- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.581
Kızlar bu hamur markanın bebek bakım çantası var organizatör aranızda alan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Philips avent almıştım ilk doğumda benimki de prematüre kuvezdeydi çok işimi gördü ama arkadaşlar lansinohu da öneriyorlar eğer alırsanız ikisinden birini alinAcura diye bir marka.trendyoldan almıştım.Bir de mochi var manuel.Lansinoh öneren olursa Lansinoh alacağım.Daha önce farklı bir marka denemediğim için elimdeki iyi mi kötü mü anlayamıyorum
Ben aldım. Basit ama kurtarıcı bir şey bebek çantası için.Kızlar bu hamur markanın bebek bakım çantası var organizatör aranızda alan var mı
Bende beğendim ama alanlara da danışmak istedimBen aldım. Basit ama kurtarıcı bir şey bebek çantası için.
Ayy bakalım gelcek mi minik35+3 2700gr bugün doktorum gelmek isterse durdurmayız artık gelebilir sorun olmaz dedi
Arya. Çok fazla olduğu için sinmediSon karar neydi neden içine sinmedi canım
ama yerine ne koyacağım o da belli değil bulamıyorum delircemDeğiştirilebilir telafi edilebilir şeyler için içinize sinmeyen bir şeyi yapmanız doğru olmaz bence. Süste olmayıversin ya da geç geliversin.
Süslerinizi nasıl yaptırdınız
Marsel çok güzel bir isim bende beğendimO da öyle diyor sen taşıdın ismini de sen koy bakalım sanırım Marsel olacak
Arya. Çok fazla olduğu içinSon karar neydi neden içine sinmedi canım
evet ama çekim yaptıracağım ilk gebeliğimde de yaptırdım çok kötü hissedeceğim yetişmezse ya da bu şekilde olursa yerine koyacağım isim de belli değil bulamıyorum delircemDeğiştirilebilir telafi edilebilir şeyler için içinize sinmeyen bir şeyi yapmanız doğru olmaz bence. Süste olmayıversin ya da geç geliversin.
kapı süsü yastık çikolata kese üzerinde pleksi olarak isim yazıyordu, satıcıyla konuştum yastık ve çikolata olmayabilirmiş ama diğerleri sökülüp yenisi takılabilir iş gibi konuştuSüslerinizi nasıl yaptırdınız
iki isim de hiç istemiyorum bir de emin değilim ikinci isimdenİki isim koyun canım emin olamıyorsanız
Benim de astral babyisimli tulum çabuk geliyor o sorun değil ama süsler çok sorun bir de babası ve ailedekiler alıştık biz güzeldi vs diyor babası hiç yardım etmiyor isim konusunda ama benim içine sinmedi bu kadar çok olan isim istemiyorum keşke doğru düzgün karar verseydim nasıl kafayla böyle karar verdim bilmiyorumBizim başımıza gelen gelmiş biz de başta Cemre Neva demiştik isimli takim yaptirmistim Astral Baby den sonra içime sinmedi Bilge Neva diye düşünüyoruz şimdi tekrar bir isimli takım yaptırdım süsleri yaptırdım vs ama ilk takımı da yıkadım evde giyer artık bizdeki sorun ikinci isme abisi alışamadı hala Cemre Neva diye seviyor
arya lora eva . Birkaç isim daha var Arya çok fazla var, eva da artmış anladığım kadarıylaHangi isimler arasındasın canım
Pleksiler vardı denemek lazım sanırım bazıları kurtarılabilir ama yastık olmaz bir de çikolataEtiket yapıştırarak değiştirilebilir bir şeylerdir inşallahh
Galiba bizim de öyle olcak Uygar Sarp dedik en son ama hiç içime sinmiyor. 3 gündür isim arıyorum hiç orta yol bulamadık. İki isim çok uyumsuz offBen doğunca 4 5 ay isimsizmişim bir türlü bulamamışlar bisey
bu üçünün arasında bence kesinlikle Arya bu aradaArya. Çok fazla olduğu için
arya lora eva . Birkaç isim daha var Arya çok fazla var, eva da artmış anladığım kadarıyla
Acura hiç duymadım muhtemelen çok iyi değildir lansinoh kullandım memnundum yine kullanacağım medela da çok iyi biraz daha pahalı.Acura diye bir marka.trendyoldan almıştım.Bir de mochi var manuel.Lansinoh öneren olursa Lansinoh alacağım.Daha önce farklı bir marka denemediğim için elimdeki iyi mi kötü mü anlayamıyorum
uvercinka65 ben almıştım pek de kullanmadım biraz küçük geldi bence çok da lazım değil duruyor öyle bir kenardaBen aldım. Basit ama kurtarıcı bir şey bebek çantası için.
ama çok var okula gittiğinde bir sınıfta 5-6 adaş istemiyorumbu üçünün arasında bence kesinlikle Arya bu arada
5-6 adaş olacak kadar yok bence. Eskiden bizim nesilde de Merve Büşra Beyza falan öyleydi. Bir şey olmaz ya :)Acura hiç duymadım muhtemelen çok iyi değildir lansinoh kullandım memnundum yine kıllanacağ
ben almıştım pek de kullanmadım biraz küçük geldi bence çok da lazım değil duruyor öyle bir kenarda
ama çok var okula gittiğinde bir sınıfta 5-6 adaş istemiyorum
Bizim başımıza gelen gelmiş biz de başta Cemre Neva demiştik isimli takim yaptirmistim Astral Baby den sonra içime sinmedi Bilge Neva diye düşünüyoruz şimdi tekrar bir isimli takım yaptırdım süsleri yaptırdım vs ama ilk takımı da yıkadım evde giyer artık bizdeki sorun ikinci isme abisi alışamadı hala Cemre Neva diye seviyor
Arya. Çok fazla olduğu için
evet ama çekim yaptıracağım ilk gebeliğimde de yaptırdım çok kötü hissedeceğim yetişmezse ya da bu şekilde olursa yerine koyacağım isim de belli değil bulamıyorum delircem
kapı süsü yastık çikolata kese üzerinde pleksi olarak isim yazıyordu, satıcıyla konuştum yastık ve çikolata olmayabilirmiş ama diğerleri sökülüp yenisi takılabilir iş gibi konuştu
iki isim de hiç istemiyorum bir de emin değilim ikinci isimden
Benim de astral babyisimli tulum çabuk geliyor o sorun değil ama süsler çok sorun bir de babası ve ailedekiler alıştık biz güzeldi vs diyor babası hiç yardım etmiyor isim konusunda ama benim içine sinmedi bu kadar çok olan isim istemiyorum keşke doğru düzgün karar verseydim nasıl kafayla böyle karar verdim bilmiyorum
arya lora eva . Birkaç isim daha var Arya çok fazla var, eva da artmış anladığım kadarıyla
Pleksiler vardı denemek lazım sanırım bazıları kurtarılabilir ama yastık olmaz bir de çikolata
Gerçekten mi o kadar yok mudur5-6 adaş olacak kadar yok bence. Eskiden bizim nesilde de Merve Büşra Beyza falan öyleydi. Bir şey olmaz ya :)
çok değil miCemre ateş demek Bilge Neva bence daha anlamlı da güzel
Ayy Arya çok güzel isim bence yaa
Zannetmiyorum öyle olacağını benim çevremde yok bu sıralar en çok duyduğum mihraAcura hiç duymadım muhtemelen çok iyi değildir lansinoh kullandım memnundum yine kullanacağım medela da çok iyi biraz daha pahalı.
uvercinka65 ben almıştım pek de kullanmadım biraz küçük geldi bence çok da lazım değil duruyor öyle bir kenarda
ama çok var okula gittiğinde bir sınıfta 5-6 adaş istemiyorum
Teşekkür ederim aynı biz de böyle düşündük anlamı bizi tedirgin etti Cemreden o yüzden vazgectik erkek öğrencim vardi Bilgehan isminde çok akıllı, edepliydi dedim kızımın da huyu güzel olsun bilgiye, okumaya önem versinCemre ateş demek Bilge Neva bence daha anlamlı da güzel
Ayy Arya çok güzel isim bence yaa