Bizim minnoş 6 aylık gecikmeyle geliyor hayatımızane üzülmüştüm ağustos annelerinin başlarında ama nasipmiş şükür yine geldi bebiş
Tebrik ederim. Çok güzel benimde sat 15mayıs6+3 olduk bugün. Kanamam var diyr doktor yine çağırdı 6+1 de kalp atışı yoktu. Bugün gördük kalp atışınıbuarada satım:15 mayıs normalde sata göre 7+3 olmalıydık. Ama geç döllenmeymiş. Keseye göre baftayı takip ediyo doktor. 6+3 üz tam 5+3de de kese vardı kanaya kanaya düzensiz bhcglerle bugüne geldik ben ydışındayım. Doktor doppler yapmadı direk görüntüsünü gördük kalp atışının. Bebek için çok iyi değil dedi hala intravajinal bakıldığı için. 12. Haftaya kadar karından bakılmayacak
Doktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.Tebrik ederim. Çok güzel benimde sat 15mayısinşallah bende görürüm. Peki kanamanız neden doktor bişey dedimk?
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızNormal normalhayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Cuma günü vajinal olarak kese görebilirsiniz muhtemelen
Benim de kesenin altında bi kanlanma alanı var demişti o yüzden önelem olsun diye fitil Protestan verdi aynı şekil . Bana dedi ki şimdi sen sorarsın sağlıksız gebelikse neden kullanıyorum progestan, düşsün düşerse ama öyle değil düşecek olana zaten kimse bir şey yapamaz . Düşmeyeni de kimse düşüremez dedi :) benim hiç kan gelmedi sadece ultrasonda gözüktü bu aradaDoktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.
Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?
Peki diğer görülmesi gerekenleri görmüşmüydünüz. Yolk sac kesesini.6.haftamda bende de öyleydi dr 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi niye şimdi duyulmadı diye kendimi yemiştim o iki hafta çok zor geçti ama 8.haftada duyduk çok şükür. İçini rahat tut
hahah canım ben düşünmüyorum bile herkes 3 ay yasak diyor zaten şuan bebek için bekliyorum diye sanırım hiç aklımdan geçmiyor.Kızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksektişimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
Canım ne yaptın gittin mi kontrolehahah canım ben düşünmüyorum bile herkes 3 ay yasak diyor zaten şuan bebek için bekliyorum diye sanırım hiç aklımdan geçmiyor.
yavrum cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum saatler geçmiyor sanki cuma 3 de :)Canım ne yaptın gittin mi kontrole
Benim iki sefer pembe kahverengi lekelenmem oldu günde 2 defa kullanıyorum sabah akşam vajinadan biraz akıntı fazla oluyorDoktor olabilecek sıradan kanamalar dedi bi kanam noktası yok belirgin dedi. progrstwron vermemişti ilk defa bugün onu verdi. Günde 2 defa vajina içi dedi. Şimdiye kadar vermemesi de sanırım düşüğe dönerse zorlaşmasın diyeydi. Düştü düşecek diye beklediğimiz için.
Progesteron kullanan başka var mı? Nasıl kullanıyosunuz siz?
Benim bu ara eşimden bile midem bulaniyoKızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksektişimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
Yarın sabah 10da gideceğim bendeyavrum cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum saatler geçmiyor sanki cuma 3 de :)
senin ne zamandı?
Normal bence ya bedenimiz yeni bir sürece adapte oluyor ancaKızlar bisey sorcam cinsel istekte azalmanız var mı? Ben hiç böyle değildim libidom çok yüksektişimdi hiç canım istemiyor ama hiç korkuyorum ya böyle gitmesin gelir mi istek yine hormondan mı acaba
Çok düşünmeyelim bu süreçler daha stresli oluyor yoksaPeki diğer görülmesi gerekenleri görmüşmüydünüz. Yolk sac kesesini.
Beta baktığımızdan beri bu süreci biraz tedirgin yaşıyorum. Tüp bebekle hamile kalınca mecbur her detayı biliyo takip ediyo oluyosun. Ha oldu olacak diye diye zamanda geçmek bilmiyoÇok düşünmeyelim bu süreçler daha stresli oluyor yoksa
İnsanlar direkt gidip bebeği görebiliyor bu aşamaları es geçmiş ve bu kadar stres olmamış oluyor ama biz baştan takip edince her şey hemen olsun istiyoruz
Stres yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?