- 8 Aralık 2019
- 2.651
- 3.010
- 133
- 32
Yumuşak peynir sakıncalı diye okudum ben ton balığı da kesinlikle az tüketilmeli. Heryerde farklı seyler yazıyor acaba neye güveneceğiz..onun yerıne ne yıyebılırım dıye baktım , sanada yazayım.
- Somon. Belki tüketmeye çok alışık olduğumuz bir balık türü değil somon. ...
- Kefir. Yapısı itibariyle hem süt hem de yoğurda benzetilebilen kefirin yemeklerden smoothie'lere kadar kullanım alanı epey geniş. ...
- Fıstık ezmesi. ...
- Karides. ...
- Mercimek. ...
- Kabak çekirdeği. ...
- Süzme peynir. ...
- Ton balığı
Bunun kolay yolunu buldum ben. Kahvaltılar zor oluyor ama zorluyorum kendimi. Sonrasında yeniden acıkma zamanına yakın dışarı çıkıp temiz havada yürüyüş yapiyorum. Mutlaka su alın yanınıza şeker vs gibi. Neyse eve dönüyorum gelir gelmez de yemek yiyorum yada bi şeyler atistiriyorum. Açık hava ve hareket bana çok iyi geliyo. Ardından bi wc bi su içip yatıp dinleniyorum. Sizde deneyin belki size de faydası olur. Hatta dolaşırken bi sey canınız çeker belki alir yersiniz.Kızlar nasıl yemek yiyorsunuz ya benim midem asla almıyor
Son adete göre 6+3 çıkıyor ama bilmiyorum bakalım en doğru hesaplamayı yarın doktorum yapar. İnşallah canım kalp atışını duyup 12 haftayı bir geride bırakabilirsek rahatlayacam.Muhtemelen 5 haftalık seninki de hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsinler
Balık konusunda çok dikkat edin. Mutlaka taze olsun bulabilirseniz. Ben 1 Eylül sonrası tüketmeyin düşünüyorum. Hem av yasağı kalkıyor hem donmus değil taze balıklar çıkıyor. Yumurta konusuna gelince. Yumurta çok önemli patatesli mısırlı tarifler var. Ben çok beğeniyorum. O şekilde de tuketebilirsiniz. Yada yumurtalı krep belki yumurtalı az yağlı kızarmış ekmek olabilir.ozaman karıdesı cıkaralım :)
google yalancısıyım
cıva oranı az balıklar tuketelım kızlar .
Valla bilmiyorum herkes başka bişey söylüyorevet tüp bebek ya da dogal farketmıyor bencede, enfeksıyon rıskınden dolayı yasak dedı doktorum banada
Canım ben Aktif Kocaeli Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum Hilal BayramSelam kızlar, hepimize sağlıklı geçireceğimiz hamilelik süreci diliyorum
Benim sat 30 mayıs, tahmini 4 mart görünüyor doğum ama şubat ihtimali de var diye düşünüyorum. Daha doktora gitmedim Kocaeli’de hatta İzmit olsa daha iyi olur önerebileceğiniz doktor varsa yazarsanız çok mutlu olururum.
canım 22 mayıs benim seninle aynıydık bakalım bekliyoruz sen randevu aldın mı ne yaptın?Ay inşallah gitmeden kalp atışını duyarsınızsenin sat 21 mayısmıydı bebeğim
Sat 23 mayıs dün beta 20 bindi sadece kese göründüAy inşallah gitmeden kalp atışını duyarsınızsenin sat 21 mayısmıydı bebeğim
ay inşalah benimde gözükür çok mutlu olurum cuma günü gideceğim bendeSat 23 mayıs dün beta 20 bindi sadece kese göründü
İnşallah kalp atışını duyabilirsem bende biraz daha rahatliycam hayırlısı olsunSon adete göre 6+3 çıkıyor ama bilmiyorum bakalım en doğru hesaplamayı yarın doktorum yapar. İnşallah canım kalp atışını duyup 12 haftayı bir geride bırakabilirsek rahatlayacam.
Çok teşekkür ederimCanım ben Aktif Kocaeli Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum Hilal Bayram
Benim de aynı yarım yamalak bir uyku oluyor, dinlenemiyorum.Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
süzme peynır ve kaşar faydalı dııye bılıyorum ben,Yumuşak peynir sakıncalı diye okudum ben ton balığı da kesinlikle az tüketilmeli. Heryerde farklı seyler yazıyor acaba neye güveneceğiz..
Erkek.Benim ilk bebeğimde tutmuştu bu teoriHanımlarr bu ramzi teorisini bilen kendinde çıkan varsa yorum yapabilir mi? Çok merak ediyorum(Karından ultrason)Eki Görüntüle 3267318
ben balık konusunda secıcıyımdır zaten , ton balık karıdes vs asla yıyemem.Balık konusunda çok dikkat edin. Mutlaka taze olsun bulabilirseniz. Ben 1 Eylül sonrası tüketmeyin düşünüyorum. Hem av yasağı kalkıyor hem donmus değil taze balıklar çıkıyor. Yumurta konusuna gelince. Yumurta çok önemli patatesli mısırlı tarifler var. Ben çok beğeniyorum. O şekilde de tuketebilirsiniz. Yada yumurtalı krep belki yumurtalı az yağlı kızarmış ekmek olabilir.
Aa aynıyız ama haftalarımız farklı 4+4de kese gördük perşembe tekrar gidicem 6+0 oluyor çok karışık bu hafta olayları yacanım 22 mayıs benim seninle aynıydık bakalım bekliyoruz sen randevu aldın mı ne yaptın?
3 hamıle arkadasım var farklı doktorlardayız, ucumuzede yasak bızım denız,havuz..Valla bilmiyorum herkes başka bişey söylüyor
Ya kızlar bişi sorcam bu beta hcg normale yada tüp bebeğe göre değişir mi. Benim cuma günü transferin 24. Günüydü beta 3700 çıktı. Ki daha düşük seviyedeyken kese gördük. Sat göre hesap yapıyorlarsa benim 19 mayıs sat karşılaştırma yapınca benim beta çoook düşük değil mi.Sat 23 mayıs dün beta 20 bindi sadece kese göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?