• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Merhaba kalp atışını duyanlara çok sevindim. Diğerleride en kısa zamanda duysun inşallah. Doğum ücretide ben oğretmenim bizde analıq mezuniyyeti diye bişey var doğum parası alıyoruz çıkınca.
Bir de dün bizde deprem oldu o kadar korktumki evden nasıl ciktik bilemedim. Gomleyimi bile ters giymişim ütünü açıkta bırakmışım. Çok korktum inşallah bebek etkilenmez bundan
Ah canim benim çok geçmiş olsun

Kızlar b12 sini ölçtüren var mı benim ölçüldü 400 çıktı doktor iğne verdi dolex 20 günde bir vurulmam gerekiyormuş var mı öyle olan

Kızlar merhaba canım çok sıkkın lütfen fikri olan veya tecrübesi olan yazabilir mi 😞
Benim beta değerim 26 haziranda 156 idi. Bugün bakıldı 897 çıktı😞 sağlıklı bir artış değil dedi doktor (Özel hastanelerde 2 farklı doktora göründük içimiz rahat etsin diye) kese göründü net bir şekilde ama etrafında kanama var düşük riskin var dedi 😔 hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar şuan ağrım sızım da hiç yok sizce toparlayabilir mi 😞
Konuyla alakalı hiç bilgim yok ama olumlama yap kendine lütfen kötüyü düşünme c.tesi randevuna kadar bekle bakalım kendine de çok dikkat et. C.tesi de güzel haberler al inşallah🍀🤲🏻

Butun gun kustm ne yediysem. Gebelikten mi enfeksiyon mu nedir. Hem ishal hem kusma perisan oldum
Canım geçen çeşme suyu içen sen miydin ondan olabilir 🤔 acile mi gitsen gebeliği de söyle ama bakteri varsa en azından sıvı serum verirler vitaminle

Konuyla alakalı hiç bilgim yok ama olumlama yap kendine lütfen kötüyü düşünme c.tesi randevuna kadar bekle bakalım kendine de çok dikkat et. C.tesi de güzel haberler al inşallah🍀🤲🏻
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ elimden geldiğince olumlama yapmaya çalışıyorum inşallah alacağım güzel haberler 🙏

Kızlar merhaba canım çok sıkkın lütfen fikri olan veya tecrübesi olan yazabilir mi 😞
Benim beta değerim 26 haziranda 156 idi. Bugün bakıldı 897 çıktı😞 sağlıklı bir artış değil dedi doktor (Özel hastanelerde 2 farklı doktora göründük içimiz rahat etsin diye) kese göründü net bir şekilde ama etrafında kanama var düşük riskin var dedi 😔 hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar şuan ağrım sızım da hiç yok sizce toparlayabilir mi 😞
2 kan aynı yerde mi verildi canım

Kızlar b12 sini ölçtüren var mı benim ölçüldü 400 çıktı doktor iğne verdi dolex 20 günde bir vurulmam gerekiyormuş var mı öyle olan
Benimki de 142 , aşırı düşük yani , ben kan tahlilimi başka yerde yaptırmıştım doktora gittiğimde sormayı unuttum 🤦🏼‍♀️

Canım geçen çeşme suyu içen sen miydin ondan olabilir 🤔 acile mi gitsen gebeliği de söyle ama bakteri varsa en azından sıvı serum verirler vitaminle
O kadr kustm ki. Su da icemiyorm yiyip ictikce kusuyorm. Simdi midem bos die kusma kalmadi. Sabah doktor randevum var. Cesme suyu zaten iciyorz normalde de. Ates kusma ishal basima gelene bak ya. Daha kan degeri bile ogrenmeden

Merhaba tecrübeli anneler . Sat 31 Mayıs ikindin 4,5 gibi kan verdim değerim 592 çıktı sata göre 5 haftalık olduk çarşambadan itibaren. Değer düşük mü normal mi 3 kimyasalim var endişeliyim yardımcı olurmusunuz lütfen 🥹

Merhaba tecrübeli anneler . Sat 31 Mayıs ikindin 4,5 gibi kan verdim değerim 592 çıktı sata göre 5 haftalık olduk çarşambadan itibaren. Değer düşük mü normal mi 3 kimyasalim var endişeliyim yardımcı olurmusunuz lütfen 🥹
Bir daha yine ver artmışmı diye baktır ilk defayla bilinmiyor

Arkadaşlar uzun süre yürüyüs gezmek problem yaratır mı sizce? yani 1 saat yürümek dinlenmek ? ailem yanıma geldi onları eve hapsetmek istemiyorum ama tereddüt ediyorum birde

Normal normal 🥰 hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Cuma günü vajinal olarak kese görebilirsiniz muhtemelen

Back