• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Sabah iki kez yatak battı çıkarmaya başladım bisey de yiyemediğim için bisey de çıkmıyor su ,valla şok oldum 7+1 bugün fena başladı bulantılar daha da
Doktora gidicez 1 buçukta inşallah bebek ve kalp atışı görürüz 🥺
Bende bugun 7+3 üm iki gundur hic bulantim falan yok çok korkuyorum neden gitti belirtiler diye

Merhaba o endişe hep oluyor bende çok endişeliyim dünden beri bulantim falan geçti gitti yalnız karnımda ağrılar oluyor.7ci haftadayım hep bi sizin gibi terslik çılacak diye korkuyorum bu 9ay nasıl geçer böyle
Kesinlikle ya bu endişe hiç bana göre değil bir de düşük riskim olduğu için sürekli yatıyorum yatmak da bana göre değil mutlu bile olamadım hamile olduğum için şu iki hafta o kadar stresli geçti ki hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verebilirim doktordan sonra :/

Sabah iki kez yatak battı çıkarmaya başladım bisey de yiyemediğim için bisey de çıkmıyor su ,valla şok oldum 7+1 bugün fena başladı bulantılar daha da
Doktora gidicez 1 buçukta inşallah bebek ve kalp atışı görürüz 🥺
İnşallah görürüz 🥺❤️

Siz ne durumdasınız, benim riskli ilerliyor diken üstündeyim maalesef
Bilmem ben sadece ilk öğrendiğimde kan verdim bir de ikinci de kasığım ağrıyor diye kadın doğum acile gittim orda kese gördüler. 10 gün sonra gel dediler onu bekliyorum. Betam geçen pazar 2400 çıktı ama bu önemsiz . Yükseliyor olması önemli.İlk gebeliğim de iki günde bir beta baktırıyordum. betam başka bir lab da baktırınca iki katı yükslemiş çıkmadı. Ben de özel doktora gideyim dedim, özel doktor dış gebelik dedi direk . Ben iki gün ağladım dış gebelik diye , çünkü amh im düşük bebeğin gelmesi bile mucizeydi. Sonra kahverengi kanama başladı , mecburen devlette acile gittim dış gebelik dediği gebeliğe 36 saat geçmeden yooo kese görünüyor diye elime foto verdiler. Sonuç olarak ben stres yapıp ağlayarak bebişi düşürdüm o doktor yüzünden . Şimdi gayet akışına bıraktım. Sağolsun özelde ki doktorların bazıları için önemli olan tek şey para. Hepsi için değil. Şimdi de akışına bıraktım. Evet doktorlar kötüye hazırlıyor ama zaten risk hep var ve hepimizde var.

Kesinlikle ya bu endişe hiç bana göre değil bir de düşük riskim olduğu için sürekli yatıyorum yatmak da bana göre değil mutlu bile olamadım hamile olduğum için şu iki hafta o kadar stresli geçti ki hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verebilirim doktordan sonra :/
Bende ilk doktora gittiyimde o kadar ilaç iyne yazdiki uzan istirahet eyle gülme aglama ani haraket etme. Bu sozler hepsi beni strese soktu iki hafta insan hep endişeleniyor. Bende pazartesi gidicem bi kalp atışını duysamda rahatlasam. İnşallah sizde güzel haberler verirsinjz

Eklentiler

• IMG_2066.jpeg
    IMG_2066.jpeg
    115,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar avrupa yakası normal doğumu destekleyen hemen sezeryana itmeyen bildiğiniz tavsiye edebiliceğiniz kadın doğum doktoru varmı acıbadem liv hospital evime yakın ama doktorları hakkında bilgim yok varmı tavsiyesi olan?

Doktor hersey iyi dedi sorun yok demi dedim yok dedi devlet hastanesine gittim hasta çok Bi hastaya 1 dk anca bakıyor hemen oldu bitti yarın kan sonuçlarını bakicak dedi vitaminlerini düzenleriz
Başka bi hastaneye başka doktora git istersen için rahat etsin

Arkadaşlar kızınız olursa ne isim koymayı düşünüyorsunuz 😊
Zehra 🌷
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim beta 29 binlerde kese var bebek görünmüyor doktor kontrol etti tam 6 haftalik dedi niye görünmedi vs hicbisi demedi endişeleniyorum bende şimdi arastirdigim da 6 haftalik kalp atışı duyulur diyorlar bizde neden böyle ultrason fotoğrafınıda yuklesem yardımcı olsaniz
Benimde dün 6+4 tü aynı senin gibi kese var ama kese görüntüsüde senin gibi. Dün aceleye mi geldi muayne bilmiyorum kağıtta vermedi. Dünden beri çok gerginim rüyalar gördüm gece sabahtan beri ağrım var. Midem bi bulanıyo bi bulanmıyo. Acaba psikolojik mi diyorum. Cumq gününe randevu aldım devlete içim rahat etmiyor. Adet ağrım gibi bi ağrım var . Kafayı yemek üzereyim düşünmekten

Bende ilk doktora gittiyimde o kadar ilaç iyne yazdiki uzan istirahet eyle gülme aglama ani haraket etme. Bu sozler hepsi beni strese soktu iki hafta insan hep endişeleniyor. Bende pazartesi gidicem bi kalp atışını duysamda rahatlasam. İnşallah sizde güzel haberler verirsinjz
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz 🙏🏻❤️🥺

Back