2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile

Kızlar ben artık uyuyamıyorum sizde de var mı böyle durum yaklaşık 3 gündür uyku yok sağa dön sola dön yok sabah da dövüşmüş gibi uyanıyorum gece tuvalete kalkmayı hiç saymıyorum bile
Al benden de o kadar. Normalde uyku verir, sizarsin bir yerde derlerdi. Bende tam tersi.

Ben tam tersi WC kalkma harici baya ölü gibi uyuyorum
Progestan çok uyku yapıyor

Bana 21 i gittiğimde 10 gün sonra gel demişti bayram girdi araya dayanamazsam Salı giderim ya kalbini duyalım diye bekleyeyim demiştim
Beni de onun için çağırdı belki ultrason makinasıyla alakalı olabilir çünki cuma gittiğimde alttan ultrasonla kese gözükmedi p.tesi gel dedi ben o doktora degil baska hastaneye gittim orda karından baktı hemen gözüktü şimdi yine aynı yere gideceğim belki karından bakar da kalp atisi duyulur diye

Kizlar bebisler ne kadarlık oldu ben bugün 8+2 yım salı günü bebişim kalp atışını duymaya gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…