2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Yumuşak peynir sakıncalı diye okudum ben ton balığı da kesinlikle az tüketilmeli. Heryerde farklı seyler yazıyor acaba neye güveneceğiz..

Tabloyu görmek için nereden bakmamız lazım daha yeni kullanmaya başladım tablayo bakmak istiyorum bulamıyorum ilk sayfaya nasıl gidilecek

Kızlar nasıl yemek yiyorsunuz ya benim midem asla almıyor
Bunun kolay yolunu buldum ben. Kahvaltılar zor oluyor ama zorluyorum kendimi. Sonrasında yeniden acıkma zamanına yakın dışarı çıkıp temiz havada yürüyüş yapiyorum. Mutlaka su alın yanınıza şeker vs gibi. Neyse eve dönüyorum gelir gelmez de yemek yiyorum yada bi şeyler atistiriyorum. Açık hava ve hareket bana çok iyi geliyo. Ardından bi wc bi su içip yatıp dinleniyorum. Sizde deneyin belki size de faydası olur. Hatta dolaşırken bi sey canınız çeker belki alir yersiniz.

ozaman karıdesı cıkaralım :)
google yalancısıyım
cıva oranı az balıklar tuketelım kızlar .
Balık konusunda çok dikkat edin. Mutlaka taze olsun bulabilirseniz. Ben 1 Eylül sonrası tüketmeyin düşünüyorum. Hem av yasağı kalkıyor hem donmus değil taze balıklar çıkıyor. Yumurta konusuna gelince. Yumurta çok önemli patatesli mısırlı tarifler var. Ben çok beğeniyorum. O şekilde de tuketebilirsiniz. Yada yumurtalı krep belki yumurtalı az yağlı kızarmış ekmek olabilir.

Canım ben Aktif Kocaeli Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum Hilal Bayram

Son adete göre 6+3 çıkıyor ama bilmiyorum bakalım en doğru hesaplamayı yarın doktorum yapar. İnşallah canım kalp atışını duyup 12 haftayı bir geride bırakabilirsek rahatlayacam.
İnşallah kalp atışını duyabilirsem bende biraz daha rahatliycam hayırlısı olsun

Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
Benim de aynı yarım yamalak bir uyku oluyor, dinlenemiyorum.

Yumuşak peynir sakıncalı diye okudum ben ton balığı da kesinlikle az tüketilmeli. Heryerde farklı seyler yazıyor acaba neye güveneceğiz..
süzme peynır ve kaşar faydalı dııye bılıyorum ben,
balık turu de sadece hamsi ,levrek tuketıyorum..
doktorunuza danışarak tuketın kızlar ..

ben balık konusunda secıcıyımdır zaten , ton balık karıdes vs asla yıyemem.
taze ıse hamsı ve levrek sevıyorum..
ahh ah yumurta konusu ıste zorla yemeye calısıyorum valla krep yaptım sabah ıs yerınde peynırle yemeye calıstım ama o kokusu benı bıtırıyor
doktoruma sorcam yarın bakalım

canım 22 mayıs benim seninle aynıydık bakalım bekliyoruz sen randevu aldın mı ne yaptın?
Aa aynıyız ama haftalarımız farklı 4+4de kese gördük perşembe tekrar gidicem 6+0 oluyor çok karışık bu hafta olayları ya ben 3 haziranda yumurtlamıştım gerçi sen benden önce yumurtlamışsın ondan aramızda fark var sanırım.

Sat 23 mayıs dün beta 20 bindi sadece kese göründü
Ya kızlar bişi sorcam bu beta hcg normale yada tüp bebeğe göre değişir mi. Benim cuma günü transferin 24. Günüydü beta 3700 çıktı. Ki daha düşük seviyedeyken kese gördük. Sat göre hesap yapıyorlarsa benim 19 mayıs sat karşılaştırma yapınca benim beta çoook düşük değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…