- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 23
- 30
canım ben yaptırdım.Kızlar bu arada erken belki ama sigorta yaptırdınız mı ? Özellikle hamile kalındıktan sonra başlatılan Sigorta şirketleri fln
hamile kalmadan önce yapılan sigorta vardı onu yaptırdım 7200 dü. 10adet muayene hakkı var birde doğum ve 1 adet diş tedavisi yaptırıyorsun o yıl içerisinde hamileliği karşılıyordu iyi ki yaptırmışım mutlaka isteye arkadaşlar düşününÇok pahalı geldi yaptırmadım 40 bin civarı fiyat vermişlerdi maalesef
ben tup bebek trasnfer oncesınde yaptırmıstım doğum ıcın, anadolu tamamlayıcı sıgorta ..Kızlar bu arada erken belki ama sigorta yaptırdınız mı ? Özellikle hamile kalındıktan sonra başlatılan Sigorta şirketleri fln
benimde aynısı canım tam doğum zamanına denk geliyor ve inşallah kucağıma alırsam yavruma da yaptırmayı düşünüyorum.ben tup bebek trasnfer oncesınde yaptırmıstım doğum ıcın, anadolu tamamlayıcı sıgorta ..
hamıle kalmadan bır ay once yapılması gereklıydı ..
aralıkta bıtecek dogum ıcın tekrar yaptırmayı duusuyorum..
ama ıyı kı yaptırmısım kurtajımı ve tum muayanelerımı, kan tahlıllerı beta vs her hafta vermıstım hepsını karsıladı ..
kurtajım sadece 7bın tl idi..
ben 7200e yaptırmıstım ..
Biz gebelik planlamaya başladığımızda yaptırmıştık , Anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası doğum paketli , 3 yıldır yeniliyorduk bu sene gebelik nasip olduKızlar bu arada erken belki ama sigorta yaptırdınız mı ? Özellikle hamile kalındıktan sonra başlatılan Sigorta şirketleri fln
Çok geçmiş olsun nerde oturuyorsun kiMerhaba kalp atışını duyanlara çok sevindim. Diğerleride en kısa zamanda duysun inşallah. Doğum ücretide ben oğretmenim bizde analıq mezuniyyeti diye bişey var doğum parası alıyoruz çıkınca.
Bir de dün bizde deprem oldu o kadar korktumki evden nasıl ciktik bilemedim. Gomleyimi bile ters giymişim ütünü açıkta bırakmışım. Çok korktum inşallah bebek etkilenmez bundan
Evet , Hamileyken yaptırınca fiyatlar yüksek çıkıyormuş.Çok pahalı geldi yaptırmadım 40 bin civarı fiyat vermişlerdi maalesef
aynı zamanlarda yaptırmısız :)benimde aynısı canım tam doğum zamanına denk geliyor ve inşallah kucağıma alırsam yavruma da yaptırmayı düşünüyorum.
Ben hamile kalıp kalamayacağımdan emin olmadığım için yapamadım. Bakalım haftaya benim durum bir kesinleşsinde bi hal çaresi bulunur elbet.canım ben yaptırdım.
hamile kalmadan önce yapılan sigorta vardı onu yaptırdım 7200 dü. 10adet muayene hakkı var birde doğum ve 1 adet diş tedavisi yaptırıyorsun o yıl içerisinde hamileliği karşılıyordu iyi ki yaptırmışım mutlaka isteye arkadaşlar düşünün
yoksa ne muayene ücretlerinin nede doğum parasına yaklaşılacak gibi değil
Ben sigorta için geç kaldım ya hep düşündük ama icraata geçemedik bi türlü.ben tup bebek trasnfer oncesınde yaptırmıstım doğum ıcın, anadolu tamamlayıcı sıgorta ..
hamıle kalmadan bır ay once yapılması gereklıydı ..
aralıkta bıtecek dogum ıcın tekrar yaptırmayı duusuyorum..
ama ıyı kı yaptırmısım kurtajımı ve tum muayanelerımı, kan tahlıllerı beta vs her hafta vermıstım hepsını karsıladı ..
kurtajım sadece 7bın tl idi..
ben 7200e yaptırmıstım ..
Yok kız aynı
Sıkıntı yok sen napiyon nasıl gidiyor
Ayy ne güzel az kalmış maşallah prensesin adı ne belli oldu muÇok şükür. İyi diyelim. Bizim az kaldı 35 haftamız bitti daha yeni. 2.5 kg olduk. Bikaç haftaya gelir inşallah hanfendi. Öyle arada okurken sizi gördüm iyi de olduDarısı sizlerin bu haftalara gelmesine canlar
Teşekkür ederim azeriyim baküdeÇok geçmiş olsun nerde oturuyorsun ki
Ayy ne güzel az kalmış maşallah prensesin adı ne belli oldu muamin amin zaman hızlı geçiyor ya
Çok güzel tebrik ederimm iyi tatiller o zamanKizlar ben bugün hastaneye gittim bebiş gayet iyi düşük tehlikesi yok artık rahatladım denize de girebilirim tatile de çıkabilirim öyle dedi doktor ama normalde hesaplamaya göre 8+4 olmam lazım bugün doktor dediki 7+4 kalp atışını da duydumB Buffalosos
Baktm baktm cihazlari bozulmus yarina kalmis. Saka gibi ya doktora gidecm elimde beta yok ne diyecem kadina212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx
Canım bu linkten bak e nabızdan önce buraya giriyorlar değerleri
Teşekkür ederim azeriyim baküde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?