2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar 5 +5 'teyim lekelenme yaşamıştım geçen hafta pazartesi progestan kullanıyorum ama bugün biraz stres yaptım ve sanırım yoruldum yine lekelenme yaşadım korkuyorum ya aranızda lekelenme yaşayan var mı benim gibi pembeye yakın oluyor leke biraz kahveye kaçıyor

Cuma gününden beri bende yaşıyorum lekelenmme olayını. İlk pembe geliyo peçeteye arkası kahverengi. Salı kontrolüm var. Doktoruma ilettiğimde kan sulandırıcı iğneyi yapma dedi. Salıyı bekliyorum 4 gözle

Kızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu

Kızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu
Ben dün demiştim keske dillendirmeseydin diye benim bulantı olduğunda galeta çubuk kraker yada ev yapımı ekmekten yiyorum biraz bastırıyor.

Ah nerden bileyim bir de bugün ilk iş günü 9 gün tatilden sonra feci oldu , mecbur hap isteyeceğim doktordan midem ağzımda geziyorum
Ben dün demiştim keske dillendirmeseydin diye benim bulantı olduğunda galeta çubuk kraker yada ev yapımı ekmekten yiyorum biraz bastırıyor.

Ah nerden bileyim bir de bugün ilk iş günü 9 gün tatilden sonra feci oldu , mecbur hap isteyeceğim doktordan midem ağzımda geziyorum
Evet hap baya rahatlatıyor. Naneli şeker de deneyebilirsin belki iyi gelir. İs arasında temiz hava almaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…