- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
- Konu Sahibi Buffalosos
- #39.601
Ay şu sarı olanı almadım ama çok gözüm kaldı ya rengi çok güzelSuwenin pijama gecelik sabahlık takım olarak aldım. Sarı olanı da hastane çantama koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay şu sarı olanı almadım ama çok gözüm kaldı ya rengi çok güzelSuwenin pijama gecelik sabahlık takım olarak aldım. Sarı olanı da hastane çantama koydum
Antiemboli varis corabi yazmis canim bu farkli sanirimOnlarında bedeni var canım giyip bakabilirsin çok sıkmaması lazım çok gevşekte olmaması lazım. İlk 1 hafta genelde daha hareketsiz olunuyor sonrasında günlük hayata dönüş yapıldığı için bence 1 hafta yeterli veya sadece akşam yatarken takılabilir kendine göre ayarlarsın işte. Senin küçük çocuğunda var gündüz de aktif olursun muhtemelen o yüzden sadece akşam yatarken takabilirsin mesela.
Tesekkur ederimBüyük ameliyatlarda varis çorabı giyilir Allah korusun emboli vs olmasın diye. Endişe etmeyin önlem amaçlı yani
Aynı şey canım varis çorabının amacı emboliyi engellemek zatenAntiemboli varis corabi yazmis canim bu farkli sanirim
2 Şubat çok güzel bir tarih bence hayırlı olsunMerhaba subat anneleri hepimizin doğuma az kaldı korku heyecan mutluluk hepsi karışık duyguların benim doğum tarihim belli oldu 2 şubatta geliyor oglusum hepinize yürekten duaciyim hayırlı güzel doğumlar sağlıkla evlatlariniz kucaklariniza gelsin inşallah sımsıkı sarılıyorum her bir anne adayımıza
Biraz ince iç gösteriyor ama mavi beyaz dışında bir renk olsun diye aldım. Suwenin bu geceliği de çok güzel. Ben daha çok gecelik aldım daha rahat olur diyeAy şu sarı olanı almadım ama çok gözüm kaldı ya rengi çok güzel
Kagitlari.imzalattilar bugun titreyerek imzaladim ama gel.gor ki 9 gun gecmek bilmez artik ama ben bi.umut belki.suyum gelir sancim.gelir aniden giderim.diye bekliyor olacagimAy çok heyecanlı ya doğum tarihi netleşenleri okudukça bi geriliyorum ama
Saglikla gelsin canim benm oglusumda 2 sinde gelicek nasipseMerhaba subat anneleri hepimizin doğuma az kaldı korku heyecan mutluluk hepsi karışık duyguların benim doğum tarihim belli oldu 2 şubatta geliyor oglusum hepinize yürekten duaciyim hayırlı güzel doğumlar sağlıkla evlatlariniz kucaklariniza gelsin inşallah sımsıkı sarılıyorum her bir anne adayımıza
Ay hic blmiyorum gideyim bitane alayim en iyisi acaba ilk sezeryanimdan neden giymedim kiAynı şey canım varis çorabının amacı emboliyi engellemek zaten
Her hastanenin böyle bir uygulaması yok o yüzdendir. Benim çalıştığım hastanede biz sezaryen hastalarımıza odaya gelince giydiriyordukAy hic blmiyorum gideyim bitane alayim en iyisi acaba ilk sezeryanimdan neden giymedim ki
Ben bunun pembe olanını almıştım kumaşı kalın sayılır iç göstermiyor .Onu da koydum çantayaBiraz ince iç gösteriyor ama mavi beyaz dışında bir renk olsun diye aldım. Suwenin bu geceliği de çok güzel. Ben daha çok gecelik aldım daha rahat olur diye
Şimdiden hayırlı olsun canım sağlıcakla kucakla inşallah geçen hastaneye gittim de sormayı unuttum doğum ücretleri ne olmuştu bizimKagitlari.imzalattilar bugun titreyerek imzaladim ama gel.gor ki 9 gun gecmek bilmez artik ama ben bi.umut belki.suyum gelir sancim.gelir aniden giderim.diye bekliyor olacagim
Ayni doktor aslnda ama gerci ben normal dogum diye gittim sezeryana girdim ondan galibaHer hastanenin böyle bir uygulaması yok o yüzdendir. Benim çalıştığım hastanede biz sezaryen hastalarımıza odaya gelince giydiriyorduk
Çok tatlı ama çok güzel civcivli civcivliBen bunun pembe olanını almıştım kumaşı kalın sayılır iç göstermiyor .Onu da koydum çantaya
Sagol kuzum hep beraber insallah24 demislerdi.tupleride baglaticaktim bosver baglatma koruruz bi sekilde seni dedi bende vazgectimŞimdiden hayırlı olsun canım sağlıcakla kucakla inşallah geçen hastaneye gittim de sormayı unuttum doğum ücretleri ne olmuştu bizim