- 13 Kasım 2022
- 2.008
- 4.236
- 63
Evet bendee. Karnim buyuyunce inşallah napcam bilmiyorum yüzüstü yatmayı çok seviyorum.Yüzüstü yatanınız var mı aranızda peki yasak diyorlar
Ben bugun tam 7 ci haftamdayim benim doktorum 8ci haftamda çagirdı kalp atışı için. Bekliyorum halaaKizlar bebisler ne kadarlık oldu ben bugün 8+2 yım salı günü bebişim kalp atışını duymaya gitcem
Ben yüz üstü yatıyorum hatta yattigim zaman kasıklarım böyle oynuyor gibi oluyor ,Yüzüstü yatanınız var mı aranızda peki yasak diyorlar
Olada bilir olmayada bilir. Bazı kişilerde geç duyula biliyordu. Sizde 3üzmüydü yoksa karıştırıyormuyumSalı günü 6+4 olucam, sizce kalp atışlarını duyar mıyım?
Tüp bebek miydi sizin belki ondan yasak diyordurBenim doktorum üç ay deniz ve havuzu yasakladı..girmedim gittiğimiz yerde
İlk tüp bebekti ama suanki doğal ve doktorumda farklı bence dikkat et çünkü gebelikte dikkat etsen bile enfeksiyon olabilirsin ve ciddi sorunlara yolaçabilirTüp bebek miydi sizin belki ondan yasak diyordur
Cuma gününden beri bende yaşıyorum lekelenmme olayını. İlk pembe geliyo peçeteye arkası kahverengi. Salı kontrolüm var. Doktoruma ilettiğimde kan sulandırıcı iğneyi yapma dedi. Salıyı bekliyorum 4 gözleKızlar 5 +5 'teyim lekelenme yaşamıştım geçen hafta pazartesi progestan kullanıyorum ama bugün biraz stres yaptım ve sanırım yoruldum yine lekelenme yaşadım korkuyorum yaaranızda lekelenme yaşayan var mı benim gibi pembeye yakın oluyor leke biraz kahveye kaçıyor
Ben dün demiştim keske dillendirmeseydin diyeKızlar bugün tam 7 haftaya girdim güncelleme olarak sabaha kadar mide bulantısı ve öğürme eklendi .İlk defa yaşıyorum bu durumu
Ben dün demiştim keske dillendirmeseydin diyebenim bulantı olduğunda galeta çubuk kraker yada ev yapımı ekmekten yiyorum biraz bastırıyor.
5+5 sabahları kusuyorum çok bulanıyorKızlar midesi bulunanlar kaçıncı haftada başladı?
ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?
Evet hap baya rahatlatıyor. Naneli şeker de deneyebilirsin belki iyi gelir. İs arasında temiz hava almaya çalışAh nerden bileyim bir de bugün ilk iş günü 9 gün tatilden sonra feci oldu , mecbur hap isteyeceğim doktordan midem ağzımda geziyorum
Gebelik tarihlerimiz aynıymış hayırlı olsunMerhaba arkadaşlarBenimde yaş 24, ilk gebeliğim , Son adet tarihim 24.05.2023 Keseyi 4+5 'te gördüm önümüzdeki hafta nasipse kalp atışını duyacağız inşallah @Kristialia
7de de duyarsın canın Salı git senBana 21 i gittiğimde 10 gün sonra gel demişti bayram girdi arayadayanamazsam Salı giderim ya kalbini duyalım diye bekleyeyim demiştim
Evet üçüzler bebeklerim.Olada bilir olmayada bilir. Bazı kişilerde geç duyula biliyordu. Sizde 3üzmüydü yoksa karıştırıyormuyum
canım bende cumaya alacağım bakalım hiç gitmedim daha doktora çok heyecanlıyım birde cuma kıbrısa gideceğiz bakalım doktor birşey demz inşallah 6+5 olacak haşhaş tohumumKız ben 6+1e randevu aldım yadoktor 6. Haftada herhangi bir gün gel dedi
hayır, tüp bebek değilTüp bebek miydi sizin belki ondan yasak diyordur
Ben gidecem Perşembe günü duyulurmu bilmiyorum 5+5olacak o günMerhaba kızlar bu hafta kalp atışı için kimler gidecek? İnşallah duyarsınız bebişlerin pıtpıt atan kalbini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?