- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halsizlik bulantı kusma ishal . Tüm gece boyunca kustum su içmeyw korkuyorumkızlar bende halsizlik bulantı vs yok fakat kabızlık var sizde durumlar nasıl ?
Merhaba Bende de 5hafta 5günde bebek görünmemişdi bi dahakine inşallah görünürMerhabalar dün beta hcg 20 bin deydi ultrasonda 5hafta 5 gundeyim ultrasonda bakıldığında kese var bebek görünmedi çok küçük daha dedi doktor Bi sorun yoktur demi daha önce bir kaybım oldu endişeleniyorum
Sen kaçıncı haftandasın ? Bende coraspin kullanıyordum bı doktor bırak dedi devamlı gitmek istediğim doktor ise bırakma dedi anlamadım ben bu işiCuma gününden beri bende yaşıyorum lekelenmme olayını. İlk pembe geliyo peçeteye arkası kahverengi. Salı kontrolüm var. Doktoruma ilettiğimde kan sulandırıcı iğneyi yapma dedi. Salıyı bekliyorum 4 gözle
Biraz daha bekle istersen bende 5 artı 5 teyim hemen gitmeyi düşünmüyorumMerhabalar dün beta hcg 20 bin deydi ultrasonda 5hafta 5 gundeyim ultrasonda bakıldığında kese var bebek görünmedi çok küçük daha dedi doktor Bi sorun yoktur demi daha önce bir kaybım oldu endişeleniyorum
Aminn sağlıklı olsunlar daGebelik tarihlerimiz aynıymış hayırlı olsun
evet tüp bebek ya da dogal farketmıyor bencede, enfeksıyon rıskınden dolayı yasak dedı doktorum banadaİlk tüp bebekti ama suanki doğal ve doktorumda farklı bence dikkat et çünkü gebelikte dikkat etsen bile enfeksiyon olabilirsin ve ciddi sorunlara yolaçabilir
ay bende bugun 7.haftamdayım, sabah krep yapmıştım çatalda bı yumurta kokusu vardı sankı zor yedım ..midem bulandı çokKızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu
Yumurta hiç görmek istemiyorum valla bendeay bende bugun 7.haftamdayım, sabah krep yapmıştım çatalda bı yumurta kokusu vardı sankı zor yedım ..midem bulandı çok
Benimde geçen hafta aynısı oldu 6+1 iken gittim.beta 8900 dü. Kese vardı bebek görünmedi. Bugün yine gidicem 7+1 oldum çok korkuyorum bende yine görünmeyecek diyeMerhabalar dün beta hcg 20 bin deydi ultrasonda 5hafta 5 gundeyim ultrasonda bakıldığında kese var bebek görünmedi çok küçük daha dedi doktor Bi sorun yoktur demi daha önce bir kaybım oldu endişeleniyorum
Ben de de görünmemişti o haftada yarın 7+1 oluyorum bakalım yarın gideceğim kalp atışı vs içinMerhabalar dün beta hcg 20 bin deydi ultrasonda 5hafta 5 gundeyim ultrasonda bakıldığında kese var bebek görünmedi çok küçük daha dedi doktor Bi sorun yoktur demi daha önce bir kaybım oldu endişeleniyorum
canım belki yarın yaparlar sana bence beklemelisin boşuna iğne acısı çekmeSelam kızlar, tüp bebek gebeliği benimki ve 6.haftadayım . 17-19 haziranda betahcg vermiştim 340-818 şeklindeydi. Tüp bebek doktorum 4 temmuzda ultrasona gitmemi söyledi.Bu sürede tekrar test vermedim. Yarın ilk muayenem var , sizce gitmeden tekrar kan testi vermeli miyim
Tüp bebekle hamile kaldım geçen hafta minik bir kese gördük ama hafta hesaplamadık. Yarın kontrolüm var kesinleşir haftam herhalde oksapar iğne kullanıyodum ben transfer sonrası bakalım yarın ne diyecek. Sen devamlı gideceğin doktoru dinle benceSen kaçıncı haftandasın ? Bende coraspin kullanıyordum bı doktor bırak dedi devamlı gitmek istediğim doktor ise bırakma dedi anlamadım ben bu işi
Teşekkür ederim öyle yapayım , inşallah artmıştırcanım belki yarın yaparlar sana bence beklemelisin boşuna iğne acısı çekme
Canım ben bugün yaptırdim 8. Hafta doktor kendisi istedi testleri valla bilmiyorum durumu anlattım o da istedi. Hepsini isteyin hocam kolesterol den demir eksikliğine hepsi var bende bakın dedim tamam dedi idrar da verdim canım.Kizlar saglk ocaginda hangi testleri yapabiliyorz. Ben istedm ama beta haric 3 test icin barkod verdi.kan vermek icin bekliyorm. Daha kan degerimi hic olcmedm. Siz saglkocagonda hangi testleri yaptirabildnz