- 9 Haziran 2023
- 3.362
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #42.101
İyi dilekker için teşekkürler zorlu bir süreç hamilelik allahin herkese iyi güzel doğumlar ibs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gazdan sıkıntı çekmiştim sakız işe mi yarıyormuş ilaç vs kullandınız gaz için ya da kabızlık içinSPinal anestezi ile doğum yaptim 6 saat bisey yeme içme dediler.Daha sonra nescafenin tek kullanimlik expresso kahvelerinden ictim arka arkaya ve bol su ictim.Bugün 6.gün agrım olmadı.Gaz içinde sakız çiğneyin doğum sonrasinda.gaz atmak çok önemli.
Benim boyum uzun olduğu için çok rahat doğurursun diyor bilmiyorumYa catin darsa neye göre normal doğuracaksin diyor ki canım anlamadim. Mesela benim bebeğimin başı büyük normal haftasından. Eğer başı cikarsa zaten gerisi de çıkar dedi Dr onu da catina bakarak anlayabiliriz dedi ama kendi doktorum olmadığı için yapmadı çatı acaba yapın mi deseydim?
Evet bu canım bunu aldım ben inşallah faydasını görürüzSolgarın bu mu aldığın canım
Canımmmm dualarımız seninle çok güzel geçsin inşallahhhhYatoşım yapıldı. Açıklık en son 5 cm di. Normal doğum süreci işliyor şuan. Dualarınıza ihtiyacım var özellikle bebeğim için
Gerçekten çok değişik ya. Bana da doktor gece falan olmasın planlı olsun uğraşmasın diye böyle dedi gibi geldi. Ondan gününü bekleyeyim 2 gün daha kalsın dedim ama sancılarım da var gibi eve geldiğimden beriBenim de 60-80 arası sancılar çıktı birkaç tane diğerleri de 40 gibiydi ama alalım demedi ne kadar değişiyor doktorların fikri ya
Hadi bi avazda inşallah sağsalim kucakla miniğiniYatoşım yapıldı. Açıklık en son 5 cm di. Normal doğum süreci işliyor şuan. Dualarınıza ihtiyacım var özellikle bebeğim için
36+6 doğdu benimmkiii duramadi minik36+5 daha küçük ya
Kolay ve güzel bir doğum olsun bir avazda kurtul inşallahYatoşım yapıldı. Açıklık en son 5 cm di. Normal doğum süreci işliyor şuan. Dualarınıza ihtiyacım var özellikle bebeğim için
Hayırlısıyla, kolaylıkla gelsin inşallah sonrasında kuvez gerektirmeden kucağınıza alın bebeisiniziYatoşım yapıldı. Açıklık en son 5 cm di. Normal doğum süreci işliyor şuan. Dualarınıza ihtiyacım var özellikle bebeğim için
Ayy hadi hayırlısıyla sağlıkla doğurup kavuşun birbirinize Allah kolaylık versin dualarım sizinleYatoşım yapıldı. Açıklık en son 5 cm di. Normal doğum süreci işliyor şuan. Dualarınıza ihtiyacım var özellikle bebeğim için
Daha önce yazmıştınız sanırım. Önemli olan sizin de iyi hissedeceğiniz şekilde olması. Sağlıklı bir bebek için sağlıklı bir anne inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer belki aynı gün gelir bebişlerimiz benimki 8indeBugün 37+3 olduk
Yıllar önce bir ameliyatta ağrı kesici alerjisi yaşadım kalp masajı bile yaptılar o sıra hastane ışıkları travma tetikleyicim oldu tepede olduğu için terapilere gittim ama serum vs alırken de tepede beyaz ışık olduğu zaman kalp atışım hızlanıyor nst de de geçen bağırdım yeter çıkarın diye.. spinal de uyanık olup dümdüz durmak gerek direkt ışık altında olunacak diye korkuyorum sürekli korku içindeyim hep soru soruyorum mesela serum bağladılar her şeyi soruyorum ne var adı ne etkisi ne diye doktora vs çektiririm bir de migrenim var ağrıdan korkuyorum günlerce geçmiyor baş omuz ağrısı diyorlar
Bunlar yüzünden normal doğumu düşünmeye başlamıştım geçen hafta mantar belası yine başladı ağır akıntı ve mantar var normal olmaz dedi doktor bebek duruşu da uygun değilmiş ben de
ama bir şey olursa ebeler zaten her şeyi bilir doktorunuza haber verir içiniz rahat olsun. Ben de gece gittiğimde ebe hanımlar vardı onlar iletişime geçtiler doktorumlaBugün kasılmalarım arttı biraz sanki taş gibi olup şişiyor o sıra nefesim kesiliyor gibi oluyor ama yine düzensiz
Haftasonu olunca hiç sevmiyorum ya ne bileyim doktor da dedi haftasonu bisey olursa önce ebe bakıyor nst ile değerlendirip bizi arıyor o şekilde doğum basladıysa geliyoruz dedi diye çok güvenli hissetmiyorum haftasonları
Oyyy canım benim Allahım kavuştursun en kısa zamanda emin ellerde şu an hoş geldi minik kuzumuzkızlar ben doğum yaptım darısı tüm bekleyen hamişlere inşallah hepinize çok dua ettim sağ salim kavuşun bebeklerinize sezeryan oldum bizede dua edin teyzeleri oğlum kuvözde 2640 g doğdu dr 10 gün 15 gün yatabilir dedi sağ salim kavuşayım oğluma
Allah beraber eve dönmeyi nasip etsin sağlıkla. Çok tebrik ederim hoş gelmiş minikkızlar ben doğum yaptım darısı tüm bekleyen hamişlere inşallah hepinize çok dua ettim sağ salim kavuşun bebeklerinize sezeryan oldum bizede dua edin teyzeleri oğlum kuvözde 2640 g doğdu dr 10 gün 15 gün yatabilir dedi sağ salim kavuşayım oğluma
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağ sağlim kavuşursunuz minnoşunla dualarımız seninlekızlar ben doğum yaptım darısı tüm bekleyen hamişlere inşallah hepinize çok dua ettim sağ salim kavuşun bebeklerinize sezeryan oldum bizede dua edin teyzeleri oğlum kuvözde 2640 g doğdu dr 10 gün 15 gün yatabilir dedi sağ salim kavuşayım oğluma