• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Merhabalar dün beta hcg 20 bin deydi ultrasonda 5hafta 5 gundeyim ultrasonda bakıldığında kese var bebek görünmedi çok küçük daha dedi doktor Bi sorun yoktur demi daha önce bir kaybım oldu endişeleniyorum

Merhabalar dün beta hcg 20 bin deydi ultrasonda 5hafta 5 gundeyim ultrasonda bakıldığında kese var bebek görünmedi çok küçük daha dedi doktor Bi sorun yoktur demi daha önce bir kaybım oldu endişeleniyorum
Merhaba Bende de 5hafta 5günde bebek görünmemişdi bi dahakine inşallah görünür

Cuma gününden beri bende yaşıyorum lekelenmme olayını. İlk pembe geliyo peçeteye arkası kahverengi. Salı kontrolüm var. Doktoruma ilettiğimde kan sulandırıcı iğneyi yapma dedi. Salıyı bekliyorum 4 gözle
Sen kaçıncı haftandasın ? Bende coraspin kullanıyordum bı doktor bırak dedi devamlı gitmek istediğim doktor ise bırakma dedi anlamadım ben bu işi 🙄

Biraz daha bekle istersen bende 5 artı 5 teyim hemen gitmeyi düşünmüyorum

İlk tüp bebekti ama suanki doğal ve doktorumda farklı bence dikkat et çünkü gebelikte dikkat etsen bile enfeksiyon olabilirsin ve ciddi sorunlara yolaçabilir
evet tüp bebek ya da dogal farketmıyor bencede, enfeksıyon rıskınden dolayı yasak dedı doktorum banada

Kızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu :KK43:
ay bende bugun 7.haftamdayım, sabah krep yapmıştım çatalda bı yumurta kokusu vardı sankı zor yedım ..midem bulandı çok

Benimde geçen hafta aynısı oldu 6+1 iken gittim.beta 8900 dü. Kese vardı bebek görünmedi. Bugün yine gidicem 7+1 oldum çok korkuyorum bende yine görünmeyecek diye

Ben de de görünmemişti o haftada yarın 7+1 oluyorum bakalım yarın gideceğim kalp atışı vs için

Selam kızlar, tüp bebek gebeliği benimki ve 6.haftadayım . 17-19 haziranda betahcg vermiştim 340-818 şeklindeydi. Tüp bebek doktorum 4 temmuzda ultrasona gitmemi söyledi.Bu sürede tekrar test vermedim. Yarın ilk muayenem var , sizce gitmeden tekrar kan testi vermeli miyim ☺️🙏🏻

Kizlar saglk ocaginda hangi testleri yapabiliyorz. Ben istedm ama beta haric 3 test icin barkod verdi.kan vermek icin bekliyorm. Daha kan degerimi hic olcmedm. Siz saglkocagonda hangi testleri yaptirabildnz

Selam kızlar, tüp bebek gebeliği benimki ve 6.haftadayım . 17-19 haziranda betahcg vermiştim 340-818 şeklindeydi. Tüp bebek doktorum 4 temmuzda ultrasona gitmemi söyledi.Bu sürede tekrar test vermedim. Yarın ilk muayenem var , sizce gitmeden tekrar kan testi vermeli miyim ☺️🙏🏻
canım belki yarın yaparlar sana bence beklemelisin boşuna iğne acısı çekme

Hanımlarr bu ramzi teorisini bilen kendinde çıkan varsa yorum yapabilir mi? Çok merak ediyorum(Karından ultrason)
1000021292.jpg

Sen kaçıncı haftandasın ? Bende coraspin kullanıyordum bı doktor bırak dedi devamlı gitmek istediğim doktor ise bırakma dedi anlamadım ben bu işi 🙄
Tüp bebekle hamile kaldım geçen hafta minik bir kese gördük ama hafta hesaplamadık. Yarın kontrolüm var kesinleşir haftam herhalde 😅 oksapar iğne kullanıyodum ben transfer sonrası bakalım yarın ne diyecek. Sen devamlı gideceğin doktoru dinle bence

Kizlar saglk ocaginda hangi testleri yapabiliyorz. Ben istedm ama beta haric 3 test icin barkod verdi.kan vermek icin bekliyorm. Daha kan degerimi hic olcmedm. Siz saglkocagonda hangi testleri yaptirabildnz
Canım ben bugün yaptırdim 8. Hafta doktor kendisi istedi testleri valla bilmiyorum durumu anlattım o da istedi. Hepsini isteyin hocam kolesterol den demir eksikliğine hepsi var bende bakın dedim tamam dedi idrar da verdim canım.

Back