2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
6+3 olduk bugün. Kanamam var diyr doktor yine çağırdı 6+1 de kalp atışı yoktu. Bugün gördük kalp atışını buarada satım:15 mayıs normalde sata göre 7+3 olmalıydık. Ama geç döllenmeymiş. Keseye göre baftayı takip ediyo doktor. 6+3 üz tam 5+3de de kese vardı kanaya kanaya düzensiz bhcglerle bugüne geldik ben ydışındayım. Doktor doppler yapmadı direk görüntüsünü gördük kalp atışının. Bebek için çok iyi değil dedi hala intravajinal bakıldığı için. 12. Haftaya kadar karından bakılmayacakmış.

Birbirinizi bulmanız için doğru zaman belki de bu zamandır Çok sevindim hayırla sağlıkla sonuçlansın inşallah cnm
Bizim minnoş 6 aylık gecikmeyle geliyor hayatımıza ne üzülmüştüm ağustos annelerinin başlarında ama nasipmiş şükür yine geldi bebiş

Tebrik ederim. Çok güzel benimde sat 15mayıs inşallah bende görürüm. Peki kanamanız neden doktor bişey dedimk?

Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksekti şimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba

Doktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.

Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?

Kızlar 5 haftalık benimki aşırı bir şişkinlik ve gaz sancısı oluyor azıcık yemek yesem hemen karnım şişiyor ne yapmam lazım sizce

Benim de kesenin altında bi kanlanma alanı var demişti o yüzden önelem olsun diye fitil Protestan verdi aynı şekil . Bana dedi ki şimdi sen sorarsın sağlıksız gebelikse neden kullanıyorum progestan, düşsün düşerse ama öyle değil düşecek olana zaten kimse bir şey yapamaz . Düşmeyeni de kimse düşüremez dedi :) benim hiç kan gelmedi sadece ultrasonda gözüktü bu arada

6.haftamda bende de öyleydi dr 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi niye şimdi duyulmadı diye kendimi yemiştim o iki hafta çok zor geçti ama 8.haftada duyduk çok şükür. İçini rahat tut
Peki diğer görülmesi gerekenleri görmüşmüydünüz. Yolk sac kesesini.

Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksekti şimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
hahah canım ben düşünmüyorum bile herkes 3 ay yasak diyor zaten şuan bebek için bekliyorum diye sanırım hiç aklımdan geçmiyor.

Benim iki sefer pembe kahverengi lekelenmem oldu günde 2 defa kullanıyorum sabah akşam vajinadan biraz akıntı fazla oluyor

Normal bence ya bedenimiz yeni bir sürece adapte oluyor anca gelir yavaş yavaş geri hormonlara adapte olunca bi de mide bulantısı halsizlik falan onların da etkisi bence. Hem daha iyi böyle 12.haftadan sonra geri gelebilir

Peki diğer görülmesi gerekenleri görmüşmüydünüz. Yolk sac kesesini.
Çok düşünmeyelim bu süreçler daha stresli oluyor yoksa
İnsanlar direkt gidip bebeği görebiliyor bu aşamaları es geçmiş ve bu kadar stres olmamış oluyor ama biz baştan takip edince her şey hemen olsun istiyoruz
Stres yapmayalım

Beta baktığımızdan beri bu süreci biraz tedirgin yaşıyorum. Tüp bebekle hamile kalınca mecbur her detayı biliyo takip ediyo oluyosun. Ha oldu olacak diye diye zamanda geçmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…