2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Yumurta hiç görmek istemiyorum valla bende
onun yerıne ne yıyebılırım dıye baktım , sanada yazayım.

• Somon. Belki tüketmeye çok alışık olduğumuz bir balık türü değil somon. ...
  • Kefir. Yapısı itibariyle hem süt hem de yoğurda benzetilebilen kefirin yemeklerden smoothie'lere kadar kullanım alanı epey geniş. ...
  • Fıstık ezmesi. ...
  • Karides. ...
  • Mercimek. ...
  • Kabak çekirdeği. ...
  • Süzme peynir. ...
  • Ton balığı

Kizlar saglk ocaginda hangi testleri yapabiliyorz. Ben istedm ama beta haric 3 test icin barkod verdi.kan vermek icin bekliyorm. Daha kan degerimi hic olcmedm. Siz saglkocagonda hangi testleri yaptirabildnz
ben gebelık var deyınce dırek kendılerı yaptı testlerımı,
kolestrol, tsh, demır, beta, seker, tam kan sayımı, ıdrar testı vs vermıstım

Selam kızlar, hepimize sağlıklı geçireceğimiz hamilelik süreci diliyorum
Benim sat 30 mayıs, tahmini 4 mart görünüyor doğum ama şubat ihtimali de var diye düşünüyorum. Daha doktora gitmedim Kocaeli’de hatta İzmit olsa daha iyi olur önerebileceğiniz doktor varsa yazarsanız çok mutlu olururum.

Canım ben bugün yaptırdim 8. Hafta doktor kendisi istedi testleri valla bilmiyorum durumu anlattım o da istedi. Hepsini isteyin hocam kolesterol den demir eksikliğine hepsi var bende bakın dedim tamam dedi idrar da verdim canım.
Yani biyokimya hemogram hba1c bir de bir tane daha vardi barkodlarda. Gerisini ozelde yapacm artk mecbr. Soyledm ama ben daha hic kanda ogrenmedgm iicn gerek mi duymadi acaba

Benm de sat 29 mayis ama sezarten okacagi icin subat sonunda olur.

ben gebelık var deyınce dırek kendılerı yaptı testlerımı,
kolestrol, tsh, demır, beta, seker, tam kan sayımı, ıdrar testı vs vermıstım
Israr istemedi benden. 4 tup verdi. Hemogram. Hba1c biyokimya bir de baaka bir sey yaziyirdu tuplerde. Sonuclari ne zamn aldin. Beta yi eeken mi verdiler

Siz doktora gittiniz mi kese göründü mü acaba
Ben idrar testiyle takip ediyorm 12 gundr. Bauram girdi araya ben de acile gitmedm. Daha kan degerim icin bugun gittim saglkocagina. Carsamba gidecem kese icin. 5+2 oluyor gorunur buyuk ihtimal. Sizin durum nedir

Ben idrar testiyle takip ediyorm 12 gundr. Bauram girdi araya ben de acile gitmedm. Daha kan degerim icin bugun gittim saglkocagina. Carsamba gidecem kese icin. 5+2 oluyor gorunur buyuk ihtimal. Sizin durum nedir
En son cumartesi beta baktırdım bir de bugün sağlık ocağı tekrar baktı. Ben de çarşamba gitmeyi planlıyorum doktora inşallah keseyi görürüz ikimiz de

Karides yemek hamilelikte sakincali. Ton baligi da cok abartilmamali civadan dolayi diye biliyorum.

Muhtemelen 5 haftalık seninki de hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsinler

canım bende cumaya alacağım bakalım hiç gitmedim daha doktora çok heyecanlıyım birde cuma kıbrısa gideceğiz bakalım doktor birşey demz inşallah 6+5 olacak haşhaş tohumum
Ay inşallah gitmeden kalp atışını duyarsınız senin sat 21 mayısmıydı bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…