• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim beta 29 binlerde kese var bebek görünmüyor doktor kontrol etti tam 6 haftalik dedi niye görünmedi vs hicbisi demedi endişeleniyorum bende şimdi arastirdigim da 6 haftalik kalp atışı duyulur diyorlar bizde neden böyle ultrason fotoğrafınıda yuklesem yardımcı olsaniz

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim beta 29 binlerde kese var bebek görünmüyor doktor kontrol etti tam 6 haftalik dedi niye görünmedi vs hicbisi demedi endişeleniyorum bende şimdi arastirdigim da 6 haftalik kalp atışı duyulur diyorlar bizde neden böyle ultrason fotoğrafınıda yuklesem yardımcı olsaniz

Eklentiler

• 16885402927042455795653485723373.jpg
    16885402927042455795653485723373.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 70
N nurrr256 uzaktan boş gibi, yaklaşınca sanki sol üstte yolk kesesi belirsiz var gibi çok anlamadım, 6 haftalık ise kalp atışı duyulmayabilir ama yolk kesesi olması lazım diye biliyorum, doktor ne dedi haftaya gel bakalım mı dedi? doktor bir şey demediğine göre bence normaldir, yoksa boş gebelik derdi sanırım, kafana takma bekle bakalım belki cihazla ilgilidir.

Kızlar bugün 6.haftaya girdim ama çok korkuyorum cuma günü doktora gideceğim inşallah.Zaten lekelenmem oldu iki sefer progestan kullanıyordum gittiğimde de bir terslik çıkacak diye korkuyorum maalesef 😔 Şuan sadece göğüs ağrısı ve açlık belirtim var midem de ara sıra bulanıyor ama psikolojik mi belirti bilemiyorum..

Bende kızım olursa ne koyacağım hiç bilemiyorum erkek olursa belli ya Kaan ya da Metehan koyarım ama kız olursa kafam çok karışık yeni bir isim duydum önceden aklımda yoktu Serra nasıl sizce? Anlamı bolluk bereket demek. Söylemesi zor gibi biraz. Bir de Begüm güzel
Dijital çağda olduğumuz için ü ö ğ ı ş ç gibi harfler içermese daha doğru olur yurtdışı bağlantısı vs olduğunda zorluk yaşamaması için 🥰
Bir genç kızın gizli defteri serisini okumuştum küçükken orada Serra vardı direkt onu anımsattı 🙈

O kadr kustm ki. Su da icemiyorm yiyip ictikce kusuyorm. Simdi midem bos die kusma kalmadi. Sabah doktor randevum var. Cesme suyu zaten iciyorz normalde de. Ates kusma ishal basima gelene bak ya. Daha kan degeri bile ogrenmeden
Sen diyarbakirdaydin diye hatırlıyorum.. evet normalde çeşme suyu içiyoruz ama 2 hafta önce doktorum bana salgın var sudan kaynaklı hazir su kullan demişti.. sonra ishal gebelik kusma çok kötü olursun demişti.. Sen d3 hazır su kullan bnce

Sen diyarbakirdaydin diye hatırlıyorum.. evet normalde çeşme suyu içiyoruz ama 2 hafta önce doktorum bana salgın var sudan kaynaklı hazir su kullan demişti.. sonra ishal gebelik kusma çok kötü olursun demişti.. Sen d3 hazır su kullan bnce
Artk cok gec perisan oldum ya. Ilac da kullanamiyorm gecer insallh. Hazir suya gececm bugun.

Bugun doktora gittim hala kan degerim yok😄😄adete gore 5+2 yim ama kese 6 haftalik gorundu. Yolk sac vardi ama bebegi daha goremedik. Kese 12 mm . Bakalm insallh bebegi de gorurz

N nurrr256 uzaktan boş gibi, yaklaşınca sanki sol üstte yolk kesesi belirsiz var gibi çok anlamadım, 6 haftalık ise kalp atışı duyulmayabilir ama yolk kesesi olması lazım diye biliyorum, doktor ne dedi haftaya gel bakalım mı dedi? doktor bir şey demediğine göre bence normaldir, yoksa boş gebelik derdi sanırım, kafana takma bekle bakalım belki cihazla ilgilidir.
Doktor hersey iyi dedi sorun yok demi dedim yok dedi devlet hastanesine gittim hasta çok Bi hastaya 1 dk anca bakıyor hemen oldu bitti yarın kan sonuçlarını bakicak dedi vitaminlerini düzenleriz

Kızlar bugün 6.haftaya girdim ama çok korkuyorum cuma günü doktora gideceğim inşallah.Zaten lekelenmem oldu iki sefer progestan kullanıyordum gittiğimde de bir terslik çıkacak diye korkuyorum maalesef 😔 Şuan sadece göğüs ağrısı ve açlık belirtim var midem de ara sıra bulanıyor ama psikolojik mi belirti bilemiyorum..
Merhaba o endişe hep oluyor bende çok endişeliyim dünden beri bulantim falan geçti gitti yalnız karnımda ağrılar oluyor.7ci haftadayım hep bi sizin gibi terslik çılacak diye korkuyorum bu 9ay nasıl geçer böyle

Bu belirtiler zaten gebelik belirtisi canım hepimizde var göğüs ağrısı , açlık belirtisi bende de var ve mide bulantısı çok fena

Sabah iki kez yatak battı çıkarmaya başladım bisey de yiyemediğim için bisey de çıkmıyor su ,valla şok oldum 7+1 bugün fena başladı bulantılar daha da
Doktora gidicez 1 buçukta inşallah bebek ve kalp atışı görürüz 🥺

Back