya özele gidicemMerhabalar bende ilk gebelikte aynı şeyleri yaşadım çok geç gördük bebeği süreç zordu ama korkma her cihaz iyi değil o yüzden hala gitmedim dr a bekliyorum.
Ben özelde tedavi görüyorum. Cuma devlete randevu aldım. Tam tersi oldu bende de.Benim bulunduğum şehir de özel hastane yok olsa çoktan gidip oraya muayene olucam sizde bekleyene kadar Bi özele gitseniz ben haftaya öyle yapicm
Hamileliğin tadını çıkar hiç takma kafanaBizde öyle düşünüyoruz eşim diyor buradaki cihazlar eski Bi hastane yapılınca eski cihazı buraya gönderiyorlar vajinalden de bakmadılar hic haftaya özele gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?