• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar afedersiniz ama bu cinsel ilişki işini ne yapıyorsunuz ben yapmıyorum ama nereye kadar da böyle devam bilmiyorum 😂😂
Ben yapmiyorm. Ben istesem esim yapmaz. Korkuyor😄 ilk gebeligimde de oyle oldu. Ama skntili bir surum tabi

Ben yapmiyorm. Ben istesem esim yapmaz. Korkuyor😄 ilk gebeligimde de oyle oldu. Ama skntili bir surum tabi
Benim ilk gittiğim doktor yapabilirsiniz asla sıkıntı yok dedi bizde yaptık 3 kez sonra doktoru beğenmediğimizden başka doktora gittik ben 3 ay istemem yapmanızı dedi bizde yapmama kararı aldık çok şükür bir şey olmadı

Valla bizde korkuyoruz. Hele cumartesi günü yaşadığım kanamadan beri hareket etmeye bile korkuyorum kalmışki ilişkiye gireceğim 😂

Ay kızlar bugün gidemiyorum doktora ya küçük yer diye hep randevu oluyordu full doluymuş yarın öğleden sonraya randevu aldım anca 7+1 ken gitmiş olcaz :/

Ay kızlar bugün gidemiyorum doktora ya küçük yer diye hep randevu oluyordu full doluymuş yarın öğleden sonraya randevu aldım anca 7+1 ken gitmiş olcaz :/
Senden kotu durumda olanlar var daha betami bilmiyorm. Beklle bir gun daha 😄Cnm saglkocagi sonuclarm hala cikmadi dun sabah 10 da yapmistm 5+1 oldm daha kan degerimi bilmiyorm😄😄

Senden kotu durumda olanlar var daha betami bilmiyorm. Beklle bir gun daha 😄Cnm saglkocagi sonuclarm hala cikmadi dun sabah 10 da yapmistm 5+1 oldm daha kan degerimi bilmiyorm😄😄
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx

Canım bu linkten bak e nabızdan önce buraya giriyorlar değerleri

Günaydın kızlar doktora gidecek olanlardan güzel haberler bekliyorum hadiiiii🍀🧿
Ben şimdi çıktım kontrolden. 6+4 haftalık görünüyoruz. Kese geçen haftaya göre büyümüş. Ama birşey göremedik kesede. Haftaya tekrar kontrolüm var. Doktorum haftaya artık kesede birşeyler görmemiz lazım dedi. Göremezsek sağlıksız gebelik diyeceğiz dedi. Mide bulantılarımdan bahsettim iyi birŞey dedi. Bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir

Kızlar bu arada erken belki ama sigorta yaptırdınız mı ? Özellikle hamile kalındıktan sonra başlatılan Sigorta şirketleri fln

Back