• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
2 gündür kanamam yok diye seviniyodum. Yine başladı. Her kanama olduğunda gel dediler diye gidiyorum zaten düşebilir diye bekliyoruz. Ama şimdiye kadar geldik. Yine başladı kanama. En son kendimi kadındığumcunun sandalyesine zincirliyicem sanırım🥹
Gecmis olsun canım peki Kanama nerde geeceklesiyormus onu soyledi mi ? Benim de vardı çok şükür 2 3 kere falan oldu 1 haftada ama insan yine de endişeleniyor. Ykne olursa diye. Bana kesenin altında bebeği keseyi etkilemiyor kanama alanı dedi kendi kendine yakışanı rahim emecek ya da böyle az az gelecek dedi doktor.

merhaba herkese, malum ortalama 7. Haftalardayız, yaptıracak olanlar için fetal dna için hangi firmayı düşünüyorsunuz ve 12. Hafta ideal mi sizce de?
Doktorum bana 10. Haftayı geçince yaptırabilirsin dedi galiba panoramada yaptırcam sen ne düşünüyorsun

Merhaba kalp atışını duyanlara çok sevindim. Diğerleride en kısa zamanda duysun inşallah. Doğum ücretide ben oğretmenim bizde analıq mezuniyyeti diye bişey var doğum parası alıyoruz çıkınca.
Bir de dün bizde deprem oldu o kadar korktumki evden nasıl ciktik bilemedim. Gomleyimi bile ters giymişim ütünü açıkta bırakmışım. Çok korktum inşallah bebek etkilenmez bundan
Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah🙏🏻

Çok geçmiş olsun bendede kanama vardı kesildi çok şükür

Gecmis olsun canım peki Kanama nerde geeceklesiyormus onu soyledi mi ? Benim de vardı çok şükür 2 3 kere falan oldu 1 haftada ama insan yine de endişeleniyor. Ykne olursa diye. Bana kesenin altında bebeği keseyi etkilemiyor kanama alanı dedi kendi kendine yakışanı rahim emecek ya da böyle az az gelecek dedi doktor.
Çok teşekkür ederim. Kanamanın nerde oldupunu söylemediker progest hapına bile gerek yok dediler. 6+3 bugün 2 gün önce kalp atışı yoktu. Bakalım hayırlısı artık.

Kızlar merhaba canım çok sıkkın lütfen fikri olan veya tecrübesi olan yazabilir mi 😞
Benim beta değerim 26 haziranda 156 idi. Bugün bakıldı 897 çıktı😞 sağlıklı bir artış değil dedi doktor (Özel hastanelerde 2 farklı doktora göründük içimiz rahat etsin diye) kese göründü net bir şekilde ama etrafında kanama var düşük riskin var dedi 😔 hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar şuan ağrım sızım da hiç yok sizce toparlayabilir mi 😞

Kızlar merhaba canım çok sıkkın lütfen fikri olan veya tecrübesi olan yazabilir mi 😞
Benim beta değerim 26 haziranda 156 idi. Bugün bakıldı 897 çıktı😞 sağlıklı bir artış değil dedi doktor (Özel hastanelerde 2 farklı doktora göründük içimiz rahat etsin diye) kese göründü net bir şekilde ama etrafında kanama var düşük riskin var dedi 😔 hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar şuan ağrım sızım da hiç yok sizce toparlayabilir mi 😞
ilaç vs verdiler mi peki doktorlar bu düsüklerle o kdr cok karsılasıyorlar ki aşırı duygusuzmus gibi davranıyorlar gerçekten

cok geçmiş olsun insallah sorunsuzca kanama süreci bitmis olur bebişinizi kucağınıza alırsınız♥️

ilaç vs verdiler mi peki doktorlar bu düsüklerle o kdr cok karsılasıyorlar ki aşırı duygusuzmus gibi davranıyorlar gerçekten
Progestan verdi ilaç olarak , evet maalesef çok haklısın direk söylüyorlar çok alışmışlar ama insan şok oluyor sabah kese göründü her şey yolunda demişti öğleden sonra beta sonucu çıkınca düşük veya kürtaj dedi 😞

Doktorum bana 10. Haftayı geçince yaptırabilirsin dedi galiba panoramada yaptırcam sen ne düşünüyorsun
Ben 12. Hafta düşünüyorum, doktor da bana genoks ve panaroma iyi dedi, ancak hiçbir fikrim yok:) daha önce fetal testi hatalı cıkanlar diye bir baslık vardı, acaba o hangi firmaydı bulamadım

Allahtan umut kesilmez inşallah güzel olur

Kese görünmüs sükür dış gebelik ihtimali elenmiş oldu 🙏🏻 hiç belli olmaz bir anda da artabilir olumlu düşün canım inşallah sağlıkla büyür tutunur bebeğin 🙏🏻🙏🏻 kanama da yok lekelenme de yok. Bana doktor rahimde sıvı birikmesi ve kanama var demişti hiç öyle bir şey olmadı ne kanamam oldu ne de başka bir şey oldu başka doktora gittim o da sıvı ve kanamayı göremedi, aynı hastanede iki farklı doktora gittiysen de cihazları aynı olduğu için muhtemelen cihazları kötü olabilir kanama olmadığı sürece zaten bir sorun olmaz sağlıkla büyüyor demektir içini ferah tut

Kese görünmüs sükür dış gebelik ihtimali elenmiş oldu 🙏🏻 hiç belli olmaz bir anda da artabilir olumlu düşün canım inşallah sağlıkla büyür tutunur bebeğin 🙏🏻🙏🏻 kanama da yok lekelenme de yok. Bana doktor rahimde sıvı birikmesi ve kanama var demişti hiç öyle bir şey olmadı ne kanamam oldu ne de başka bir şey oldu başka doktora gittim o da sıvı ve kanamayı göremedi, aynı hastanede iki farklı doktora gittiysen de cihazları aynı olduğu için muhtemelen cihazları kötü olabilir kanama olmadığı sürece zaten bir sorun olmaz sağlıkla büyüyor demektir içini ferah tut
2 farklı hastaneye gittik bilerek canım 😞 cumartesi tekrar randevu var kesenin gelişimini takip edeceğiz dedi umarım sağlıkla ilerler umudumu kaybetmek istemiyorum ama kendimi hazırlıyorum her şeye çok teşekkür ederim 🙏

Back