• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
canımsııınnnn, en guzelını yapıyorsun mıs gıbı kafanı dınle :KK200: :KK200:
ınsalllaahh eylulde de senın guzel haberlerını alacagız,
Rabbım saglıkla nasıp etsın ınsallah..
oy canım benımmm, ıyı kı varsın. :dua::KK200:
dualarım senınle
Allah razı olsun canım sende iyi ki varsın ❤️ 💐 inşallah nasip olurda güzel haberler veririm bende.. sen de duamdasın sağlıcakla devam inşallah ❤️

Kızlar bu arada erken belki ama sigorta yaptırdınız mı ? Özellikle hamile kalındıktan sonra başlatılan Sigorta şirketleri fln
Hem onu bende merak ediyorum hem de benim gibi tamamlayıcı sağlık sigortasından kaç kez yararlanabiliniyor, çünkü kayıt esnasında doktor gebe yazmayalım şirket problem çıkarıyor dedi .

Ben şimdi çıktım kontrolden. 6+4 haftalık görünüyoruz. Kese geçen haftaya göre büyümüş. Ama birşey göremedik kesede. Haftaya tekrar kontrolüm var. Doktorum haftaya artık kesede birşeyler görmemiz lazım dedi. Göremezsek sağlıksız gebelik diyeceğiz dedi. Mide bulantılarımdan bahsettim iyi birŞey dedi. Bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir
Herkesin değişiyor işte canım kimisi 5+4de duyuyor kalp atışı kimisi 7.haftada bakalım bende 6. Haftamda gideceğim duyarmiyim bilmiyorum. Kese boyutun kaç cm?

Biz de doktor ücretini konuştuk, doktorun kendi muayenehanesi var orada 9 ay kontrol paketi için 18 bin, memorial hastanesinde doğum için 15 bin dedi tabi doğum şubatta olacağı için bu fiyat ocak zammı da eklenecek, yani 33bin minumum çıkacak ücret zamlar nasıl olacak kimbilir

Biz de doktor ücretini konuştuk, doktorun kendi muayenehanesi var orada 9 ay kontrol paketi için 18 bin, memorial hastanesinde doğum için 15 bin dedi tabi doğum şubatta olacağı için bu fiyat ocak zammı da eklenecek, yani 33bin minumum çıkacak ücret zamlar nasıl olacak kimbilir
Doğum ücretini bugünden ödeyip zam eklenmese olmuyormuymuş. Şaka gibi gerçekten fiyatlar. Bugün ilk defa muayene ücreti ödedik sgklı 1350 tl transferim anestezili oldu onun için 1000 lira ödedik. Aynı işlemi alt tarafı bi kaç ml ilaçla yaptılar 1000 tl aldılar. Ya doktorun parası az ya ilacın parası çok. Yeter ki tuttsunda bebiş aman gözümde değil. Ocakta verdiğimiz tedavi parasıylan ilaç parasıylan dağlar kadar fark oldu arada

Maalesef :KK43: normal doğuracaksak acile mi gitsek devlete diye düşünmedim değil 😅🤣
Bana doktorum daha keseyi görmeden sezeryan önerdi. Benim trnsferim zor oldu bilmiyorum rahimim biraz zorlamış. 2. Bir tedaviye başlarsam mutlaka öncesinde histeroskopi önerdi rahimi inceleme açısından. bu süreci En baştan başlamayı maddi manevi istemiyorum Çok zormuş. İnşallah bebeğim sağlıklıdır, sağlıklı bir gebeliğim vardır.

Bana doktorum daha keseyi görmeden sezeryan önerdi. Benim trnsferim zor oldu bilmiyorum rahimim biraz zorlamış. 2. Bir tedaviye başlarsam mutlaka öncesinde histeroskopi önerdi rahimi inceleme açısından. bu süreci En baştan başlamayı maddi manevi istemiyorum Çok zormuş. İnşallah bebeğim sağlıklıdır, sağlıklı bir gebeliğim vardır.
Şimdiden kenara para atalım doğum parası biriksin ben de normal pek yapabilecek gibi değilim anksiyetemden bilemiyorum tabi de..
sağlıkla doğsunlar da hiç önemli değil ödenir 🙏🏻❤️ iyi ki varlar

Şimdiden kenara para atalım doğum parası biriksin ben de normal pek yapabilecek gibi değilim anksiyetemden bilemiyorum tabi de..
Allah yardımcımız olsun inşallah. İş oralara kadar gelsin inşallah. Yumurta kapıya dayanınca illla doğuracaz bi yerde 😂

Ay ne kadar mantıklı gerçekten neden olmasın mutlaka bir yerde lazım olur

Merhaba kalp atışını duyanlara çok sevindim. Diğerleride en kısa zamanda duysun inşallah. Doğum ücretide ben oğretmenim bizde analıq mezuniyyeti diye bişey var doğum parası alıyoruz çıkınca.
Bir de dün bizde deprem oldu o kadar korktumki evden nasıl ciktik bilemedim. Gomleyimi bile ters giymişim ütünü açıkta bırakmışım. Çok korktum inşallah bebek etkilenmez bundan

Merhaba kalp atışını duyanlara çok sevindim. Diğerleride en kısa zamanda duysun inşallah. Doğum ücretide ben oğretmenim bizde analıq mezuniyyeti diye bişey var doğum parası alıyoruz çıkınca.
Bir de dün bizde deprem oldu o kadar korktumki evden nasıl ciktik bilemedim. Gomleyimi bile ters giymişim ütünü açıkta bırakmışım. Çok korktum inşallah bebek etkilenmez bundan
Kalbini ferah tut geçenlerde bende bir kavganın içinde kaldım ve çok korkmuştum ama şükür bir sorun yok

Ben şimdi çıktım kontrolden. 6+4 haftalık görünüyoruz. Kese geçen haftaya göre büyümüş. Ama birşey göremedik kesede. Haftaya tekrar kontrolüm var. Doktorum haftaya artık kesede birşeyler görmemiz lazım dedi. Göremezsek sağlıksız gebelik diyeceğiz dedi. Mide bulantılarımdan bahsettim iyi birŞey dedi. Bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir
Insallaahh saglıkla ılerlesın canım, yolk kesesı vs varmıydı ?
ıcını ferah tut bolca dua et :dua: :KK200:

Back