Ah canim benim çok geçmiş olsunMerhaba kalp atışını duyanlara çok sevindim. Diğerleride en kısa zamanda duysun inşallah. Doğum ücretide ben oğretmenim bizde analıq mezuniyyeti diye bişey var doğum parası alıyoruz çıkınca.
Bir de dün bizde deprem oldu o kadar korktumki evden nasıl ciktik bilemedim. Gomleyimi bile ters giymişim ütünü açıkta bırakmışım. Çok korktum inşallah bebek etkilenmez bundan
Butun gun kustm ne yediysem. Gebelikten mi enfeksiyon mu nedir. Hem ishal hem kusma perisan oldumCanım kola p…i marka ve leblebi birde muz bunlar bana hep iyi gelir
Tuzlu ayranKızlarr tansiyonum çok düşmüş acaba ne yesem kaldirabilirim
allah kimseye yaşatmasın canım teşekkür ederimAh canim benim çok geçmiş olsun
İçtim ya inşallah geçerTuzlu ayran
Konuyla alakalı hiç bilgim yok ama olumlama yap kendine lütfen kötüyü düşünme c.tesi randevuna kadar bekle bakalım kendine de çok dikkat et. C.tesi de güzel haberler al inşallahKızlar merhaba canım çok sıkkın lütfen fikri olan veya tecrübesi olan yazabilir mi
Benim beta değerim 26 haziranda 156 idi. Bugün bakıldı 897 çıktısağlıklı bir artış değil dedi doktor (Özel hastanelerde 2 farklı doktora göründük içimiz rahat etsin diye) kese göründü net bir şekilde ama etrafında kanama var düşük riskin var dedi hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar şuan ağrım sızım da hiç yok sizce toparlayabilir mi
Canım geçen çeşme suyu içen sen miydin ondan olabilirButun gun kustm ne yediysem. Gebelikten mi enfeksiyon mu nedir. Hem ishal hem kusma perisan oldum
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKonuyla alakalı hiç bilgim yok ama olumlama yap kendine lütfen kötüyü düşünme c.tesi randevuna kadar bekle bakalım kendine de çok dikkat et. C.tesi de güzel haberler al inşallah
2 kan aynı yerde mi verildi canımKızlar merhaba canım çok sıkkın lütfen fikri olan veya tecrübesi olan yazabilir mi
Benim beta değerim 26 haziranda 156 idi. Bugün bakıldı 897 çıktısağlıklı bir artış değil dedi doktor (Özel hastanelerde 2 farklı doktora göründük içimiz rahat etsin diye) kese göründü net bir şekilde ama etrafında kanama var düşük riskin var dedi hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar şuan ağrım sızım da hiç yok sizce toparlayabilir mi
Benimki de 142 , aşırı düşük yani , ben kan tahlilimi başka yerde yaptırmıştım doktora gittiğimde sormayı unuttumKızlar b12 sini ölçtüren var mı benim ölçüldü 400 çıktı doktor iğne verdi dolex 20 günde bir vurulmam gerekiyormuş var mı öyle olan
LunaArkadaşlar kızınız olursa ne isim koymayı düşünüyorsunuz
O kadr kustm ki. Su da icemiyorm yiyip ictikce kusuyorm. Simdi midem bos die kusma kalmadi. Sabah doktor randevum var. Cesme suyu zaten iciyorz normalde de. Ates kusma ishal basima gelene bak ya. Daha kan degeri bile ogrenmedenCanım geçen çeşme suyu içen sen miydin ondan olabiliracile mi gitsen gebeliği de söyle ama bakteri varsa en azından sıvı serum verirler vitaminle
MasalArkadaşlar kızınız olursa ne isim koymayı düşünüyorsunuz
Bir daha yine ver artmışmı diye baktır ilk defayla bilinmiyorMerhaba tecrübeli anneler . Sat 31 Mayıs ikindin 4,5 gibi kan verdim değerim 592 çıktı sata göre 5 haftalık olduk çarşambadan itibaren. Değer düşük mü normal mi 3 kimyasalim var endişeliyim yardımcı olurmusunuz lütfen
Normal normalMerhaba tecrübeli anneler . Sat 31 Mayıs ikindin 4,5 gibi kan verdim değerim 592 çıktı sata göre 5 haftalık olduk çarşambadan itibaren. Değer düşük mü normal mi 3 kimyasalim var endişeliyim yardımcı olurmusunuz lütfen
Ben de sizle aynıyım sat 27 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?