- Konu Sahibi Buffalosos
- #38.561
Hangi marka elinizdekiLansinoh elektrikli kullanıp memnun kalan var mı kızlar ? Süt sağıyorum ancak istediğim miktar çıkmıyor sürekli aynı miktar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi marka elinizdekiLansinoh elektrikli kullanıp memnun kalan var mı kızlar ? Süt sağıyorum ancak istediğim miktar çıkmıyor sürekli aynı miktar
Normal canim..Bizim de doktor bi aksilik olmazsa şubat 7 dedi.. O zaman 38+6 olcaz.. Bebeğim de bu hafta pek gelişmemiş 36+1 de 2665 gram.. Gecenin haftalarda daha iyiydi bebek
Benimde çok fazla ağrıyor kalça kemiklerim. Kalsiyum verdi doktorum kullanınca baya hafifledi yoğurt ve peyniride bol tüketiyorum. Uyurken bacak arasına yastık koyun çok rahatlatıyor beniKız kalça kemiğim çok ağrıyor öyle ki yürürken çok zorlanıyorum yürüyemiyorum benimle aynı durumda olan var mı? Gebelik osteoporozu olmaktan korkuyorum
Teşekkür ederim hangi markayı kullanıyorsunuz kalsiyumdaBenimde çok fazla ağrıyor kalça kemiklerim. Kalsiyum verdi doktorum kullanınca baya hafifledi yoğurt ve peyniride bol tüketiyorum. Uyurken bacak arasına yastık koyun çok rahatlatıyor beni
Canım sen normal doğum mu istiyorsunValla ben de çok merak ediyorum. Nedense nişan geldikten sonra ağrılarım da kesildi birden
Kaçıncı hafta kaçıncı gündesinizKasılmalar iyice arttı bugün. Ama düzenli gelmiyor bazen 15dkda bir oluyor heyecan basıyor beni sonra duruluyor. Ben bikaç güne doğurucam galiba kızlar
çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık bende en çok Marsel'e yakınımuvercinka65 ben de aralarında en çok Marseli sevdim sanırım Ben de 2.isim aramaktan helak oldum ve şimdilik böyle kalmasına karar verdik. Doğuma kadar ikinci bi isme karar verirsek de kimlikte yazar sadece napalım, hediyelikleri bitirmem gerekiyodu artık
Acura diye bir marka.trendyoldan almıştım.Bir de mochi var manuel.Lansinoh öneren olursa Lansinoh alacağım.Daha önce farklı bir marka denemediğim için elimdeki iyi mi kötü mü anlayamıyorumHangi marka elinizdeki
Ben Emir koymaya karar verdim .Şu aralar aslan,asil,atlas,Kayra isimleri çok gündemde bizde de hepsinden varKızlar selam. Ben de şubat annesi olacağım nasipse. Başından beri heyecanla takip ediyorum sizleri, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)
Biz de isim konusunda karar veremedik malesef erkek bebek için önerileriniz var mı? Siz hangi isimleri koyuyorsunuz nasıl karar verdiniz?? önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden :)
Geçenlerde de gelmişti bi nevresim takımı ben de baya kaliteli buldum kalın bi kumaş acaba aynısı mı ki
Bunu kullanıyorumTeşekkür ederim hangi markayı kullanıyorsunuz kalsiyumda
35+3 2700gr bugün doktorum gelmek isterse durdurmayız artık gelebilir sorun olmaz dediKaçıncı hafta kaçıncı gündesiniz
Arka arkaya 7 8 ben 9 subatNormal canim..
Bizimde. 8subay Olacak.sanırım Doğum..
36.da bizde. 2700gramdik
Happy mom isimli bi app var, orda isim çarkı var. Oradan da fikir edinebilirsiniz. Biz babalarımızın isimlerini koyacağız :)Kızlar selam. Ben de şubat annesi olacağım nasipse. Başından beri heyecanla takip ediyorum sizleri, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)
Biz de isim konusunda karar veremedik malesef erkek bebek için önerileriniz var mı? Siz hangi isimleri koyuyorsunuz nasıl karar verdiniz?? önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden :)
Ya haydi hakkınızda hayırlısı olsun zaten az zamanınız kalmış sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın insallahEvet nişan geldi. Doktor 1 hafta 10 güne doğum olur dedi. Bakalım beklemedeyim hala